Wszystko na najwyższym poziomie! Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a usługa dostawy działa bez zastrzeżeń – paczka dotarła na czas i w idealnym stanie. Bardzo doceniam też świetnie zap... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Odbiór jest wygodny w dowolnym czasie i w wybranym miejscu jak najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Super pomysł z siecią takich paczkomatów. A kiedy przesyłki przekraczają możliwości paczkomatu kor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jestem niezwykle rozczarowana nie tylko tą, ale również dostawą poprzedniego zamówienia, które składałam w tym samym sklepie. Nie dostałam żadnej informacji na temat tego, że paczka czeka już w docelo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wysyłka z Catanii na Sycylii bez problemowa. W punkcie wydruk etykiety nie był problemem (opłata 40 centów). Paczka nadana w punkcie w środę po 18 (wyjechała z niego w czwartek około 7), po tygodniu w... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä InPost - Paczkomat, Kurier
Yrityksen kirjoittama
Jesteśmy liderem w oferowaniu nowoczesnych usług logistycznych i pierwszą firmą w Polsce, która stworzyła sieć automatów Paczkomat® - ponad 25 000 samoobsługowych punktów nadania i odbioru paczek, czynnych 24/7. Dzięki innowacyjnej technologii, umożliwiliśmy odbiór przesyłek wygodniej, taniej i z korzyścią dla środowiska. Automaty Paczkomat® zwiększyły wydajność usług logistycznych, a o ich sukcesie zadecydowała też szybkość dostaw - aż 98% przesyłek dostarczanych jest już następnego dnia po nadaniu!
nadaj paczkę inpost mobilePaczka do wysłania?
Yrityksen kirjoittama

- Nadaj w apce InPost przez dowolny Paczkomat®
Yhteystiedot
ul. Pana Tadeusza 4, 30-727, Kraków, Puola
- 722444000, 746600000
- inpost.pl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Kontakt od momentu odebrania paczki od…
Kontakt od momentu odebrania paczki od sprzedającego. Szybka i bezproblemowa dostawa. Możliwość zmiany miejsca odbioru podczas dostawy

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Wczoraj kupione- dziś już u mnie

Smooth service
Constant updates and app in English. Would recommend anyday

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Super szybko sprawnie prostota w…
Super szybko sprawnie prostota w odbiorze paczki

paczka była rozerwana
paczka była rozerwana, poklejona taśmą klejącą . Sprzedawca zadeklarował, iż oni zapakowali poprawnie więc uszkodzenie leży po stronie firmy kurierskiej

Szybkość dostawy na 5
Szybkość dostawy jest więcej niż zadawalająca

Paczki zawsze na czas
Paczki zawsze na czas, nigdy nie zniszczone, zawsze staranie włożone, nigdy nie miałam problemu z InPost. Lokalizacja świetna a aplikacja bardzo czytelna.

SKLEP NEOPHEMA. EU
SKLEP NEOPHEMA. EU ZACHĘCA DO KORZYSTANIA Z FIRMY INPOST

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Łatwo- Szybko- Wygodnie :))
Zamówienie a na drugi dzień dostawa.
Sama przyjemność.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Szybkie przesyłki i dogodna lokalizacja

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Paczka została dostarczona na czas

Reklamacja
Po raz kolejny zostal wyznaczony termin odbioru przesyłki równo 12 godzin np. SMS dostarczony 21.23 odbiór nie później niż 9.23. Ponieważ 12 godzin to za mało czasu raczej zrezygnuję z usług InPost

Szybko
Szybko, sprawnie i bez zbędnych dodatków - tak jak należy.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Mam bardzo dobre doświadczenia z…
Mam bardzo dobre doświadczenia z InPostem. Dostawy są zazwyczaj bardzo szybkie, a koszt nadania paczek jest stosunkowo niski. Dużym atutem jest możliwość korzystania z darmowych dostaw w ramach Allegro Smart!, a także bardzo duża liczba paczkomatów, dzięki czemu zawsze mam jeden w dogodnej lokalizacji. Aplikacja jest intuicyjna i czytelna – łatwo śledzić przesyłki oraz zdalnie otwierać skrytki. Dodatkowo firma organizuje od czasu do czasu konkursy i akcje promocyjne. Przy zakupach internetowych praktycznie zawsze wybieram dostawę InPost, jeśli jest dostępna, ponieważ jest to dla mnie najwygodniejsza i najbardziej niezawodna forma odbioru przesyłek. Ważne są dla mnie również możliwość odbioru o dowolnej porze (24/7), bez konieczności czekania na kuriera,
powiadomienia w aplikacji o statusie przesyłki.
Pozdrawiam
Agnieszka Kwiatkowska

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier
Dziękuję bardzo za sprawną i szybką…
Dziękuję bardzo za sprawną i szybką obsługę

Szybko dostarcza zakupione towary
Szybko dostarcza zakupione towary