Goede service. Waar ik wat ongeduldig was m.b.t het bezorgen van een zeer breekbaar stuk heb ik mail contact gehad met een medewerker die dit fantastisch heeft verzorgd. Met aandacht voor het product... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na vorige teleurstelling nu alsnog een nieuw schilderij geleverd. Moest wel een paar weken wachten, men heeft wel moeite genomen om het alsnog te verkrijgen. Klantcontact is echter minimaal, telefoonn... Näytä lisää
Leuke klok besteld maar helaas de verkeerde kleur opgestuurd gekregen. Na mailwisseling retour gestuurd en andere klok uitgezocht i.v.m. niet meer in voorraad/leverbaar 1e keuze. Opnieuw mailwisselin... Näytä lisää
We hadden ons oog laten vallen op een glasschilderij van Donald Duck en het internet vertelde ons dat dit schilderij nog bij Idecoratie te krijgen was. Het was op dat moment echter niet meer op voorra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ben je op zoek naar items voor het interieur die net even iets anders zijn? Laat je dan inspireren door ons bijzondere assortiment.
Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 54 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Ging eventjes mis maar toch snel opgelost en de klok ontvangen. Past mooi op de muur.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Mooie producten, goede service.en betrouwbaarheid

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Levertijd wordt absoluut niet gehaald. Aangegeven wordt dat het de volgende dag in huis is. Ook in de algemene voorwaarden staat dat producten uit voorraad geleverd worden. Inmiddels drie bestellingen geplaatst bij dit bedrijf. De eerste levering is na maanden gekomen, de tweede levering gecanceld en de derde levering is inmiddels ook weer veel te laat. Als ze eerlijk zouden zijn met de levertijden is het wellicht een prima bedrijf, maar momenteel riekt dit naar oplichting. Ik raad dus absoluut af om bij dit bedrijf iets te kopen!

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Slechte klantenservice en slechte communicatie

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Er stond een snelle levering, niet dus.
Ik had een gaaf glasschilderij gezien bij Idecoratie, van alle sites leek deze me het meest betrouwbaar en op trustpilot kwamen ze hoog naar voren. Echter heb ik helemaal geen goede ervaring. Ik had hem woensdag besteld en er stond met max 2 werkdagen in huis. Vrijdags maar gemaild omdat ik niks had vernomen van een track en trace. Ik kreeg vrij vlot reactie met dat het vanuit de fabriek word geleverd omdat het zo fragiel is. Dinsdags nog maar een keer gemaild en ook toen het komt deze week wel binnen. Het is nu vrijdag en ik heb hem binnen gekregen (om 08:00 smorgens). Mijn bel stond aan, niet aangebeld en hebben ze het bij de buren afgeleverd (wakker gebeld). Uiteindelijk stond de track en trace in de spam , maar deze was gisteravond laat pas verstuurd dus die had ik sowieso nooit gezien voor ik naar bed ging want ik lag er bijtijds in. Vind het echt schandalig dat het 1. Zo lang heeft geduurd & twee dat de bezorging echt ruk is.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Geweldig mooi glasschilderij besteld en ontvangen. Helaas komt de levertijd op de website totaal niet overeen met de daadwerkelijke levertijd. Anders was het 5 sterren waard!
Product is heel mooi. Goede prijs/kwaliteit. Netjes en snel geleverd! Goed ingepakt waardoor niet beschadigd bij levering.
Snelle reactie via de mail en een mooi wandschilderij netjes bezorgd
Super fijn geholpen , ze denken met klant mee.
Prachtig glasschilderij! Goed verpakt bezorgd.
Fijne winkel, online bestelling geplaatst en alles perfect verlopen
Mooie lampen. Levertijd werd niet nagekomen.Op de site stond voor 16.00u besteld, morgen geleverd. De lampen werden pas 5 dagen later verstuurd
2 weken geleden een schilderij besteld. Tot op heden geen reactie ect!!!!!!
Ik heb een prachtig glasschilderij gekocht. Op tijd en heel netjes afgeleverd.
Bestelling was vertraagd en dit werd netjes via telefoon en mail medegedeeld. Reageren ook meteen als je ze nodig hebt. Bestelling was met zorg goed en netjes ingepakt. Kortom, super!
Slecht! Doen echt alles wat ze verkeerd kunnen doen verkeerd en ondertussen retour gestuurd en nog steeds geen reactie maar wel openstaande Klarna rekening die niet opgelost wordt! Flut bedrijf!!!
Zou fijn zijn als jullie de spullen ook daadwerkelijk leveren.. 2 weken geleden een klok besteld, zou de volgende dag geleverd worden. 2 weken later nog steeds niets gehad! Geen telefoonnummer te vinden. Meerdere keren gemaild, heel vervelend dit!!
Bestelling was snel geleverd. Product was netjes ingepakt. Zeer tevreden over het product! :-)