Hørlyck Aarhus Arvostelua 88

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg købte et par skønne langskaftet forårs støvler til min kæreste, som hun er utrolig glad for og man kan virkelig mærke at det er et produkt med kærlighed for kvalitet! Jeg bestilte inde på deres w... Näytä lisää

Kører gerne 150 km for at se Hørlycks fantastiske sortiment. Altid noget jeg kan ønske mig, ikke altid beslutter jeg mig, og benytter derefter nethandel som fungerer helt perfekt. Hurtig og korrekt... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa
  2. Vaateliike

Find dine nye sko, stiletter eller sneakers her. Shop nemt online eller besøg vores butik i Aarhus ✓ Fri fragt ✓ Dag-til-dag levering

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kan anbefale Hørlyck Århus

Kan anbefale Hørlyck Århus, jeg modtog en længe ventet nederdel og opdagede så at der var en fejl i syningen. Jeg sendte billeder til butikken og spurgte om jeg kunne returnerer den. Fik svar samme dag du returnerer og vi sender en ny herfra i dag. Det er flot service allerede næste dag modtog jeg den nye nederdel og kunne glad begynde at bruge den. Jeg sendte selvfølgelig den anden retur også samme dag men butikken havde jo ingen garanti men stolede på mig. Var så taknemmelig for dette og handler bestemt her igen.

8. huhtikuuta 2026
Hørlyck Aarhus-logo

Vastaus yritykseltä Hørlyck Aarhus

Tusind tak for den flotte anbefaling 🥰 Vi beklager selvfølgelig fejlen på den første vare, og er kun glade for, at du hurtigt kunne få en ny i brug 🤎 Kh. Annesofie - Hørlyck

Super kundeservice

Der var lidt problemer med nogle sko jeg købte, derfor henvendte jeg mig til kundeservice, og efter 30 minutter var problemet løst. Super god service!

3. joulukuuta 2025

Super nem og hurtig levering

Super nem og hurtig levering. Dog var der et søm, der stak op i hælen, hvilket gjorde, at jeg returnerede varen. Bestilte i samme seance et par nye, som jeg nærmest fik dagen efter. De penge, som jeg betalte for de defekte sko kom et par dage efter, dog var der trukket 39 kr til forsendelse, hvilket jeg måske undrer mig over - at jeg skal betale forsendelse for en defekt vare. Men nevermind - skoene er super flotte 😍

2. syyskuuta 2025

Købte et par støvler som var en…

Købte et par støvler som var en kollektionsmodel. Da jeg kommer hjem finder jeg ud af, at det desværre er to forskellige størrelser. Jeg ringer til butikken og de beklager meget at de måske er pakket forkert på fabrikken og at de derfor ikke har den rigtige makker. Da jeg kommer tilbage næste dag, er der stillet et par endnu smukkere støvler til side, som er nogen, der ellers står til fuld pris i butikken. Dem får jeg så kvit og frit. Altså et par støvler, som er 1650 kr dyrere en dem jeg købte i første omgang. Må sige at det er den bedre service, jeg nogensinde har fået.

31. toukokuuta 2025

Zakup sukienki z dostawą do Polski

Kupiłam w sklepie sukienkę, która nie była już dostępna w polskich sklepach internetowych. Pomimo, że sklep nie wysyła oficjalnie towarów do Polski, to Panie ze sklepu chętnie i bezproblemowo wysłały sukienkę do mnie. Komunikacja mailowa przebiegała bardzo sprawnie, a sukienka została dostarczona w kilka dni po zakupie i jest bardzo ładna. Polecam zakupy w tym sklepie i jeszcze raz dziękuję za możliwość kupna sukienki.

11. tammikuuta 2025

Kundeservice

Bestilte en julegave til fruen. Blev ringet op af kundeservice små 30 min. efter køb. Jeg tænkte straks "Den er ikke på lager". Men nej nej.. "Vil du have den pakket ind Hr."?
Hvor er 6 stjerner?

12. joulukuuta 2024
Hørlyck Aarhus-logo

Vastaus yritykseltä Hørlyck Aarhus

Tak for din fine anmeldelse. Vi håber din kone blev glad for gaven 🎁

Service

Lækker webshop, nem at navigere rundt på og super service og hurtig levering 😁

14. elokuuta 2024

Super shop

Super shop. Hurtig levering. Hurtig svar på spørgsmål og altid hjælpsom personale

18. heinäkuuta 2024

Flotte sko👌

Flotte sko👌
Jeg har handlet online x flere i denne butik. Altid været 100% tilfreds👌
Glad for jeg opdagede denne shop.
Varerne bliver afsendt hurtigt, og er som beskrevet på hjemmesiden.

22. huhtikuuta 2024