Woodysandfriends Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Woodys Horsens

Jeg har til formiddag været på Woodys i Horsens med min veninde. Vi ville bare sidde og nyde en kop kaffe udenfor. Vi fik serveret en dejlig café latte med fin latte art og et glas isvand fulgte automatisk med. Venligt personale. Hyggeligt udeområde med blomster (kun øv at solen ikke kom om på den side, men der var terrassevarmer). Anbefalinger her fra.

10. syyskuuta 2026

Besøgte Woodys café i Horsens

Besøgte Woodys café i Horsens, Grønnegade.
Bestilte et stykke brød med avocado. Serveret fik jeg et 1/2 stykke brød, med, som lovet avocado mv.
prisen var 79kr.. for 1/2 stykke brød med tilbehør.
Jeg er med på fødevarerne er blevet dyrere, men der står IKKE annonceret på menuen, 1/2 stk brød m.avocado.

Jeg kommenterede det og fik, af en næsvis medarbejder af vide, det var ikke hende der stod for det.
Nej.. men du arbejder der. Dårlig stil af medarbejderen, at tage kritikken af maden personligt, istedet for bare at sige - beklager oplevelsen, bringer det videre og giver besked.

Dog havde jeg bestilt scrambled egg også, som var uden beregning. Fint træk, men alt i alt, næsvis medarbejder med dårlig opførsel for kunder.

27. kesäkuuta 2026

Lidt kedelig oplevelse

Lidt kedelig oplevelse,
Woody’s fremstår som en café med ambitioner, men oplevelsen lever ikke helt op til det indtryk, de prøver at skabe. Brunch-konceptet er uoverskueligt, og selv basisting som smør koster ekstra. Brødet var tørt og uden den karakter, man forventer af surdej, og portionerne virker små i forhold til prisen.
Kaffen havde smag, men manglede den cafékvalitet, der gør en cappuccino til en oplevelse – her var det bare kaffe med mælk. Til gengæld var personalet søde og imødekommende, og servicen fejlede ikke noget.
Hvis man er til øllebrød, er det til gengæld anbefalelsesværdigt – den lever helt op til, hvad jeg mener en god øllebrød skal være. Jeg har kun prøvet brunchen, men caféen tilbyder også frokost og aftensmad, som måske giver en bedre oplevelse.

14. lokakuuta 2025

Dejligt sted

Dejligt sted. Lækker yougurt komplot.

MEN VIGTIGST : KAFFEN var fantastisk.

Så kommer vi til det rørende øjeblik hvor man bliver overrasket..men er årsagen til man kommer igen.

En gratis kande fyldt med lækker isvand.

Jamen hallå..

4. huhtikuuta 2023

Det var en kedelig oplevelse

Det var en kedelig oplevelse. Kedelig brunch. Yoghurt med stikkelsbærkompot og rabarberkompot. Rugbrødsristede tynde skiver. 2 sammenklappede toasts med udefinerbart imellem. Laksemouse og krydderurteost. Ristede toastbrød. Første og sidste gang.

2. syyskuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili