InPost - Paczkomat, Kurier Arvostelua

28 380
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Wszystko na najwyższym poziomie! Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a usługa dostawy działa bez zastrzeżeń – paczka dotarła na czas i w idealnym stanie. Bardzo doceniam też świetnie zap... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Odbiór jest wygodny w dowolnym czasie i w wybranym miejscu jak najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Super pomysł z siecią takich paczkomatów. A kiedy przesyłki przekraczają możliwości paczkomatu kor... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Jestem niezwykle rozczarowana nie tylko tą, ale również dostawą poprzedniego zamówienia, które składałam w tym samym sklepie. Nie dostałam żadnej informacji na temat tego, że paczka czeka już w docelo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wysyłka z Catanii na Sycylii bez problemowa. W punkcie wydruk etykiety nie był problemem (opłata 40 centów). Paczka nadana w punkcie w środę po 18 (wyjechała z niego w czwartek około 7), po tygodniu w... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lähetti- ja kuljetuspalvelut

Tietoja yrityksestä InPost - Paczkomat, Kurier

Yrityksen kirjoittama

Jesteśmy liderem w oferowaniu nowoczesnych usług logistycznych i pierwszą firmą w Polsce, która stworzyła sieć automatów Paczkomat® - ponad 25 000 samoobsługowych punktów nadania i odbioru paczek, czynnych 24/7. Dzięki innowacyjnej technologii, umożliwiliśmy odbiór przesyłek wygodniej, taniej i z korzyścią dla środowiska. Automaty Paczkomat® zwiększyły wydajność usług logistycznych, a o ich sukcesie zadecydowała też szybkość dostaw - aż 98% przesyłek dostarczanych jest już następnego dnia po nadaniu!

nadaj paczkę inpost mobile

8 548 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

szybko i sprawnie

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Patrycja za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług.

Saanut 5/5 tähteä

Paczka dotarła dzień wcześniej.

Paczka dotarła dzień wcześniej.Cały czas byłem informowany o statusie przesyłki.Przedmiotem zakupu były sadzonki roślin od Bylinowe
_ogrody.Paczka super przygotowana.Rosliny super zabezpieczone,przyszły w idealnym stanie.Karton oznaczony informacją o sposobie i kierunku transportu przesyłki co sprawiło,że odbierając go z paczkomaty był w idealnym stanie.Na pewno nie raz jeszcze skorzystam z oferty w/w sprzedawcy.Polecam!

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Cezary, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że paczka dotarła wcześniej i w idealnym stanie. Zapraszamy do korzystania z naszych usług ponownie!

Szybko

Szybko, sprawnie, bezpiecznie. Inpost bezkonkurencyjną firmą🏆

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Bogumiła, za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Paczkomaty są łatwe w obsłudze

Paczkomaty są łatwe w obsłudze, zawsze blisko i czynne 24h. A najważniejszych plusem jest to że firma Inpost płaci w Polsce podatki.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Jacek za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze automaty Paczkomat spełniają Twoje oczekiwania. Zapraszamy do dalszego korzystania z naszych usług!

szybko,bez problemu.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Bogdan za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.

Saanut 5/5 tähteä

Ziomeczku doświadczenie z odbiorem…

Ziomeczku doświadczenie z odbiorem towaru z paczkomatu jest superaśne. A sprzedającemu ,,UJ w d,pe.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Jurek za pozytywną opinię! Cieszymy się, że odbiór paczki z automatu Paczkomat był dla Ciebie wygodny. :)

Saanut 1/5 tähteä

Drugi raz z rzędu w odstępie dwóch dni…

Drugi raz z rzędu w odstępie dwóch dni paczka nie została umieszczona do wskazanego paczkomatu musiałem udać się w drugi koniec miasta mimo że kilka paczkomatów było w bliskiej lokalizacji

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Przykro nam z powodu niedogodności, Kamil. Prosimy o kontakt przez formularz https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, abyśmy mogli zweryfikować sytuację i pomóc w rozwiązaniu tej trudności.

Super!!!!!!!

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.

Wszystko extra super polecam

Wszystko extra super polecam

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Karola za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług.

Wszystko OK

Wszystko OK, blisko.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Tomek za pozytywną opinię! Cieszymy się, że lokalizacja automatu Paczkomat jest dla Ciebie dogodna.

Ekspresowa dostawa

Ekspresowa dostawa, wygodny odbiór, intuicyjna aplikacja.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Piotr za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze usługi spełniają Twoje oczekiwania.

Szybko,bezpiecznie i wygodnie

Szybko,bezpiecznie i wygodnie

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Van za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze usługi spełniają Twoje oczekiwania.

szybko

szybko, łatwo i przyjemnie

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Małgorzato za pozytywną opinię! Cieszymy się, że korzystanie z naszych usług jest dla Ciebie szybkie i przyjemne.

Saanut 5/5 tähteä

Szybka dostawa i paczki w idealnym…

Szybka dostawa i paczki w idealnym stanie do tego odbiór blisko domu wtedy kiedy mogę

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Alexa za pozytywną opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka, a paczki w idealnym stanie. To dla nas bardzo ważne, że odbiór jest wygodny i blisko domu.

Saanut 2/5 tähteä

Brak konkretnego terminu/czasu…

Brak konkretnego terminu/czasu doreczenia do punktu odbioru!
Rzeczywisty termin dostawy wyniosl 8 dni!
Przesylka w sumie przelezala w magazynach wiekszosc swojego czasu - mialem airtaga w paczce wiec wiem ze np. w Lombardii lezala bez ruchu 48h :/
Na plus - paczka dotarla w calosci/nienaruszona.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy za opinię, Jakub. Przepraszamy za wydłużony czas dostawy. Cieszymy się, że paczka dotarła w nienaruszonym stanie. Zachęcamy do zgłoszenia niedogodności przez formularz: https://inpost.pl/formularz-kontaktowy, abyśmy mogli dokładniej zbadać sprawę.

Saanut 1/5 tähteä

Dramat

Paczka przyszła nie ta.. to mój kolejny problem z InPost, więcej razy natrafiam na problem podczas przesyłki u państwa niż na powodzenie.
Sprawa już zgłoszona.

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Cieszymy się, że zgłosiłeś sprawę. Prosimy o cierpliwość, nasz zespół pracuje nad jej rozwiązaniem.

Szubka dostawa

Szubka dostawa

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Nadiia za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z szybkiej dostawy.

Wszystko ok

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy Łukasz za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.

Szybko

Szybko, sprawnie, zdalnie z aplikacji

Vastaus yritykseltä InPost - Paczkomat, Kurier

Dziękujemy, Marek, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze usługi spełniają Twoje oczekiwania.

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin