Jatakmobler Arvostelua 534

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Vi købte en Royal sofa i 2024 og indgav en reklamation efter få måneders brug da sidde komforten simpelthen bare var ikke eksisterende på trods af vi fik at vide at puderne kunne rette sig over tid.... Näytä lisää

Vi snakkede først med ja tak møbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kørte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mødt af venlige sælgere og r... Näytä lisää

Vi købte en sofa hos Jatak Møbler for cirka en måned siden, og vi glæder os simpelthen så meget til at få den hjem 🤍 Allerede fra vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af utrolig imødekommende... Näytä lisää

Super god service, smilende og hjælpsomme Vores sofa kom efter 7 uger, så helt perfekt 🤩 Kan anbefaledes hvis man ønsker en sofa ud over det almindelige

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 42 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Aldrig har jeg haft så dårlig en…

Aldrig har jeg haft så dårlig en oplevelse, købte en sofa for et år siden, da vi skulle hente den, havde den en transport skade på det ene modul, fik at vide de bestilte et nye modul med den samme, da vi kom hjem med sofaen konstaterede vi endnu en transportskade, hvor vi også blev lovet et nyt modul, efter adskillige mails, telefon opkald som aldrig blev besvaret og fremmøde i butikken, står vi stadig med to moduler til vores sofa som er transportskadet, vi har dog modtaget et modul som ikke passer til vores sofa og ingen svar eller handling på vores henvendelse, så jeg kan overhoved ikke anbefale at købe sofa i denne forretning, de er total utilregninglige, men meget dygtige til at modtage ordre og penge, det stopper så her. :-(

14. kesäkuuta 2026

Vi har bestilt en kæmpe Porto U -sofa…

Vi har bestilt en kæmpe Porto U -sofa med bredriflet fløjl grå .
Sofa kom som aftalt , fragt mand kom som aftalt.
Sofa er meget flot , nem at samle.
Vi mangler dog 1 fod til sofaen som manglede, den venter vi på den kommer med posten . 😊 .
Vi er så tilfreds med den kæmpe flot Sofa.

6. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jatakmobler

Hej Justyna, tusinde tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi sender sofafoden din vej den kommende uge :)

God Søndag, Mvh JaTak Møbler

Vi købte en Royal sofa i 2024 og indgav…

Vi klager endvidere over at farven er blålig selvom den er bestilt i sort. Senere oplever vi at man synker ned i hjørnerne, vi konstaterer så at det er fordi beslagene sofaens enkelte stykker er sat sammen med er vendt forkert. Vender man dem korrekt er benene midt på sofaen pludselig 1.5-2 cm for korte. Det er virkelig under al kritik at man ikke leverer den kvalitet man bliver lovet i deres shoowroom! Vi havde aldrig betalt over 20.000,- hvis vi vidste at vi ville stå i denne situation nu.

1. heinäkuuta 2025

Hej Kenneth,
Selvom din bestilling er fra 2024, vil vi gerne hjælpe dig med at finde en løsning. Vi kan desværre ikke genkende, at du ikke har fået hjælp, da vi løbende behandler reklamationer og kundesager.
Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan gennemgå din sag nærmere og få afklaret eventuelle misforståelser. Hvis der er noget, vi har overset, vil vi naturligvis gerne se på det og finde den bedst mulige løsning.
Vi beklager den oplevelse, du har haft, og ser frem til at høre fra dig.

Super god service

Super god service, smilende og hjælpsomme

Vores sofa kom efter 7 uger, så helt perfekt 🤩

Kan anbefaledes hvis man ønsker en sofa ud over det almindelige

29. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jatakmobler

Tusinde tak Nadja, det sætter vi pris på :)

Vores sofa kom efter 7 uger

Kan varmt anbefales

29. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jatakmobler

Tak Benjamin, vi er glade for at i fik jeres sofa så hurtigt.

God weekend :)

Mvh JaTak Møbler

Virkelig dårlig oplevelse med Ja Tak…

Virkelig dårlig oplevelse med Ja Tak Møbler. De lover en masse, men tager bare folks penge og vender aldrig tilbage, når man prøver at kontakte dem. Kundeservice er nærmest ikke-eksisterende. Ville give minus stjerner, hvis det var muligt. Kan absolut ikke anbefales.

20. toukokuuta 2026

Hej Asiya,
Vi er kede af at høre om din oplevelse, da det naturligvis ikke er det indtryk, vi ønsker at give vores kunder.
Vi forsøgte at kontakte dig telefonisk i sidste uge vedrørende modtagelsen af din levering. Samtalen varede dog kun få sekunder, da du oplyste, at du ikke havde mulighed for at tale på det tidspunkt.
Vi er samtidig usikre på, hvad du mener med at få pengene tilbage, da vi fortsat har forsøgt at gennemføre leveringen af din bestilling.
Du er meget velkommen til at kontakte os på mail og uddybe din anmeldelse, så vi kan få et bedre indblik i situationen. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og se, om vi sammen kan finde en løsning samt få arrangeret leveringen af din bestilling.

Fantastisk service

Fantastisk service , søde mennesker der har stor og kompetent viden om deres produkter , kan varmt anbefales

24. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jatakmobler

Tak skal du have Majbritt, vi er glade for din gode oplevelse :)

Vi har handlet en sofa

Vi har handlet en sofa, som var i den fineste stand da vi fik den hjem. Særligt glade var vi over leveringstiden som var nøjagtig 6 uger. Hvilket vi ikke helt havde regnet med. Super service med de sødeste mennesker
Kan klart anbefale turen til Århus

24. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jatakmobler

Vi er glade for din oplevelse og så er det altid dejligt med en overraskelse :)

Tak

Mvh JaTak Møbler

Vi takker Mahmoud og hans kollega for…

Vi takker Mahmoud og hans kollega for rigtig god service . Vi fik professionel hjælp ig det var tydeligt at mærke de ikke vil tjene penge, men mere en tilfreds kunde

23. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jatakmobler

Tusinde tak, det bliver min kollegaer glade for at høre.

Rigtig fod weekend.

God service. Hurtig levering

23. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jatakmobler

Tusinde tak for anmeldelsen.

Mvh JaTak Møbler

Eftersom jeg modtog min sofa

Eftersom jeg modtog min sofa, opdager jeg med det samme at det er en anden type skum end den jeg havde bestilt og betalt for. Sofaen var alt for blød at sidde i, og puderne var ikke ordentlig fyldt ud o skummet i kanterne. Altså man kan holde med en hel hånd ud i kanterne på puderne, hvor der mangler skum fyld i.

Jeg sender en mail 23 Marts (2026). Efter 2 uger kører jeg op til butikken ude i Århus. Jeg får at vide der kan gå op til 4 uger til de svarer, de kan godt se mailen, og billeder/videoer siger han. Jeg venter tålmodig. Kontakter dem igen efter de 4 uger og det er nærmest umuligt at komme igennem. Sidste uge kom jeg igennem røret og fik snakket igen med en der sidder i butikken. Som igen siger de nok skal svare. Det er noget være noget. Og jeg fortryder så meget at have givet så mange penge for noget jeg slet ikke havde bestilt.
Og endnu værre deres løgne.

JEG VENTER STADIG PÅ SVAR FRA DEM!!

Vil slet ikke anbefale nogen overhovedet.

21. maaliskuuta 2026

Hej Maria,
Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse.
Som vi også har skrevet til dig på mail, er der blevet oprettet en ny korrespondance, hver gang du har kontaktet os. Derfor har du modtaget et automatisk svar med de oplysninger, vi havde brug for i forbindelse med din henvendelse. Da der blev oprettet en ny mailtråd hver gang, kunne vi desværre ikke se, at der allerede var en igangværende reklamationssag.
Vi har derfor tidligere forklaret dette på mail, og jeg har nu gennemgået sagen samt de forskellige mailkorrespondancer, hvor der også er blevet sendt svar til dig.
Vi håber fortsat, at vi kan finde en løsning på din sag, som vi også har tilbudt via mail. Vi beklager, at du ikke har oplevet at få svar hurtigere, men når kommunikationen ikke foregår i samme mailtråd, er det desværre meget vanskeligt for os at følge den samlede korrespondance.
Dette ændrer naturligvis ikke på den manglende komfort, du oplever med produktet, og derfor ønsker vi fortsat at finde en løsning, som du kan være tilfreds med. Når vi har modtaget de nødvendige oplysninger og billeder, kan vi vurdere sagen nærmere og tage stilling til, om der eventuelt skal fremsendes nye dele til din sofa.
Vi vil derfor bede dig om at se vores seneste mail, hvor vi har fremsendt et løsningsforslag, så vi sammen kan komme videre med sagen.
JaTak Møbler

“En fuldstændig grotesk og…

“En fuldstændig grotesk og uprofessionel oplevelse. I butikken er de utrolig søde, venlige og meget påtrængende for at få kunden til at skrive under. De lover alt muligt og siger direkte, at mål, størrelse og farver sagtens kan ændres bagefter, hvis det hjælper kunden. Men så snart man kommer tilbage med et problem eller opdager, at målene faktisk ikke passer hjemme, vender tonen 180 grader.

Under 24 timer efter besøget kom vi tilbage og forklarede stille og roligt, at vi havde målt derhjemme, og at løsningen desværre ikke passede hos os. Pludselig lød det, at “nu er syningen allerede sat i gang”, selvom de kort forinden havde sagt, at ændringer sagtens kunne laves. Historierne ændrede sig konstant, og det virkede ærligt talt som løgn for at presse os til at fastholde købet.

Det værste var måden, de begyndte at true og presse på. Der blev snakket om RKI og konsekvenser, nærmest som en intimidering, fordi vi ønskede at annullere noget, der tydeligvis ikke fungerede. Stemningen blev ekstremt ubehagelig, aggressiv og manipulerende. Man føler sig ikke som en kunde, men som nogen de prøver at presse og skræmme til at acceptere noget, man ikke ønsker.

Det her er uden tvivl den mest uprofessionelle kundebehandling, jeg nogensinde har oplevet. Pas virkelig på.”

10. toukokuuta 2026

Hej Sara,
Først og fremmest er vi kede af din oplevelse. Det er selvfølgelig ikke optimalt, når de mål, man har bestilt, ikke passer.
Hvis en bestilling er blevet afgivet, eller der er betalt et depositum, vil det som regel fremgå af ordrebekræftelsen eller kvitteringen, hvad der er aftalt i forhold til ændringer af sofaen.
Du er meget velkommen til at sende din kvittering til os på mail, så vi kan gennemgå sagen igen og se, hvad der er blevet aftalt og underskrevet.
Derudover tager vi stærkt afstand fra trusler, og jeg er derfor ked af at høre, hvis du har oplevet dette fra vores side. Det vil jeg naturligvis tage videre internt. Det er dog ikke noget, vi kan genkende.
Afslutningsvis vil jeg sige, at det er helt fair at dele sin oplevelse med os her på Trustpilot. Vi kan dog se, at der er oprettet to anmeldelser under samme navn. Dette er ikke i overensstemmelse med Trustpilots retningslinjer og giver derfor ikke et retvisende billede af sagen.
Som nævnt er du velkommen til at sende kvitteringen til os, så vi kan undersøge sagen nærmere. Vi vil samtidig anbefale, at den ene anmeldelse fjernes, så anmeldelsen afspejler sagen korrekt.
JaTak Møbler

STYR LANGT UDENOM Ja Tak Møbler.

STYR LANGT UDENOM Ja Tak Møbler.

Dette er uden tvivl den værste butikoplevelse, vi nogensinde har haft. Sælgeren pressede os konstant til at betale 1.000 kr i depositum med forklaringen om, at vi kunne gå hjem og tænke over det. Da vi efterfølgende fandt ud af, at sofaen ikke kunne passe ind hjemme hos os, ændrede tonen sig fuldstændigt.

I stedet for normal kundeservice blev vi mødt med truende og aggressiv adfærd samt trusler om RKI, fordi vi ikke ønskede at fortsætte købet. Det er chokerende, uprofessionelt og direkte ubehageligt at opleve som kunde.

Hele oplevelsen føltes som rent salgspres fra start til slut. Man føler sig ikke hjulpet – man føler sig presset og manipuleret til at skrive under hurtigt.

Jeg har aldrig oplevet så dårlig behandling før og kommer aldrig tilbage. Kan absolut IKKE anbefales. Læs alt med småt og tænk jer meget godt om, før I betaler noget som helst her.

10. toukokuuta 2026

Hej Sara,

I recommend

I recommend. Very nice service, helpful.

3. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jatakmobler

Thank you, we're happy to hear that you had a good expierience

God og sød betjening

God og sød betjening. Du bliver ikke i tvivl om hvad du køber.

3. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jatakmobler

Tusind tak for de fine ord. Vi værdsætter din anmeldelse