Icefood Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Både klipfisken og den saltede lange kom ganske som lovet i boks. Helt planmæssigt ved hoveddøren leveret af Jetpak. Klipfisken var en fin kvalitet og smagte særdeles godt. Saltfisken har jeg ikke... Näytä lisää

Siden jeg bestilte de varer jeg vill købe om tirsdagen, forventede jeg at de ville blive leveret inden for ikke alt for lang tid. Jeg skulle bruge dem om fredags morgenen. Det lykkedes ikke. Jeg måtte... Näytä lisää

Vi har handlet hos Icefood flere gange, og det er altid en fornøjelse! Udvalget af færøske og islandske varer er imponerende – både kvalitet og smag er helt i top. Det er tydeligt, at de går op... Näytä lisää

Siden Irma lukkede er det svært at finde frisk islandsk eller irsk lammekød, og så er det godt at man, i det med mindste, kan få frossent islandsk lammekød i Icefood. Det er stadigvæk meget bedre end... Näytä lisää

Vi sælger fisk, skaldyr og nordiske specialvarer - fisk fra det rene hav i Nordatlanten, islandsk lammekød af højeste kvalitet, prisbelønnede øl- og spiritusprodukter fra Færøerne og et stort udvalg af islandsk slik.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

42 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det er ikke for fattige pensionister

Den røgede lammekølle smagte rigtig godt.
Tørrfisken støvede.
Hajen var alt for fermenteret, morkinn på islandsk.
Levering tog mere end en uge.
Priserne er alt for høje for en fattig pensionist!

22. joulukuuta 2025

I pakkede og sender dagen efter

I pakkede og sender dagen efter, men jeres fragt firma jet pack glemte min pakke, sku have haft den fredag men kom først tirsdag, bed om opkald inden men var heldig manden stod der når jeg kom hjem, ikke den beste service med dem

2. joulukuuta 2025

Godt udvalg

Godt udvalg, god service.
Der er så mange ting og madvarer fra Island jeg savner, og hos Icefood har de et virkelig godt udvalg.
Og en virkelig god kundeservice. Ikke sidste gang jeg handler der.

3. lokakuuta 2025

Fik forkert vare

Fik forkert vare, manglede vare og vare levede ikke op til forventningerne. Ved henvendelse fik jeg det svar at det ikke kunne betale sig og sende de manglende varer og at det ikke var deres skyld at nogle varer ikke levede op til forventninger da de ikke producerer varen selv.

7. lokakuuta 2025

Det her er en fantastisk god og…

Det her er en fantastisk god og hyggelig butik. Der er altid venlig betjening og gode tilbud. Min kone og jeg har handlet der siden de lå tæt på Fields og vi har altid haft en venlig og professionel betjening. Og som sagt, gode tilbud.. <3

11. lokakuuta 2025