Jeg har netop modtaget den bedste service fra Ild pizza i Åbyhøj. 🙏🏼 Jeg bor i Haderslev, Sønderjylland og er lykkedes med at bestille 4 pizzaer i den forkerte by. Jeg ringer til pizzariaet og fortæ... Näytä lisää
En Diablo Pizza levert af et venligt personale, men den ringeste pizza jeg har smagt i alle mine 65 omgange om solen. Bunden var u-bagt og kikseagtig, smagte meget af mel og var dertil tynd som papir.... Näytä lisää
For prisen er det middel. Ikke dårligt, men heller ikke fremragende. Ild Pizza har dog nogle interessante picks som toppings, der gør at de skiller sig ud (fx. artiskok, panchetta, trøffelolie). De ha... Näytä lisää
Rigtig god og overskuelig hjemmeside - alletiders med "byg-selv"-pizza til fast pris uanset antal toppinger, og har man først bygget sin favoritpizza, bliver den gemt, så man nemt kan bestille den n... Näytä lisää
Hos Ild.Pizza finder du Napolitanske pizzaer tilberedt ved åben ild, i en ægte Italiensk stenovn. Bestil på www.ild.pizza
P. O. Pedersens Vej 9, 8200, Aarhus N., Tanska
- info@ild.pizza
- ild.pizza
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä
Rigtig gode pizzaer
Rigtig god kvalitet til fair priser. Kan varmt anbefales!
Tak for fantastisk pizza
Tak for fantastisk pizza! Bunden er sprød og smagfuld, fyldet er altid lækkert, og der er mange varianter at vælge imellem. Min yndlings er med kartofler og salsiccia, hvidløg og rosmarin. Men her i familien køber vi som regel lidt forskelligt og deler med hinanden. Vi er aldrig blevet skuffede, og vi er svært enige om, at ILD-pizza er stedet, når der skal købes take away pizza. MUMS!!
Best pizza in Horsens
Good experience every time! The pizza and dips taste amazing!! We have been experiences some delays lately, but besides that everything is great, can highly recommend!
Det er virkelig gode pizzaer
Det er virkelig gode pizzaer. De er lidt dyre, men kvaliteten er altid i top. Vi bestiller tit fra afdelingen i Skejby, og det fungerer altid super godt med bekræftelse på mail og SMS. Der kommer endda en SMS, når der er 10 min. til at pizzaerne er klar, så man ved, hvornår man skal køre hjemmefra. Det er smart.
Der er også mulighed for at lave sin egen pizza uden at det koster ekstra, og man kan gemme den til en anden gang, hvis man laver en profil.
De unge mennesker, der er på arbejde er opmærksomme, venlige og imødekommende, selvom det ser ud til, at de hygger sig. Det er rart at blive set og budt velkommen.
Jeg synes info ifm bestilling fungerer…
Jeg synes info ifm bestilling fungerer perfekt.
Rigtig gode pizzaer.
Alt fint herfra!
Mvh Claes
Super gode pizzaer
Super gode pizzaer - hver gang !
Prøv også de små pizzabrød, og chilimayo’en. Bare et tip herfra.
Alt var perfekt
Virkelig lækre pizzaer
Virkelig lækre pizzaer! God bund. Fedt at kunne personificere sin pizza. Elsker pizzabrødet.
Mega lækre pizza’er
Mega lækre pizza’er. Dejligt nemt og overskueligt. 🤩
God kundeservice af dygtig personale, Hurtig hurtig leverance og selvfølgelig en rigtig god pizza
Dejligt med fleksibel og kundevenlig personale, og levering til tiden.
Fantastisk gode pizzaer
Fantastisk gode pizzaer. Især bunden er vi helt vilde med 👍
Fed ide, at man kan have sin egen selvkomponerede pizza liggende som favorit i bestillingsmodulet - det fungerer bare 😀
Den pizza i laver er vanvittig!!
Den pizza i laver er vanvittig!!! Har netop været i Sicilien og de laver ikke den pizza som I gør. Jeg fik den pizza jeg drømte om I Sicilien hos Jer, lidt tragikomisk;0)
Gode pizza´er fra Ild Pizza
Pizza er med meget få undtagelser - og i så fald kun med 5 - 10 minutter - altid færdige til det lovede tidspunkt. Der er mange muligheder og også muligheder for at "designe" sin egen pizza. Og hver 10. pizza er gratis. God appetit
Kun oplevelser og altid mega lækker…
Kun oplevelser og altid mega lækker pizza 👍
Har fået derfra +10 gange..
Mega gode pizzaer og altid glade…
Mega gode pizzaer og altid glade mennesker bag disken.. kan varmt anbefales 🔥🔥🔥
Ild.pizza make great pizza
Ild.pizza make great pizza - and they do it quickly!
Super god kvalitet samt service…bedste…
Super god kvalitet samt service…bedste pizzaer du kan få.
God oplevelse hver gang
God oplevelse hver gang, dejligt med sms’er der fortæller om status så man ikke skal vente unødigt.
Kan varmt anbefales når man skal være lidt god ved sig selv.
Vi har nu fået vores 10. pizza
Efter i dag er vi oppe på at have modtaget 10 pizzaer og er godt tilfredse med dem. Brødet er mere autentisk end hvad man ofte oplever og vi er rigtig glade for pizzaen Bandwagon.
Min kone har gluten allergi (cøliaki) og deres pizzaer med glutenfri bund er ret gode og bedre end gennemsnittet, samt koster ikke helt så meget ekstra som det ofte er tilfældet.
Gode råvarer og fantastisk betjening
Lækker pizza med gode råvarer. Færdig til tiden