Mijn vrouw was heel blij met de giftbox en de gepersonaliseerde geschenktas. Ook heel erg bedankt voor de gratis extraatjes die erbij zaten. Moge Allah uw bedrijf zegenen.
Ik bestelde gisteren en kreeg het vandaag binnen! Top service en goede communicatie. Ik krijg ook heel snel reactie op instagram.
Leuk ingepakt, snel bezorgd en met kleine details weet je dat Ellen een hart voor haar producten heeft. Ik zou wel inpakpapier boven het strooisel zetten als je een slabbertje in doet, was moeilijk om... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hele leuke gepersonaliseerde mok besteld die snel is geleverd. Snel reactie gekregen op mn vragen die ik per mail stelde, ondanks het feit dat het in het weekend was. Ook mooi ingepakt met een zoetigh... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Islamic gifts & goodies, in or out of a box. Designed with passion, handmade with love. Al dan niet gepersonaliseerde geschenken en functionele goodies met een originele, Islamitische toets voor tal van gelegenheden. Voor jezelf, of voor een dierbare.
Antwerpen, Belgia
- info@islaminspired.com
- islaminspired.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Goed geholpen via de mail!
Goed geholpen via de mail!
Weekend mijn bestelling gedaan en Het pakket werd snel verstuurd. Stond gepland dat ik het op de dinsdag zou ontvangen.
(Alleen jammer dat dpd zijn werk niet goed heeft gedaan, ik kreeg uiteindelijk het pakket pas zaterdag in handen)
Snelle levering en super kwaliteit
Snelle levering. Super leuk ingepakt en verstuurd! Ik ga zeker vaker bestellen. Wat een mooie producten! Dank je wel!
Aanrader
Heb een gepersonaliseerd geschenksetje besteld. Volgende dag kreeg ik al bericht dat ik het kon ophalen. Duidelijke en vlotte communicatie. Product voldoet verder aan de omschrijving. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zal hier zeker nog bestellen.
Islam is in our hearts all the time.
Islam is in our hearts all the time.
Thank You
Eerlijke review!
Ik heb een mega goede ervaring gehad met Islam Inspired.
Toffe artikelen en de afwerking is zeer goed. Het pakketje uitpakken was al een beleving, het was met liefde ingepakt dat zag je.
Mijn pakketje werd bij iemand anders afgeleverd, ik contacteerde Ellen hiervoor en zij heeft binnen no time een nieuw pakketje gemaakt en persoonlijk komen afleveren. Ze handelde zeer snel en is communicatief en vond meteen een oplossing. Zeer professioneel dus. Moge Allah jouw onderneming doen groeien! Mij zie je zeker en vast nog terug!
Super klantvriendelijk
Super klantvriendelijk. Ik kreeg direct antwoord op mijn vraag via whatsapp, ook al was het ‘s avonds. De artikelen zijn snel verstuurd en waren heel goed verpakt. Ik ben echt heel tevreden!
Snelle verzending
Ik had 2 Palestina stickers besteld en kreeg er een grote variant van de sticker gratis bij, wat ontzettend attent! Bovendien snelle verzending. Ik raad deze website aan!
Super!!
Ook dit jaar een nieuwe local, small business waarbij ik bestel voor de juffen & meester.
Zeker weten dat dit niet de laatste bestelling is !
Mooie spullen, verpakking, leuke gadgets inclus…
Zo leuk !!!
Top en snelle service!
Ik had het pakketje in de avond besteld en volgende dag was het al opgestuurd! Echt top service Allahoema barak!
Ruim assortiment aan islamitische…
Ruim assortiment aan islamitische cadeaus voor elke gelegenheid, supersnelle levering en alles perfect binnengekomen, ik zal hier zeker vaker bestellen!
Prachtig
Prachtig, Ik heb zelf een gekregen en daarna 2 pakketten weg gegeven. Ideaal
Prachtig
Het is zo fijn om zo een verzorgd mooi pakket te ontvangen. Mijn pakket betrof een bedankingsset voor de juf, die mijn kind eind schooljaar zal afgeven. Het is werkelijk een aanrader!
Top service op alle vlakken!
Top service op alle vlakken.
Je wordt snel en beleefd te woord gestaan. Niets is te veel voor haar en ze denkt altijd met je mee.
Wanneer je een pakketje snel nodig hebt, informeert ze je super en krijg je je pakketje ook supersnel binnen!
En om maar te zwijgen over haar producten. Prachtige producten die zichtbaar met heel veel liefde worden klaargemaakt.
Allaahoema baarek. Zeker de vijf sterren waard!
Mooie spullen
Mooie spullen. Veel keuze om geschenk te kiezen. Via WhatsApp krijg je snel antwoord.
Snelle service en ontzettend leuke…
Snelle service en ontzettend leuke producten!

Vastaus yritykseltä Islam inspired
Vlotte service
Vlotte service, ruim aanbod, unieke geschenkjes. Snelle levering. Heel tevreden Allahuma barik
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.