Zwykli oszuści!!!!!! Zwróciłam kask i czekam 2,5 miesiąca na pieniądze. Napisałam z 10 maili, dodzwonić na infolinię się nie można. Stanowczo odradzam zakupów jak nie chce się stracić pieniędzy!
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Witam zainteresowanych, nie polecam sklepu, infolinia nie istnieje, dzwonić można pół dnia i nikt nie raczy odebrać telefonu. Po złożeniu zgłoszenia nikt nie odpisuje, podejrzewam, że nawet tego nie c... Näytä lisää
Ten sklep to jedna wielka porażka. Zamowiłam miesiac temu kask ,w dalszym ciągu go nie dostałam. Od momentu złożenia zamówienia nic sie nie zmienia stoi w miejscu w aplikacji. Na maila dostałam inform... Näytä lisää
Nie polecam tu zakupów, mam aplikację od lipca tamtego roku i wszystko było ok, aż do grudnia wtedy czekałam na przesypkę 3 tygodnie ale było tłumaczenie że to przez święta. Obecnie czekam na przesyłk... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
On vastannut 7 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Polecam w 100%! :-)
Wszystko w jak najlepszym porządku. Czaprak prześliczny. Super promocja! Szybka przesyłka. Pełen profesjonalizm. Bede polecać państwa sklep. Pzdr.
dobry i sprawdzony towar
dobry towar, szybka obsługa i wysyłka. Jak zwykle 100% satysfakcji
wszystko zgodnie z opisem
wszystko zgodnie z opisem, przesyłka dotarła przed wyznaczonym terminem!
Derka zimowa
Derka w bardzo dobrej cenie, super jakość, szybka dostawa.
Wszystko na plus.
Produkty zgodne z opisem, dobrej jakości i w cenie do przyjęcia. Szybka wysyłka.
super
Szybka dostawa, produkt najwyższej jakość dotarł w stanie idealnym. Bezproblemowa płatność, dodatkowo miły gratis w postaci ręczniczka z logo.
Bardzo polecam
Wszystko super
Produkt dokładnie taki jak na…
Produkt dokładnie taki jak na zdjęciu,szybka dostawa
Brak kontaktu po zakupie
Brak kontaktu po zakupie. Telefon nie odpowiada, bark odpowiedzi na maile. Chciałam zwrócić towar nie ma adresu zwrotu na stronie. Rozmiary nie adekwatne do rzeczywistych.

Vastaus yritykseltä horze.pl
wędzidło Neue Schule
Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka (na stronie był czas 14-21 dni a przyszło szybciej). Firma dba o swojego klienta.
Prawie wszystko ok
Podobało mi się wszystko oprócz czasu pakowania i czekania na wysyłke
Zamawiam od wielu lat i zawsze jestem…
Zamawiam od wielu lat i zawsze jestem zadowolona
Sprzęt wysokiej jakości za niskie ceny
szeroki asortyment rozmiarów bryczesów
Szybka obsługa zawsze mogę na was liczyć
Szybka wysyłka wszystko zgodne z opisem
Jestem bardzo zadowolony z zakupu i mój…
Jestem bardzo zadowolony z zakupu i mój pies również:)
Trustpilot-kokemus