Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer. Arvostelua

1 813
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met de geleverde service en het ontvangen product. We hebben een dubbele plissé hordeur besteld, welke naar volle tevredenheid werkt. Inmeten was gemakkelijk doordat online alle beno... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Meetinstructies zijn vrij onduidelijk terwijl ze het aan de telefoon heel makkelijk uit kunnen leggen. Je krijgt korting als je opnieuw de horren besteld maar zijn niet bereid te helpen. Veel onduidel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden over mijn aankoop. Goede prijs. Duidelijke instructies, horren passen perfect! De kleur van het frame had niet beter gekund. De horren werden een week eerder geleverd dan gedacht. Er wor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Waarom was dit een goede ervaring volgens trustpilot.?! Wij hadden enkele maanden geleden plisegordijnen gekocht en bleek dat er nu een onderdeel was geknapt. Na contact te hebben gehad is dit enorm... Näytä lisää

1. Sisustusliike
  2. Ikkunatoimittaja
  3. Kaihdinliike

Yrityksen kirjoittama

Horrenstunter.nl helpt doe-het-zelvers aan horren op maat voor een scherpe prijs. Wij leveren horren en aanverwante producten die je zelf eenvoudig kunt inmeten en monteren. Zo houden we het duidelijk, betaalbaar en praktisch. Onze producten worden in Nederland geproduceerd en snel geleverd. Met onze laagsteprijsgarantie weet je bovendien zeker dat je niet te veel betaalt. Op onze website vind je per product duidelijke meet- en montage-instructies. Zo kun je stap voor stap bepalen welk product bij jouw situatie past en welke maten je nodig hebt. Goed meten is belangrijk, zeker bij maatwerk. Neem daarom altijd even de tijd om de instructies rustig door te nemen voordat je bestelt. Waarom kiezen voor Horrenstunter.nl? Topkwaliteit, geproduceerd in Nederland. Laagsteprijsgarantie. Scherpe prijzen door slim en efficiënt werken. Duidelijke meet- en montage-instructies. Zelf meten en monteren, zonder onnodige kosten. Snelle productie en levering. Klantenservice voor vragen over orders en aftersales. Let op: wij verzamelen nieuwe klantbeoordelingen niet meer actief via Trustpilot. Onze actuele reviews vind je op Kiyoh. Daar lees je hoe klanten onze producten, levering en service op dit moment beoordelen. Heb je een vraag over je bestelling, levering of aftersales? Meld dit dan niet via een review, maar neem contact op via onze officiële servicepagina of klantenservice. Dan kunnen we je order erbij pakken en gericht met je meekijken. Wil je bestellen, levertijden bekijken of meer weten over onze producten? Ga dan naar Horrenstunter.nl.

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

(1 813)

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Beste Ewout,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle en nette levering.

Veel plezier met je aankoop en we staan uiteraard voor je klaar als je in de toekomst nog vragen hebt.

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit en zorg conform verwachting.

Nu voor de derde keer horren besteld en wederom geheel verlopen conform de verwachting.
Bezorging gebeurd ook op die wijze dat je mag verwachten, transport wordt met en aandacht uitgevoerd zodat de bestelde horren heel aankomen.
Duidelijk een eigen chauffeur. Top.

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor jullie mooie review, Frank en Leni. Wat fijn om te horen dat jullie inmiddels voor de derde keer tevreden zijn over de kwaliteit van onze horren en de manier waarop ze geleverd worden.

We besteden veel zorg aan zowel het productieproces als het transport, en het is mooi om terug te lezen dat dit opvalt. De keuze voor een eigen chauffeur maken we bewust, zodat de horren netjes en onbeschadigd aankomen.

We waarderen jullie vertrouwen en zien jullie graag een volgende keer terug.

Kan niet beter!!

Hier drie horren besteld. Bestellen was erg eenvoudig, met prima uitleg over de mogelijkheden en moeilijkheden. Na zo'n drie weken werden ze perfect afgeleverd. Ze pasten echt enorm goed!
Echt heel erg tevreden met dit bedrijf, en de volgende set aan horren (de eerste drie waren een test) komen hier zeker ook vandaan!

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je enthousiaste review, Frits! Wat fijn om te horen dat het bestelproces duidelijk was en dat de horren zo goed passen. Daar doen we het voor.

Leuk dat dit een test was en dat je al over een volgende set nadenkt – we staan in ieder geval weer voor je klaar!

Saanut 2/5 tähteä

Levering duurde bijna 4 weken

Levering duurde bijna 4 weken. Hoe zat niet mooi strak en op sommige plekken liet het rubber los. De middenlat zit scheef.
De kleur van de frame is wel erg mooi en verder past hij perfect in ons raam.

18. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Vervelend om te horen dat de levering lang op zich liet wachten en dat het eindresultaat niet helemaal naar wens is.

Tijdens periodes met feestdagen kan de levertijd helaas iets oplopen, maar vier weken is zeker niet de bedoeling. Wat betreft het niet strak zitten van het hor en het loslatende rubber: dat klinkt alsof er iets mis is gegaan bij de productie of montage. Ook een scheve middenlat hoort uiteraard niet. Goed om te horen dat de kleur van het frame wel naar wens is en dat het hor verder goed past.

We hebben nog geen servicemelding van je ontvangen. Als je die aanmaakt via https://www.horrenstunter.nl/service, dan helpen we je graag verder met een passende oplossing.

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd, en precies de goede maat, zien er mooi uit

17. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en netjes geleverd is en dat de horren goed passen én er mooi uitzien.

Mocht je in de toekomst nog vragen of extra horren nodig hebben, dan helpen we je graag weer verder.

Saanut 5/5 tähteä

De hor is van een zeer goede kwaliteit…

De hor is van een zeer goede kwaliteit en is netjes afgewerkt ook de bezorging is van goede kwaliteit je ziet precies waar de bezorger zich bevind en je zit niet onnodig te wachten.

17. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je positieve review, Jan! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de hor en de nette afwerking. Ook fijn dat de bezorging naar wens was, we doen ons best om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We waarderen het vertrouwen en staan bij een volgende bestelling graag weer voor je klaar.

Was weer goed geregeld

Was weer goed geregeld, bestellen is gemakkelijk en de horren komen volgens afspraak die gemaakt is via de mail .

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je fijne review, Gerrit! Goed om te horen dat het bestellen weer soepel verliep en dat de levering volgens afspraak is gegaan.

We stellen het vertrouwen erg op prijs en helpen je bij een volgende bestelling graag weer verder.

Saanut 4/5 tähteä

Keurig gemaakt

Goed verpakt, alleen jammer dat er een telefoontje kwam dat ze m kwamen brengen, zonder dat vooraf te laten weten via mail. Ik was toen dus niet thuis!

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je review, Natasha. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de verpakking van je bestelling.

Jammer dat de bezorging onverwacht kwam zonder voorafgaande mail. Dat is uiteraard niet de bedoeling – we geven dit door aan onze vervoerder zodat dit in de toekomst beter kan verlopen.

Als er nog iets is waar we je bij kunnen helpen, laat het gerust weten.

Saanut 4/5 tähteä

Hor is exact op maat

Hor is exact op maat, mede dankzij meetinstructie.
Had liever de keuze gehad voor montage in de dag, nu zelf een extra latje moeten maken.

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat de hor exact op maat is, mede dankzij onze meetinstructies.

We begrijpen dat het fijner was geweest als u had kunnen kiezen voor montage in de dag. Onze horren zijn standaard ontworpen voor montage op het kozijn, maar we waarderen uw feedback en nemen dit mee in onze overwegingen voor de toekomst.

Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

uitstekend!

uitstekend!

Niet alleen de snelle levering maar ook van goeie kwaliteit.

Ik had nooit verwacht dat het zo duister zou worden in de kamer! En montage? Een kind kan de was doen.

Wij zullen hier meer bestellen :)

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor uw enthousiaste review en fijn om te horen dat alles naar wens is!

We vinden het geweldig dat u zo tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit én het effect van de hor in de kamer. En mooi om te horen dat de montage zo soepel verliep — precies zoals we het bedoelen.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Saanut 5/5 tähteä

4 stuks Keje Splendid Pliss plissé…

4 stuks Keje Splendid Pliss plissé raamdecoratie besteld. Wist wel hoe het opgemeten moest worden wat erg belangrijk is. Bestelling is prima verlopen. Snel en netjes verpakt door de Chauffeur van Keje zelf geleverd. Duidelijke instructies voor het monteren en passen perfect. Beste prijs voor Keje raamdecoratie bij Horrenstunter.

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je mooie review, Carmelo! Goed om te horen dat het meten, bestellen en monteren allemaal soepel is verlopen. En fijn dat alles netjes en snel geleverd is – precies zoals het hoort.

We wensen je veel plezier van de Splendid Pliss raamdecoratie en bedankt voor het vertrouwen in Horrenstunter.

Saanut 1/5 tähteä

Vreemde gang van zaken

Onze Lamella (326 euro) dondert na 3 maanden naar beneden waardoor hij stuk op de grond is gevallen.
Lijmresten aan de onderkant waren hierdoor wat verschoven, waaruit horrenstunter opmaakt dat ik hier het staaldraad niet goed had geplakt (na anderhalve week deze reactie).
Absoluut niet waar. Maar goed, ze waren op zoek naar een uitweg.

Zo keurig maar toch verwijtend als ze hier reageren is niet hoe dit bedrijf in de praktijk werkt.
De methode werkt heel simpel: in eerste instantie bieden ze voor dit ondeugdelijk product niet een vervanging aan (want het ligt tenslotte aan jou).
Maar ze bieden wel uit coulance 50 euro korting aan. Schrijf je een negatieve review dan nemen ze inderdaad contact met je op.
Maar dan wel met de mededeling dat de negatieve reviews de bereidheid bemoeilijkt om tot een nette oplossing te komen. Oftewel pas je review aan, of verwijder deze, anders werken wij niet mee.

Na onze aanbieding om deze reviews te verwijderen als ze deze Lamella kosteloos met een ander goedkoper (minder zwaar) product zou worden vervangen waren ze opeens bereid om 50 procent korting te geven.

Ik vind het heel vreemd, nadat ik gedupeerd ben met een ondeugdelijk product, een soort handjeklap moet gaan doen met horrenstunter.nl om tot een oplossing te komen.

Nu valt mij op dat na onze review gelijk weer een enorm positieve review (zelfs 10 sterren) is geplaatst met een soortgelijke casus.
De Consumentenbond adviseert daarom ook om niet te veel waarde te hechten aan lyrische reviews op internet.

Tot slot:
Mijn ervaring is dat horrenstunter.nl zijn verantwoordelijkheid niet neemt en reviews probeert te beïnvloeden door bereidheid om mee te werken als pressiemiddel te gebruiken.

Aanvulling (reactie):
Het bedrijf is vooral in zijn eigen feiten geïnteresseerd.

Hieronder wat dreigende tekst welke niet zichtbaar zijn in reactie van Horrenstunter maar die wij per mail ontvangen (dus geen onwaarheden).

Mochten er verdere reviews over dezelfde order of uitlatingen volgen die over de grens gaan, dan melden wij dat bij de platformen.
En
Als er sprake is van onwaarheden behoud ik me het recht voor om daar verdere stappen in te nemen.

Tsja, Wat zijn onwaarheden?
Het bedrijf wil overigens helemaal nergens meer uitkomen maar dat hoeft ook niet want ik hoef geen rommel die als het 1 keer valt in gruzelementen ligt (geen onwaarheid).
Vrouwlief heeft nog geprobeerd te onderhandelen maar daar heeft het bedrijf de stekker uit getrokken. Prima naar mijn idee (waardeloze kwaliteit).

O ja, wij werden nog beticht van druk uitoefenen i.v.m. reviews. In dit geval is “de pot verwijt de ketel” meer op zijn plaats.

19. kesäkuuta 2025

Hoi Arno,

Jammer dat je ook op Trustpilot dit verhaal blijft herhalen. We willen het toch even rechtzetten voor wie meeleest.

De Lamella is geleverd via ons, maar ontwikkeld en geproduceerd door Keje. We hebben jouw melding direct doorgestuurd naar hen. Op basis van de foto’s heeft Keje vastgesteld dat het staalband aan de onderzijde over een kier is geplakt. Daardoor ontstaat er lucht onder de strip, wat de hechting verzwakt. Dit is exact wat in de montage-instructie staat als ‘niet doen’. Op basis daarvan heeft de producent de garantie terecht afgewezen.

Toch hebben we niet achterover geleund. We hebben je een nieuwe Lamella aangeboden met korting, en later ook een alternatief product (de Splendid Pliss), inclusief gratis verzending en 50% korting. Niet omdat we dat verplicht zijn, maar omdat we het toch netjes wilden afronden.

We vragen inderdaad om dubbele of onjuiste reviews te bundelen of aan te passen als we tot een oplossing komen. Dat is geen drukmiddel, maar een normaal verzoek om het hele verhaal te laten zien, inclusief hoe het is opgelost.

Tot slot: we werken op Trustpilot met geverifieerde uitnodigingen. Dat betekent dat bijna alle reviews voortkomen uit een echte aankoop en automatisch uitgenodigd worden. En ja, we hebben dagelijks veel bestellingen. Dat er meerdere reviews op een dag verschijnen is dus niet gek, en zeker geen ‘opzetje’.

We blijven openstaan voor een nette afronding, maar wel graag op basis van de feiten.

Met vriendelijke groet

Tevredenheid over Moustiquaire Product

Hallo,
Ik wilde alleen maar even een moment nemen om te zeggen hoe tevreden ik ben met mijn recente aankoop van de moustiquaire product. De kwaliteit van het product is ongelofelijk en het heeft echt geholpen bij het houden van muggen weg.
Ik wilde mijn waardering uiten voor uw geweldige product en uitstekende klantenservice. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige benodigdheden en zal uw bedrijf aanbevelen aan mijn vrienden en familie.
Nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groeten,
Sinem

Beste Sinem,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop en dat de hor echt helpt tegen muggen – precies waar ‘ie voor bedoeld is.

We waarderen het enorm dat je onze service en producten aanbeveelt aan vrienden en familie. Daar doen we het voor!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of weer iets nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Uitzonderlijk goede service

Waarom was dit een goede ervaring volgens trustpilot.?!
Na contact te hebben gehad is dit enorm snel en zelfs kosteloos verholpen dus dit is een meer dan goede ervaring met horrenstunter.nl. geen 5 maar 10 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! We begrijpen dat het vervelend is als er iets kapot gaat, ook al is het pas na een paar maanden gebruik.

Goed om te lezen dat we dit snel en kosteloos hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen rekenen op goede nazorg, ook na de aankoop.

Als je in de toekomst nog vragen hebt, laat het dan vooral weten. We helpen je graag verder.

Saanut 1/5 tähteä

Lamella raambekleding

We hebben bij de horrenstunter de Lamella raamdecoratie besteld voor ons draaikiepraam. Op zich heel mooi, maar ook heel zwaar. En binnen 3 maanden liet de magneetband dan ook los en viel de Lamella in stukken. Natuurlijk meteen contact met de klantenservice, na vragenlijsten over hoe we het hebben opgehangen, na anderhalve week eindelijk reactie en het zou toch aan ons liggen. Ondanks meermalen aangeven dat we het volgens instructie hebben opgehangen. (ze zeggen dat ze aan lijmrest zien dat de onderste magneet over de rand van de glaslat is geplakt, bij ontkennen dit, maar dat blijft welles nietes. Opvallend is wel dat er verder weinig lijmresten op kozijn zitten, dus mijn oordeel is dat de lijm onvoldoende heeft gehecht) Vanaf begin zoeken ze naar uitweg en niet naar oplossing. Dus Lamella van 326 euro binnen 3 maanden onbruikbaar en als aanbod krijg je dan 50 euro korting als we nog een keer Lamella bestellen! Nooit meer, we hadden de smalle magneetstrip en deze paste precies op de lat en we hebben deze ook heel precies opgeplakt. Maar blijkbaar is het te zwaar voor die smalle strip. Ondeugdelijk product en dan ook nog als leugenaar worden uitgemaakt. zeer slechte service. Het bedrijf pakt zelf 0,0 verantwoordelijkheid. Zeer teleurgesteld en boos en ruim 300 euro armer voor niks.

AANVULLING nav reactie van horrenstunter. Zij willen wel een beter voorstel doen als we de review aanpassen/verwijderen. Wij hebben aangeven geen vertrouwen in de Lamella te hebben en een goedkoper alternatief als vervanging willen krijgen. Horrenstunter wilde nu wel dit alternatief met 50% korting geven. Echter hebben we onvoldoende vertrouwen in dit bedrijf om er weer een hoop geld aan te betalen. (we zouden dan in totaal 500 euro kwijt zijn voor een plisse gordijn op raam van 80x110!) Dus Horrenstunter is geen aanrader en als je toch hier besteld, maak dan foto's van het bevestigen en bij problemen schrijf een review, want dan kan er ineens veel meer als je die maar beloofd te verwijderen. Het verklaart voor mij in elk geval waarom er relatief weinig negatieve reviews zijn.

18. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je review, Marjolein. Wat ontzettend vervelend dat de Lamella raambekleding is gevallen en beschadigd. We begrijpen goed dat dit een grote teleurstelling is, zeker na een flinke investering.

Na beoordeling van de foto's hebben zowel wij als de producent gezien dat het staalband deels over de naad is geplakt. Daardoor kan er lucht onder komen, wat ertoe leidt dat de strip loslaat. Dit is iets wat we helaas vaker zien als de montage net niet helemaal volgens de instructies gebeurt. We vinden het uiteraard jammer dat dit zo is gelopen, want het blijft een pijnlijk gevolg.

We nemen nog contact met je op, zodat we kunnen kijken of we alsnog tot een passende oplossing kunnen komen.

Top bedrijf!

Goede service, mooi degelijk product, plissé gordijnen op maat, zelf monteren is goed te doen!
Bas bedankt!

Vastaus yritykseltä Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring, Stephanie! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat de plissé gordijnen goed bevallen. Super dat het monteren ook goed te doen was — daar doen we het voor!

We waarderen het vertrouwen in Horrenstunter en natuurlijk graag gedaan!

Horren passen weer perfect

Horren passen weer perfect. Goede informatie over tijden van productie en levering.

Hoi Erik,

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat alles weer perfect past en dat je onze communicatie over de levertijden als prettig hebt ervaren.

Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we voor je klaar.

Raamhor

Raamhor besteld. Bestelproces is duidelijk, Goede kwaliteit en prima prijs.

Hoi Daniel,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het bestelproces duidelijk was en je tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Zo hoort het.

Als je nog vragen hebt of iets nodig hebt, laat het gerust weten.

Saanut 3/5 tähteä

Als vrouw alleen was video duidelijker…

Als vrouw alleen was video duidelijker geweest.ook heb ik zijkapjes bovengeleider eraf moeten laten,en stukje afgezaagd. Al met al bloed zweet en tranen zeg maar

Hoi Anne,

Bedankt voor je feedback. We snappen dat het flink wat moeite heeft gekost en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat je het toch voor elkaar hebt gekregen.

We nemen je opmerking over de video serieus. We willen het iedereen zo makkelijk mogelijk maken, dus jouw ervaring helpt ons om dat beter te doen.

Als je nog ergens tegenaan loopt of iets mist, laat het vooral weten. We denken graag met je mee.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen , snelle en goede levering en de horren zijn van goede kwaliteit.

5. kesäkuuta 2025

Hoi Wim,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat het bestellen soepel ging en dat je tevreden bent over de levering én de kwaliteit van de horren.

Goed om te horen dat alles naar wens is. We helpen je graag weer als je nog iets nodig hebt.

Team klantenservice van Horrenstunter.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin