Idecoratie Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Goede service. Waar ik wat ongeduldig was m.b.t het bezorgen van een zeer breekbaar stuk heb ik mail contact gehad met een medewerker die dit fantastisch heeft verzorgd. Met aandacht voor het product... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Na vorige teleurstelling nu alsnog een nieuw schilderij geleverd. Moest wel een paar weken wachten, men heeft wel moeite genomen om het alsnog te verkrijgen. Klantcontact is echter minimaal, telefoonn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leuke klok besteld maar helaas de verkeerde kleur opgestuurd gekregen. Na mailwisseling retour gestuurd en andere klok uitgezocht i.v.m. niet meer in voorraad/leverbaar 1e keuze. Opnieuw mailwisselin... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kodintarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Ben je op zoek naar items voor het interieur die net even iets anders zijn? Laat je dan inspireren door ons bijzondere assortiment.

Hyvä

Kaikki arvostelut

72 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Twee prachtige fauteuils

Twee prachtige fauteuils. Super snel geleverd. Goed verpakt en hulp van de chauffeur. Top

31. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Rob, hartelijk dank voor de mooie review en veel plezier met de mooie fauteuils. Graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Saanut 1/5 tähteä

Drama bedrijf

Drama bedrijf. Eerst was het niet voorradig, iets anders uit gezocht en inmiddels drie week verder te horen gekregen dat “optie B” kapot was gegaan bij de koerier. Drama onderneming met erg slecht contact.

31. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Remon, wat jammer dat je niet tevreden bent. Wij hebben contact gehad met je vriendin over deze bestelling. Het eerste schilderij was inderdaad niet leverbaar en optie B is inderdaad kapot gegaan. Iets met de wet van murphy... Wij hebben van onze kan in elk geval wel ons best gedaan en ook nog 2x compensatie korting aangeboden. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Saanut 4/5 tähteä

Awesome feedback on ordered item

Awesome feedback on ordered item. Item was not in stock, however an other company was contacted that did have item in their collection.
Within a few days item was delivered instead of the back order (March 2025)
Great work guys.

27. joulukuuta 2024

Keurig verzorgd

Wat mij bijzonder opviel was hoe het product met alle zorg verpakt was.

16. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Jaap, bedankt voor je mooie review! Wij doen zeker ons uiterste best om alles zo goed mogelijk in te pakken en transportschade te voorkomen. Graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Saanut 5/5 tähteä

Mooie en duidelijke website en snelle…

Mooie en duidelijke website en snelle levering door een beter bedrijf dan postNL en DHL.

16. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Ruud, hartelijk dank voor je mooie review. En veel plezier met de prachtige glasschilderijen. Graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Uitstekende service!!!

We hadden ons oog laten vallen op een glasschilderij van Donald Duck en het internet vertelde ons dat dit schilderij nog bij Idecoratie te krijgen was. Het was op dat moment echter niet meer op voorraad bij hun leverancier, maar we kregen duidelijke updates ivm de levering. Het zou midden januari worden. Vandaag perfect geleverd door een vriendelijke chauffeur. Wij honderd procent tevreden!!! En geduld wordt beloond.

15. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Oscar, hartelijk dank voor je mooie uitgebreide review. En ook voor je geduld natuurlijk! Graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Prachtig glasschilderij

Prachtig glasschilderij. Snelle service!

8. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Rob. Bedankt voor de mooie review. Daar worden wij ontzettend blij van! Veel plezier met je prachtige glasschilderij en graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Countryfield wandklok

We hebben de Countryfield wandklok besteld en we zijn er tevreden mee. Het was heel netjes verpakt met de verzending en de klokl is super mooi!!😍Het enigste minpunt bij jullie, is de communicatie. Ik had wel een order bevestiging ontvangen en daarna duurde het even dat ik afvroeg wanneer het geleverd zou worden. Ik heb dus een e-mail naar jullie moesten sturen om te vragen waar het bleef. Jullie hadden mij vooraf al moeten verwittigen dat het niet op voorraad was. Ik hoop dat het dan de volgende keer beter is.

7. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Rowena. Bedankt voor je 4-sterren review. Wat vervelend dat je niet op de hoogte was van de levertijd. Daar gaan we zeker iets mee doen. Graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Saanut 4/5 tähteä

Snelle respons van de verkoper.

Snelle respons van de verkoper.
Goede kwaliteit prijs verhouding.

9. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Hartelijk dank voor de mooie review! Graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een prachtig glasschilderij…

We hebben een prachtig glasschilderij van 160x80 besteld bij Idecoratie. Werd snel en netjes afgeleverd door de vervoerder. Wij zijn zeer blij hiermee, we zijn al een hele tijd op zoek geweest naar iets aan de muur boven de bank, het zijn echt hele heldere scherpe kleuren. Eindelijke een eyecatcher boven de bank.

22. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Willem, hartelijk dank voor je mooie 5-sterren review. Wat fijn dat jullie tevreden zijn over het product en de levering. Wij wensen jullie veel plezier toe met het mooie glasschilderij en graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Saanut 5/5 tähteä

Top service snelle levering en goed…

Top service snelle levering en goed verpakt.

18. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Diana, bedankt voor je mooie review. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Heel mooie glasschilderij

Om te beginnen: het is een erg mooi product. Omschrijving op de site is niet juist/volledig. De levertijd was langer dan op de site weergeven was. In mijn geval een week in plaats van 1-2dagen. Er waren tevens geen schroeven en pluggen meegeleverd. Geen probleem, maar wel handig om van tevoren te weten. Er zijn voor levering 2 beugels gemonteerd aan het glasschilderij. Deze zitten heel degelijk vast, zijn op de millimeter nauwkeurig op een vaste afstand van elkaar gemonteerd en erg handig bij het ophangen. Daarnaast erg prettige communicatie per mail vanuit de verkoper. Voor mij reden om 4,5ster te geven wat ik dan afrond op 5sterren.

8. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Rick, hartelijk dank voor je mooie review en de opbouwende feedback. Daar kunnen we zeker wat mee. Veel plezier met je mooie glasschilderij en graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Levertijd was onduidelijk

Mooi glasschilderij gekocht, met korting. Bezorging was gratis. Alleen de leverdatum was onduidelijk. Het schilderij was namelijk niet op voorraad. Maar gelukkig voor de kerst binnen.

28. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Don-Frederik, bedankt voor je mooie review en graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Super geholpen

27. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Axel, bedankt voor je mooie review. Graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede service

Goed contact met de klantenservice over de levering. En de levering zelf was ook goed geregeld. Je kan realtime volgen wanneer het pakket geleverd wordt.

11. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste De Jong, bedankt voor uw mooie review. Dat doet ons goed! Heel veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Saanut 5/5 tähteä

We waren eerst aan twijfelen om bij…

We waren eerst aan twijfelen om bij deze site iets te bestellen door de reviews, maar besloten toch een glasschilderij te bestellen paar dagen gewacht gemaild waar de bestelling bleef maar het schilderij was niet op voorraad en hebben het geld meteen terug ontvangen.
Paar weken later terug gemaild of het schilderij weer op voorraad was en deze kwam weer moesten alleen 2 weken wachten dus meteen besteld en ook binnen de 2 weken het schilderij ontvangen .
Dus wij zijn tevreden ondanks dat het niet de volgende dag in huis is , was dat voor ons geen probleem.

21. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Pawel. Bedankt voor je fijne review! Wij doen ons uiterste best om alle klanten tevreden te houden. Dat lukt helaas niet bij iedereen. Wij wensen jullie heel veel plezier toe met dit prachtige glasschilderij. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Saanut 5/5 tähteä

Mega goed geholpen en fijne service…

Mega goed geholpen en fijne service door deze lieve dames.
Dankzij hun toch nog een koraal weten te bemachtigen.
Ik raad dit bedrijf zeker aan

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Kim, bedankt voor je fijne review! Dat doet ons goed. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Top bedrijf

Ik vind de service erg goed,bij mij kwamen schilderijen binnen waarvan er 1 kapot gescheurd was.Geappt met het bedrijf en een nieuwe is al mijn richting uit.Voor mij dus een dikke 10

4. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Narda, bedankt voor je mooie review! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Tevreden!

Mijn bestelde fauteuil werd binnen enkele dagen bezorgd, goed verpakt. Prachtige stoel voor de beste prijs die ik kon vinden, heel blij mee!

4. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Carin, hartelijk dank voor je mooie review. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin