horze.pl Arvostelua

3 088
TrustScore 2/5 tähteä

2,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Zwykli oszuści!!!!!! Zwróciłam kask i czekam 2,5 miesiąca na pieniądze. Napisałam z 10 maili, dodzwonić na infolinię się nie można. Stanowczo odradzam zakupów jak nie chce się stracić pieniędzy!

Saanut 1/5 tähteä

Witam zainteresowanych, nie polecam sklepu, infolinia nie istnieje, dzwonić można pół dnia i nikt nie raczy odebrać telefonu. Po złożeniu zgłoszenia nikt nie odpisuje, podejrzewam, że nawet tego nie c... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ten sklep to jedna wielka porażka. Zamowiłam miesiac temu kask ,w dalszym ciągu go nie dostałam. Od momentu złożenia zamówienia nic sie nie zmienia stoi w miejscu w aplikacji. Na maila dostałam inform... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam tu zakupów, mam aplikację od lipca tamtego roku i wszystko było ok, aż do grudnia wtedy czekałam na przesypkę 3 tygodnie ale było tłumaczenie że to przez święta. Obecnie czekam na przesyłk... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

(3 088)

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nieaktualna lista towarów

2 x zamówienie (20.02, 01.03) nie doszło do skutku, mimo że towar był zamówiony z dostępnej w danym dniu listy produktów, na stronie Horze.

12. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä horze.pl

Dziękujemy za dodanie nowej opinii.

Niestety produkt został wyprzedany dlatego otrzymał Pan zwrot pieniędzy.
Czasami może dochodzić do małych różnic magazynowych, za które bardzo chcielibyśmy przeprosić.
Cały czas pracujemy nad jakością naszych usług. Mamy nadzieję, że w przyszłości takie sytuacje nie będą miały miejsca.

Z pozdrowieniami,

Bez uprzedzenia anulowane zamówienie

Bez uprzedzenia anulowane zamówienie , brak odpowiedniej reakcji obsługi , jestem zawiedziona podejściem i brakiem uczciwości w stosunku do klienta

16. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä horze.pl

Dziękujemy za dodanie komentarza.

Bardzo jest nam przykro, że nie mogliśmy wysłać zamówienia do Pani.
Otrzymaliśmy informację od dostawcy, że niestety produkt został wyprzedany.
Wyjaśniliśmy całą sytuację w wiadomości prywatnej.

Najmocniej przepraszamy.

Z pozdrowieniami,

Saanut 3/5 tähteä

Pomimo dobrze podanego adresu przy…

Pomimo dobrze podanego adresu przy zamówieniu,firma kurierską miała problem z dostarczeniem zamówienia twierdząc,że nie mają adresu,tzn numeru domu i zły kod pocztowy,pomimo,że w zamówieniu był podany właściwy,to nie jest pierwszy raz,zdarzało się to już kilkakrotnie

13. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä horze.pl

Dziękujemy za dodany komentarz.

Sprawdziliśmy ten fakt i adres w zamówieniu był prawidłowy.
Bardzo nam przykro, że firma kurierska miała problem z dostarczeniem paczki.
Mamy nadzieję, że to się już nie powtórzy.

Pozdrowiamy serdecznie,

Saanut 1/5 tähteä

Nie profesjonalny i nie poważny dystrybutor

Tragiczny sklep internetowy, nie polecam. Sprzedają towar,którego nie mają, zamówiony towar wysyłają z zagranicy i nie są w stanie go dostarczyć, nie kompetentna i nie poważna obsługa klienta. W dniu kiedy dostałam wiadomość o dostarczeniu przesyłki trafiła ona właśnie z powrotem do nadawcy. Nie polecam tego sklepu.

16. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä horze.pl

Bardzo nam przykro, że paczka nie mogla zostać dostarczona.

Niestety adres dostawy wpisany do zamówienia był błędny,
Obsługa klienta podała Pani wskazówki jak można skorygować adres w firmie kurierskiej.
Adres niestety nie został zmieniony dlatego paczka wróciła na magazyn.
Otrzyma Pani pełny zwrot pieniędzy.

Jest nam niezmiernie przykro, że nie udało się zmienić adresu dostawy.

Pozdrawiamy serdecznie,

Saanut 1/5 tähteä

Bryczesy po 2 jazdach do wyrzucenia lej…

Bryczesy po 2 jazdach do wyrzucenia lej cały się okleja i materiał pruje

15. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä horze.pl

Dziękujemy za dodany komentarz.

Bardzo nam przykro, że bryczesy nie spełniły Pańskich oczekiwań.
Proszę śmiało wysłać do nas reklamację wraz ze zdjęciami i opisem na adres obslugaklienta@horze.pl
Chętnie przeanalizujemy tę sprawę.

Pozdrawiamy serdecznie,

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin