Skuffet trods god mad
Vi var spændte på aftenen efter gode anmeldelser og et interessant koncept. Det startede mindre godt, da vi ankom og skulle bestille drikkevarer. Vi var 2 personer og en af os drikker aldrig alkohol. Men restauranten havde intet at tilbyde bortset fra postevand og en alkoholfri dåseøl som en gæst havde efterladt. Det er bare ikke i orden hvis man vil favne sit publikum.
Vi var det eneste bord sammen med et stort selskab OG HVILKET LARMENDE SELSKAB.
De larmede og den ene råbte højere end den anden efterhånden som der blev båret mere drikkelse til bordet. De snakkede hele tiden om deres fine mellemklasse biler og på et tidspunkt troede jeg faktisk de selv mente de var til stede i en hal med bilauktion, hvor det jo må være vigtigt at kunne råbe højt ind imellem.
Det er selvfølgelig ikke restaurationens skyld folk ikke kan opføre sig anstændigt i det offentlige rum og tror de kan opføre sig som det passer dem. Men de burde ved vores reservation gøre opmærksom på, at lokalet ville være domineret af et stort selskab. Så kunne vi vælge eller komme en anden dag. Jeg ved godt det er et spørgsmål om penge, men langsigtet er det mere end tvivlsomt om vi kommer igen, ihvertfald ikke hvis de ikke kan have drikkevarer til forskellig smag. En af os drak vin og det var en Syrah rose, og det var bestemt ikke en vin der kunne leve op til den iøvrigt gode mad som tidligere beskrevet.
Ved afgang fik vi en symbolsk rabat på godt 10%, en rabat restauranten kom med af sig selv, for selvfølgelig kunne de også se og høre vores aften var spoleret. En skam men håber de agerer mere professionelt med alternative drikkevarer, ellers kommer vi ihvertfald ikke igen
21. helmikuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu