Både klipfisken og den saltede lange kom ganske som lovet i boks. Helt planmæssigt ved hoveddøren leveret af Jetpak. Klipfisken var en fin kvalitet og smagte særdeles godt. Saltfisken har jeg ikke... Näytä lisää
Siden jeg bestilte de varer jeg vill købe om tirsdagen, forventede jeg at de ville blive leveret inden for ikke alt for lang tid. Jeg skulle bruge dem om fredags morgenen. Det lykkedes ikke. Jeg måtte... Näytä lisää
Vi har handlet hos Icefood flere gange, og det er altid en fornøjelse! Udvalget af færøske og islandske varer er imponerende – både kvalitet og smag er helt i top. Det er tydeligt, at de går op... Näytä lisää
Siden Irma lukkede er det svært at finde frisk islandsk eller irsk lammekød, og så er det godt at man, i det med mindste, kan få frossent islandsk lammekød i Icefood. Det er stadigvæk meget bedre end... Näytä lisää
Vi sælger fisk, skaldyr og nordiske specialvarer - fisk fra det rene hav i Nordatlanten, islandsk lammekød af højeste kvalitet, prisbelønnede øl- og spiritusprodukter fra Færøerne og et stort udvalg af islandsk slik.
Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Godt tilbud på et godt produkt - god/sikker indpakning af flaskerne.
Super frisk og forskellige internationale produkter. Excellent tilbudt på mange produkter. Nemt hjemmeside. Fleksibilitet med betalingen. Hurtigt og efficient aflevering service. Tusind tak
👏👏👏👏👏
Ekstrem hurtig levering og gode varer. Slet ingen problemer :)
Gode varer nemt at bestille og god levering
Fin og professionel betjening, gode råvarer fremsendt i gennemtænkt emballage.
God service og nemme at få fat i. Desværre kunne de alligevel ikke sende alt det der var på ordren, men det skulle jeg så heller ikke betale for.
Kom ikke til leveringstiden, plus jeg fik de forkerte varer🙃
Nu hvor jeg prøver at kontakte deres kundeservice, men der svarer de ikke virkelig dårlig stil
Så skønt at modtage varer hjemmefra var ligesom at jeg var hjemme igen. Tusind tak.
De skønneste laksesider i den fineste emballage. Besked inden pakken leveres.
Perfekt!
Rigtig god oplevelse at handle med jer. Det er ikke sidste gang 🥰
Jeg kan ikke huske den præcise dato desværre.
Dejligt frisk og frozen produkter fra fisk til chokolade. Excellent aflevering af ordren, med fleksibilitet og hurtigt service. Nemt og fleksibel betalingen. Tusind tak!
👍👍👍👍👍
Ikke noget at komme efter.... super service
Altid gode varer.....
Vi bestilte frossen ørred, men den var tøet helt op ved ankomst- til trods for det kolde vejr. Så vi var nød til at spise 800 g Fjeldørredfilet onsdag og torsdag. Lidt voldsomt for to personer og slet ikke hensigten t spise 3 halve ørreder på den måde. Men det er nu også fjollet og ubrugeligt det jetpack gør.
Afhentning 27/1 kl 1351
Aflevere lager 27/1 kl 1404
Afgang lager 28/1 kl 0436
Levering 28/1 kl 1159
Det er der ikke meget jet over!! 14 timer på et lager og lidt over 7 timer i en lastbil.
Vi får løbende leveret andre frostvarer og de er altid helt frosne ved ankomst, så det bør jeres leverandør også kunne klare.
Så synes I skal have en seriøs snak med dem. Det her afholder os fra at bestille igen og anbefale jer til andre. Det til trods for den gode fisk og andre produkter.
NB: Super god fisk
NBB: I svarer ikke på kundehendelser, så derfor laver jeg den også her.
Den fisk jeg bestilte, var ikke særlig god.
Tørfisk var alt for tør, den pulveriserede i munden.
Tast fisk, var også alt for tør..
Alt i alt, så var varen udløbet (gammel).
Hurtig levering, lækre vare.
Ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg er ikke helt tilfreds jeg købte 10 poser þrista, det blev solgt som 250g men jeg modtog poser som var 220g.
Levering til tiden, og alt hvad jeg bestilte ankom
Hurtig og god service og gode produkter
Hurtig levering de bedste sild
Den islandske julemad kommer altid til tiden🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗