Goede service. Waar ik wat ongeduldig was m.b.t het bezorgen van een zeer breekbaar stuk heb ik mail contact gehad met een medewerker die dit fantastisch heeft verzorgd. Met aandacht voor het product... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na vorige teleurstelling nu alsnog een nieuw schilderij geleverd. Moest wel een paar weken wachten, men heeft wel moeite genomen om het alsnog te verkrijgen. Klantcontact is echter minimaal, telefoonn... Näytä lisää
Leuke klok besteld maar helaas de verkeerde kleur opgestuurd gekregen. Na mailwisseling retour gestuurd en andere klok uitgezocht i.v.m. niet meer in voorraad/leverbaar 1e keuze. Opnieuw mailwisselin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ben je op zoek naar items voor het interieur die net even iets anders zijn? Laat je dan inspireren door ons bijzondere assortiment.
Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 54 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Twee prachtige fauteuils. Super snel geleverd. Goed verpakt en hulp van de chauffeur. Top

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Drama bedrijf. Eerst was het niet voorradig, iets anders uit gezocht en inmiddels drie week verder te horen gekregen dat “optie B” kapot was gegaan bij de koerier. Drama onderneming met erg slecht contact.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Awesome feedback on ordered item. Item was not in stock, however an other company was contacted that did have item in their collection.
Within a few days item was delivered instead of the back order (March 2025)
Great work guys.
Wat mij bijzonder opviel was hoe het product met alle zorg verpakt was.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Mooie en duidelijke website en snelle levering door een beter bedrijf dan postNL en DHL.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
We hadden ons oog laten vallen op een glasschilderij van Donald Duck en het internet vertelde ons dat dit schilderij nog bij Idecoratie te krijgen was. Het was op dat moment echter niet meer op voorraad bij hun leverancier, maar we kregen duidelijke updates ivm de levering. Het zou midden januari worden. Vandaag perfect geleverd door een vriendelijke chauffeur. Wij honderd procent tevreden!!! En geduld wordt beloond.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Prachtig glasschilderij. Snelle service!

Vastaus yritykseltä Idecoratie
We hebben de Countryfield wandklok besteld en we zijn er tevreden mee. Het was heel netjes verpakt met de verzending en de klokl is super mooi!!😍Het enigste minpunt bij jullie, is de communicatie. Ik had wel een order bevestiging ontvangen en daarna duurde het even dat ik afvroeg wanneer het geleverd zou worden. Ik heb dus een e-mail naar jullie moesten sturen om te vragen waar het bleef. Jullie hadden mij vooraf al moeten verwittigen dat het niet op voorraad was. Ik hoop dat het dan de volgende keer beter is.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Snelle respons van de verkoper.
Goede kwaliteit prijs verhouding.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
We hebben een prachtig glasschilderij van 160x80 besteld bij Idecoratie. Werd snel en netjes afgeleverd door de vervoerder. Wij zijn zeer blij hiermee, we zijn al een hele tijd op zoek geweest naar iets aan de muur boven de bank, het zijn echt hele heldere scherpe kleuren. Eindelijke een eyecatcher boven de bank.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Top service snelle levering en goed verpakt.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Om te beginnen: het is een erg mooi product. Omschrijving op de site is niet juist/volledig. De levertijd was langer dan op de site weergeven was. In mijn geval een week in plaats van 1-2dagen. Er waren tevens geen schroeven en pluggen meegeleverd. Geen probleem, maar wel handig om van tevoren te weten. Er zijn voor levering 2 beugels gemonteerd aan het glasschilderij. Deze zitten heel degelijk vast, zijn op de millimeter nauwkeurig op een vaste afstand van elkaar gemonteerd en erg handig bij het ophangen. Daarnaast erg prettige communicatie per mail vanuit de verkoper. Voor mij reden om 4,5ster te geven wat ik dan afrond op 5sterren.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Mooi glasschilderij gekocht, met korting. Bezorging was gratis. Alleen de leverdatum was onduidelijk. Het schilderij was namelijk niet op voorraad. Maar gelukkig voor de kerst binnen.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Goed contact met de klantenservice over de levering. En de levering zelf was ook goed geregeld. Je kan realtime volgen wanneer het pakket geleverd wordt.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
We waren eerst aan twijfelen om bij deze site iets te bestellen door de reviews, maar besloten toch een glasschilderij te bestellen paar dagen gewacht gemaild waar de bestelling bleef maar het schilderij was niet op voorraad en hebben het geld meteen terug ontvangen.
Paar weken later terug gemaild of het schilderij weer op voorraad was en deze kwam weer moesten alleen 2 weken wachten dus meteen besteld en ook binnen de 2 weken het schilderij ontvangen .
Dus wij zijn tevreden ondanks dat het niet de volgende dag in huis is , was dat voor ons geen probleem.

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Mega goed geholpen en fijne service door deze lieve dames.
Dankzij hun toch nog een koraal weten te bemachtigen.
Ik raad dit bedrijf zeker aan

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Ik vind de service erg goed,bij mij kwamen schilderijen binnen waarvan er 1 kapot gescheurd was.Geappt met het bedrijf en een nieuwe is al mijn richting uit.Voor mij dus een dikke 10

Vastaus yritykseltä Idecoratie
Mijn bestelde fauteuil werd binnen enkele dagen bezorgd, goed verpakt. Prachtige stoel voor de beste prijs die ik kon vinden, heel blij mee!