Vareleveringen fungerer upåklageligt. Grunden til, at jeg kun giver fire stjerner, er, at bl.a. fiskefileter er maskin-udbenede, og at der derfor somme tider er ben i maden. Det betyder, at mindre b... Näytä lisää
Præcis levering. Hygiejne helt i top. Det er tydeligt, at fisken er friskfrosset, da køkkenet ikke lugter flere dage efter tilberedning. Vi kan få klipfisk, hvilket næsten er umuligt at skaffe i DK... Näytä lisää
Nordfra har den mest vidunderlige fisk man kan tænke sig.Og man får den hjerteligste betjening man kunne ønske sig. Ikke alene vi men også vores B&B gæster ELSKER den fisk vi serverer fra de... Näytä lisää
Fisk og skaldyr fra Færøerne, fanget på krog i det friske farvand omkring Færøerne. Fisken er renset, enkeltfrosset og klar til brug. Både hverdagsmad, fest- og gourmetmad. Bæredygtig laks, der vokser op i vildt og strømfuldt farvand midt ude i Nordatlanten. Det betyder, at den bevæger sig meget, er mere mager i kødet og får ingen medicin. Bestilles on~line og leveres til døren på brofaste øer i Danmark efter en fast leveringsplan: www.nordfra.com/find-din-zone
Værftsvej 1, 5600, Faaborg, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Nordfra Danmark ApS
Samlet set er Nordfras fisk af den højeste og bedste kvalitet. Laksen er fremragende, og paneret kuller er en favorit. Hvis jeg har én klage, så er fiskefrikadellerne skuffende. De er for gummiagtige. Guldlaksefars var også skuffende.
Vareleveringen fungerer upåklageligt.
Grunden til, at jeg kun giver fire stjerner, er, at bl.a. fiskefileter er maskin-udbenede, og at der derfor somme tider er ben i maden. Det betyder, at mindre børn kategorisk nægter at spise mad med fisk.

Best fish quality!
Very good fish quality and the service is the best!!
Thank you Nordfra

Vastaus yritykseltä Nordfra Danmark ApS
Venlig betjening og god service
Rigtig gode varer
Præcis levering

Vastaus yritykseltä Nordfra Danmark ApS
Super kvalitet fra nord atlandten, leveret til døren

Vastaus yritykseltä Nordfra Danmark ApS
Lækker frisk fisk og i en kæmpe størrelse så man kan lave lidt mere specielle retter

Vastaus yritykseltä Nordfra Danmark ApS
Købte Fiskafrikadellur pro. 08.09.2025 forde de er bæredygtige og jeg gerne støtter dette, men også med håb om god kvalitet, de er bare alt for gummiagtige uden god smag, dem køber jeg aldrig mere, måske nogle af jeres andre produkter er bedrer. Mvh Max

Vastaus yritykseltä Nordfra Danmark ApS
Fantastisk kvalitet! Nemt, papkasserne passer lige ind på en hylde i fryseren, det er nemt at tage den ud, tage sin enkeltfrosne fisk op, og sætte kassen tilbage i fryseren. Venlig levering. God oplysning om levering.
Levering til tiden og leveret af en venlig chauffør i en fin fryseboks, fiskene var rigtig gode jeg er meget tilfreds.
Ikke alene vi men også vores B&B gæster ELSKER den fisk vi serverer fra dem. Der er selv nogle af vores gæster, som har forespurgt på forsendelse af laksesiderne til Nederlandene fordi de fandt den ukendt lækker.
Man får så værdi for pengene og kan helt klar mærke at fisken er af en anden kvalitet end den man køber i vores ellers så udemærkede supermarkeder.
Derudover er der masser af gode og inspirerende opskrifter som er nemme og hurtige at lave.

Vastaus yritykseltä Nordfra Danmark ApS
Vi bestilte en kasse med 2 kg lakseportioner og en halv side koldrøget laks. Det er noget af det bedste laks vi har købt i DK. Vi kunne ikke smage, at der var tale om frostvarer. Den koldrøgede laks var fast og enormt velsmagende og laksestykkerne, som vi helt enkelt stegte på panden, krydret med salt og peber, var SÅ lækker. Vi hentede varerne på havnen i Odense, og alt spillede perfekt.

Vastaus yritykseltä Nordfra Danmark ApS
Ultralækre produkter, denne gang koldrøget laks. Fisk fås bare ikke bedre.

Vastaus yritykseltä Nordfra Danmark ApS
rIigtig god service- Nemt at bestille, Varerne har en god kvalitet- Meget venlig og høflig betjening,