Goede service. Waar ik wat ongeduldig was m.b.t het bezorgen van een zeer breekbaar stuk heb ik mail contact gehad met een medewerker die dit fantastisch heeft verzorgd. Met aandacht voor het product... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na vorige teleurstelling nu alsnog een nieuw schilderij geleverd. Moest wel een paar weken wachten, men heeft wel moeite genomen om het alsnog te verkrijgen. Klantcontact is echter minimaal, telefoonn... Näytä lisää
Leuke klok besteld maar helaas de verkeerde kleur opgestuurd gekregen. Na mailwisseling retour gestuurd en andere klok uitgezocht i.v.m. niet meer in voorraad/leverbaar 1e keuze. Opnieuw mailwisselin... Näytä lisää
We hadden ons oog laten vallen op een glasschilderij van Donald Duck en het internet vertelde ons dat dit schilderij nog bij Idecoratie te krijgen was. Het was op dat moment echter niet meer op voorra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ben je op zoek naar items voor het interieur die net even iets anders zijn? Laat je dan inspireren door ons bijzondere assortiment.
Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 54 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Hele mooie klok voor een goede prijs. De verzending heeft alleen wel 2 weken geduurd.
Ik had 5 sterren gegeven als de klok zoals vermeld de volgende werkdag geleverd was, maar dat duurde ruim een week. Kreeg geen reactie op mijn mails (bleken op vakantie te zijn) en er stond geen telefoonnummer op de site. Uiteindelijk de fysieke winkel gebeld en was het een paar dagen later- incl een excuusmail- geregeld. Over de verzending, verpakking en de klok zelf: niets dan lof! Ben er onwijs blij mee.
Snelle levering doen wat ze zeggen netjes afgeleverd werd zelfs binnen gebracht omdat het zwaar was.
Snelle levering, vriendelijk en super service. We mochten kosteloos onze bestelling wijzigen. Een dikke 10!
Goede service na ruilen van kapotte klok en goede communicatie.
Het begon mer een vertraging maar door inzet van İdecoratie liep het goed af.
Super mooie klok. Er fijn contact met Idecoratie.nl
Zeer behulpzaam, oplossingsgericht en actief als iets niet direct goed verloopt.
Fijne persoonlijke hulp. Heb mail contact gehad voordat ik mijn bestelling plaatste.
Ook netjes bericht gehad met de track en trace code en dat er 1 pakket was blijven hangen bij de post en dat die een dag later zou komen.
Prima, had het snel nodig en mail gestuurd en het was al onderweg. Dus tevreden!
Ik heb een prachtig schilderij besteld! Vond het wel spannend want het was groot en breekbaar! Binnen 2 dagen was hij er al. En wat is hij mooi!! Super blij mee. Dankjewel
Soms is commentaar noodzakelijk om bedrijven kwaliteit te laten leveren. Bij Idecoratie is dat niet nodig.
Communicatie verloopt moeizaam, telefonisch niet bereikbaar. Glasschilderij besteld, waarbij staat voor 16 uur besteld volgende werkdag geleverd. Helaas bleek dit niet zo te zijn en moet je hier zelf achteraan om te vragen wanneer het wel geleverd wordt. Ondanks deze mindere ervaring wel blij met het schilderij.
Vandaag mijn leeuw op glas bonnen gekregen, wat een prachtig stuk om aan de wand te hebben. Heel blij mee.
Schilderij van ter halle besteld levertijd eind maart maar was er al veel eerder. Bezorg dienst was supergoed. Tijdens bestelling goed contact met Tamara en Ido.
Ik ben zeer tevreden over Ideko.
Graag zorgen dat er telefonisch contact gelegd kan worden.
Dat is echt een +punt.
Is toch anders dan mailverkeer.
Dinsdag een schilderij besteld die op voorraad is. Voor 16.00 uur besteld volgende dag in huis. Nu vrijdag geen schilderij of een reactie op mijn mails!! Waar is een telefoonnummer van het oh zo goed bereikbare klantenservice?? Eerste keer en nooit meer!