Jatakmobler Arvostelua 535

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Vi snakkede først med ja tak møbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kørte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mødt af venlige sælgere og r... Näytä lisää

Vi købte en sofa hos Jatak Møbler for cirka en måned siden, og vi glæder os simpelthen så meget til at få den hjem 🤍 Allerede fra vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af utrolig imødekommende... Näytä lisää

Jeg er meget skuffet over min oplevelse med denne forretning. Jeg bestilte en sofa i februar, og her flere måneder senere har jeg stadig ikke modtaget den. Undervejs har jeg oplevet mangelfuld... Näytä lisää

Vi har handlet en sofa, som var i den fineste stand da vi fik den hjem. Særligt glade var vi over leveringstiden som var nøjagtig 6 uger. Hvilket vi ikke helt havde regnet med. Super service med de s... Näytä lisää

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 41 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Oh nej det passer slet ikke hvad de…

Oh nej det passer slet ikke hvad de lover i hvert fald ikke i butikken på Ishøj centret..hvis jeg gav dem en god anmeldelse på trustpilot vil jeg får 500kr rabat .Kommer til mig med en skadet sofa uden pakning og vil have jeg beholdt den så fik jeg nedsat pris 2000 jeg vil ikke have den . Løgner svar ikke på telefon eller mail . Så hvis du ikke vil have stress i livet hold dig væk fra den falske tilbud og leverings garanti...det har været frustrerende 5 måneder endelig fik vi pengene tilbage efter mange mail vekslinger.... De har ingen skam over den frustration det giver kunden..
...😂🥱

10. elokuuta 2025

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, super flink personale. Vi fik masser af hjælp og viden på hvilken sofa vi skulle købe. Super god sofa til en billig pris. Kan stærkt anbefales!

16. joulukuuta 2025

Jeg skulle ha modtaget min sofa for en…

Jeg skulle ha modtaget min sofa for en uge siden med venter stadig og det selv om jeg flere gange er blevet lovet at den “kommer imorgen” og nu kan jeg ikke engang komme igennem til dem, jeg har været nummer 2 i køen de sidste 2 timer :( jeg ved ikke hvad jeg skal det var vigtigt at jeg modtog sofaerne i sidste uge for mig lejelighed skulle lejes ud og jeg rejser onsdag alt er bare ødelagt nu

8. joulukuuta 2025

Hej Benjamin

Jeg har forsøgt, at slå dit navn op i vores interne system, men kan ikke umiddelbart se, at du skulle have bestilt hos os? Vil du rette henvendelse på jatakmobler@gmail.com?
DBH Ja Tak Møbler

Virksomheden er umulig at komme i…

Virksomheden er umulig at komme i kontakt med.
Vi havde betalt for "hurtig levering", hvor sofaen først ankom 1 uge senere end hvad vi havde betalt for.
Ham leverede sofaen var svær at kommunikere med i forhold til tidspunkt for levering. Tidspunkterne han meldte ud blev ændret flere gange i løbet af dagen og vi endte med at bruge en hel lørdag derhjemme på at vente på, at han ankom.
Herudover er den ene del af sofaen skæv, og vipper.
Virksomheden er kontaktet via telefon og efterfølgende via mail, som de efterspørger. Vi er blevet lovet at få leveringsgebyret på 2000kr tilbage, men der bliver ikke svaret på de mailhenvendelser vi sender.

9. marraskuuta 2025

Hej Camilla.

Vi kan se, at det går igen med fragtmanden, hvilket er en eksternt firma. Det ville vi tage op med ham.

Hvad angår gebyret på 2000 kr bør du have modtaget når du læser denne besked.

I forhold til modulet der vipper kan jeg ikke se, at du skulle have vedhæftet en video. Vil du forsøge, at sende den igen så jeg kan se på eventuelle løsningsforslag?

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk

Ved selve bestillingen var servicen super, og vi følte os godt behandlet. Men derfra ændrede alt sig fuldstændigt.

Vi modtog vores sofa fra Ja Tak Møbler Ishøj i starten af oktober, og allerede ved levering kunne vi konstatere, at den ene siddehynde ikke var lavet af koldskum, som lovet. Vi kontaktede straks kundeservice og sendte billeder og beskrivelser. Svaret var, at de ikke kunne vurdere det ud fra billeder - fair nok, så vi kørte personligt ind med to siddehynder for at vise forskellen.
Her blev det hurtigt bekræftet, at de kunne se problemet og derfor bestilte de en ny hynde tilbage i oktober. Siden da har vi ikke hørt noget som helst, og opfølgning fra deres side eksisterer simpelthen ikke.

Vi sidder nu måneder senere med en sofa, der ikke lever op til det, vi har betalt for, og uden nogen form for kommunikation.

Vores klare råd: HOLD JER VÆK. Brug jeres penge et sted hvor kundeservice og kvalitet hænger sammen.

8. joulukuuta 2025

Langt og belastende forløb med mangler, advokat og mægling – endte med ophævelse

Jeg bestilte en sofa hos Ja Tak Møbler, som blev leveret i august 2025 efter flere ugers produktionstid. Ved levering konstaterede jeg mangler samme dag, bl.a. manglende ben og skade på et modul, og jeg reklamerede straks.

De følgende uger oplevede jeg manglende afhjælpning og ustabil eller fraværende kommunikation. Da der fortsat ikke kom en løsning, oprettede jeg en sag via MobilePay og lavede en indsigelse, samtidig med dette oprettede jeg også en sag ved mæglingsrådet, på baggrund kommunikationen med ja tak, valte mobilepay at tilbageføre beløbet. Kort tid efter blev kommunikationen overtaget af virksomhedens advokat, hvilket gjorde forløbet mere belastende og formelt, end jeg havde forventet i en almindelig reklamationssag.

Sagen endte hos Mæglingsteamet i Nævnenes Hus. Virksomheden deltog ikke i mæglingsmødet, men efter mæglerens videre arbejde blev ophævelse af købet accepteret, og sofaen blev afhentet af virksomheden.

Hele processen har været lang og frustrerende, og jeg deler min oplevelse her som information til andre forbrugere.

13. lokakuuta 2025

Hej Daniel.

Vi tillader os, at belyse sagen fra vores side.

Det er korrekt du har bestilt en design selv sofa hos os. Denne blev leveret til dig med en transportskade og manglende ben.

Grunden til, at sagen blev overdraget til advokat var, at der i modsætning til en almindelig reklamationsproces, hvor vi som virksomhed har en afhjælpningsret blev tilbagehævet pengene for sofaen, mens denne stadig var i din besiddelse.

Vi havde været i kontakt med en repræsentant fra mæglingsteamet og hun gav udtryk for, at hvis vi kunne fremskaffe det nye modul inden for en måned fra den pågældende dato så ville du acceptere, at tage i mod sofaen mod at få modulet og en økonomisk godtgørelse. Da vi modtog modulet blev dette nægtet og vi så os nødsaget til at acceptere en ophævelse, da du
1. havde fået pengene tilbage uden om den almindelige proces
2. ikke ønskede at modtage det nye modul.

Vi beklager oplevelsen, men vi mener, at vi igennem processen har kommet med flere forskellige løsningsforslag og accepteret ansvaret for transportskaderne.

DBH Ja Tak Møbler

Køb dine møbler et andet sted!

Flot sofa, og fin kommunikation med virksomheden (dog laaang leveringstid). Men problemet er først startet, da vores sofa er begyndt at gå op i sygningerne. Til at starte med, modtog de reklamationen og fortalte at de havde lavet en ordre på nye dele. Her efter 8 måneder, har vi ikke se skyggen af de dele vi reklamerede over, og virksomheden svarer ikke på vores henvendelser længere.
Læg dine penge hos et andet firma!!! Det er virkelig ærgerligt at bruge så mange penge på en sofa, der kun holder i 1/2 år!

7. joulukuuta 2025

Hold jer væk fra Ja Tak møbler

Hold jer væk fra Ja Tak møbler.
Desværre starter hlvede først når du har modtaget din sofa og du opdager fejl.
Vi har sendt dem utallige mails siden juli måned, hvor vi modtog vores sofa og nu snart 6 måneder senere går vi fortsat og venter på et svar fra dem. Min reklamation er blevet ignoreret siden juli. Man skulle have taget deres meget negative anmeldelser alvorligt i sin tid. Køb jeres sofa et andet sted.

14. heinäkuuta 2025