jaimymode.nl Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Op 26 april 2026 heb ik de Eloise Tweed blazer besteld en vrij snel ontvangen. Helaas verloor ik overal vezels bij de 1e keer dragen, de binnenzijde van mijn auto zat zelfs helemaal onder. Na meerdere... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ze hebben erg mooie kleding en altijd de nieuwste fashion. Love it! Had een pakket door omstandigheden te laat retour gestuurd en met enig overleg goed opgelost. Ze denken met je mee en zijn coulan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mijn vriendin heeft iets geretourneerd en een afgiftebewijs notabene van de DPD en ze zeggen doodleuk dat ze niets ontvangen hebben. Ze weigeren terugbetaling. Terwijl ik al voor honderden euro’s i... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Elektroniikka & Teknologia

Yrityksen kirjoittama

Since april 2009 - Elke week nieuwe collectie - Trends van dit moment - gespecialiseerd in travel wear - Achteraf betalen mogelijk via Riverty of Mastercard - Niet goed is geld terug - Snelle levering - Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

48 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ik koop hier nooit nog iets betalen…

Ik koop hier nooit nog iets betalen niet het volleldige bedrag terug als je iets retour doet ook moet je 12 euro betalen voor iets terug te sturen 😣 dat goedkope kleedje is dan niet zo goedkoop meer dus opletten

7. helmikuuta 2026

Goedenavond Tania,

Hartelijk dank voor uw review.
Wij hanteren gratis verzending bij een uiteindelijke bestelwaarde vanaf €75,-. Wanneer het definitieve orderbedrag onder dit bedrag uitkomt, worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. Dit staat tevens vermeld in onze algemene voorwaarden.
In uw geval komt het uiteindelijke orderbedrag uit op €19,50. Daarom zijn conform onze voorwaarden €5,95 aan verzendkosten voor verzending naar België berekend.
Wij begrijpen dat dit wellicht teleurstellend voor u is en vinden het jammer dat u hierover niet tevreden bent. Hopelijk geeft deze toelichting wat meer duidelijkheid.

Zeer slechte klantenservice

Leuke winkel, maar helaas een slechte ervaring met de klantenservice. Het jurkje was niet op voorraad en werd een week later geleverd, wat geen probleem was. Na het terugsturen heb ik anderhalve maand niets gehoord. Pas na zelf contact opnemen kreeg ik een passief-agressieve reactie, waarbij ik de schuld kreeg van een verkeerd retouradres. Later bleek dat dit adres op hun website niet was aangepast. Erg jammer, want dit verpest de hele ervaring.

3. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Bij deze neem ik mijn beoordeling…

Bij deze neem ik mijn beoordeling terug,kreeg telefoontje heel lieve dame met alle respect heeft ze mij geholpen .deze winkel is een topper ,ook de dame in de winkel super hulpvaardig 100% dank Jewel Jaimy
Grt Anita van Hove speltinxc.Belgie

3. helmikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Prachtige kleding, maar verbeterpunt in warm klantcontact

Prachtige kleding, maar ik zal hier helaas niet snel opnieuw bestellen.

Het contact via de website is lastig (iets wat ik achteraf ook in andere reviews teruglees). Uiteindelijk heb ik via Instagram contact gekregen over een retour buiten de termijn. Ik hield er daarbij al rekening mee dat mijn probleem mogelijk niet opgelost zou worden, en dat was voor mij prima.

Wat ik wel jammer vond, is dat ik de toon van het contact als wat bijzonder heb ervaren. De webshop verkoopt echt prachtige kleding en daarbij past voor mijn gevoel ook een fijn, warm en klantvriendelijk contact.

5 sterren voor de kleding en 1 ster voor het contact, wat voor mij uitkomt op 3 sterren.

Succes in de toekomst.

30. joulukuuta 2025

Wat een superbedrijf

Wat een superbedrijf! Ondanks mijn eigen fout retour te laat terug door ziekenhuis opname. Ze hebben dit netjes opgelost en ik heb alleen maar 5 sterren voor over

3. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ondanks eigen fout, goed geholpen.

Ik heb zelf met een bestelling retourneren, niet goed opgelet dat de afgeprijsde artikelen niet retour konden, maar dit wel retour gestuurd. De retourzending was afgewezen. Naar een telefoontje en mail, is dit keurig afgehandeld en zijn de producten alsnog gecrediteerd. Heel fijn en bedankt voor de goede service!

22. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb al vaak bij Jaimymode geshopt

Ik heb al vaak bij Jaimymode geshopt, en krijg alles netjes optijd binnen. Helaas was er laatst een keer een foutje gemaakt, ik had een verkeerde kleur geleverd gekregen. Ik mocht deze terug sturen en ik zou de juiste kleur opgestuurd krijgen. Helaas is mijn retourpakket toen door PostNL kwijtgeraakt. Maar na contact te hebben gehad met Mariska van Jaimymode (hele vriendelijke klantenservice), hebben ze mij evegoed mijn pakket geretourneerd! Dus ik blijf hier zeker vaker shoppen 🤭!

15. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik had een bestelling gedaan

Ik had een bestelling gedaan, maar zag direct na de bestelbevestiging dat er een Sint actie liep met 20 procent korting. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, met de vraag of ze korting alsnog verrekend kon worden. Er werd totaal niet mee gedacht. Ze konden niets voor me aanpassen of doen. Vervolgens het verzoek om de bestelling te annuleren. Ook dat was niet mogelijk volgens de klantenservice. Jammer..

6. joulukuuta 2025

Goedemiddag,
Bedankt voor je review. De kortingscode kunnen wij helaas niet achteraf verwerken. Dit hebben wij ook aangegeven op onze socials. Het is daarom van belang om te checken bij de check out of je de gegevens volledig en correct hebt ingevoerd alvorens je je bestelling afrondt. De reden waarom jouw bestelling niet geannuleerd kon worden is omdat wij werken met een distributiecentrum, daar kunnen wij helaas geen opdracht toegeven om een order te annuleren wanneer een order als in het verwerkingsproces zit. Het spijt mij dan ook dat wij jou hierin niet tevreden hebben kunnen stellen.
Gelukkig gaat het om een bedrag van 9.98 zie ik terug in het systeem en hoop ik dat je alsnog blij bent met je bestelling. Anders zien wij deze uiteraard graag retour.

Een fijn weekend toegewenst.

Winkelbezoek

Vandaag een bezoek gebracht aan de fysieke winkel van Jaimy. Daar wordt je echt top geholpen. Eerlijk personeel die je echt de tijd geeft om te passen ookal loopt het al tegen sluitingstijd.
Zeer vriendelijk en meedenkend.
Kan iedereen een bezoek aanraden. Ookal moet je er eventjes voor rijden.
De winkel hangt vol leuke spulletjes tegen betaalbare prijzen.

29. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ben al jaren klant bij jullie

Ben al jaren klant bij jullie, ik vind de kleding altijd zo stijlvol en uniek. De levering is ook lekker snel. Alleen wil ik jullie wel waarschuwen zag vandaag een model op jullie pagina die heel veel gestolen heeft bij mijn vorige werkgever. Haar naam is Joy.

13. lokakuuta 2025

Goeie service

Helaas ging er iets kapot aan mijn bestelde product. Ik heb via de mail contact met hun gezocht en kreeg binnen no time een reactie. We zijn uiteindelijk tot een goede oplossing gekomen. Fijn geregeld😃

6. marraskuuta 2025

Super leuk shirt gekocht

Super leuk shirt gekocht, helaas onderaan een naadje los gescheurd.contact gehad via de mail kreeg snel reactie terug, met het antwoord dat ik het geld cash weer terug krijg op de rekening. Netjes en snel gehandeld!

3. marraskuuta 2025

Schoenen van Calvin Klein gekocht

Schoenen van Calvin Klein gekocht, die binnen een maand al kapot waren. Hierover gemaild, wordt gewoon niet op gereageerd. Meer dan 5 keer geprobeerd te benaderen op Facebook en er wordt gewoon niks mee gedaan.

28. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Aarzelend kwam ik naar de winkel

Aarzelend kwam ik naar de winkel. Omdat ik onzeker over mijzelf ben durfde ik niet naar de winkel te komen vanwege de modellen vd winkel. Maar wat ben ik super geholpen zeg! Super lieve meiden en ben goed geslaagd. Hier een hele grote blij, dank je wel meiden! Kom zeker nog eens terug :)

25. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä jaimymode.nl

Wat leuk om dit te lezen! Heel veel plezier van je aankopen Miem! Liefs van ons

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin