Kan anbefale Hørlyck Århus, jeg modtog en længe ventet nederdel og opdagede så at der var en fejl i syningen. Jeg sendte billeder til butikken og spurgte om jeg kunne returnerer den. Fik svar samme da... Näytä lisää
Kupiłam w sklepie sukienkę, która nie była już dostępna w polskich sklepach internetowych. Pomimo, że sklep nie wysyła oficjalnie towarów do Polski, to Panie ze sklepu chętnie i bezproblemowo wysłały... Näytä lisää
Kører gerne 150 km for at se Hørlycks fantastiske sortiment. Altid noget jeg kan ønske mig, ikke altid beslutter jeg mig, og benytter derefter nethandel som fungerer helt perfekt. Hurtig og korrekt... Näytä lisää
Find dine nye sko, stiletter eller sneakers her. Shop nemt online eller besøg vores butik i Aarhus ✓ Fri fragt ✓ Dag-til-dag levering
Vestergade 8, 8000, Aarhus C, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Lækre ting og altid imødekomme behandling, når man ringer om yderligere information om tøj og sko.
Hjemmesiden er let at navigere i.
Bestilte varen søndag aften, fik den leveret i showroomet onsdag. 👍
Fede støvler iøvrigt ...😃
Jeg har altid kun købt sko i høj kvalitet god Hörlyck, som har holdt sæson efter sæson. Man får gode sko for pengene. Skoene kom 2 dage efter bestilling. Dog skal man selv betale for levering, hvis varen er på udsalg. Dette er knap så god service, som de burde droppe.
God kundeservice
Ringede med spørgsmål vedr. hvilken størrelse jeg skulle vælge til min kone. Rigtig god oplevelse. Hun blev rigtig glad for støvlerne.
Kæmpe stor ros til Hørlyck. Jeg fik de fedeste gummistøvler den 18/1 i fødselsdagsgave desværre for lille. Sendte dem retur tirsdag den 19/1. I dag fredag den 22/1 har jeg er nyt par, der passer perfekt. Lyn hurtig betjening - kanon service. Tak🙏🏼
Jeg købte et par skønne langskaftet forårs støvler til min kæreste, som hun er utrolig glad for og man kan virkelig mærke at det er et produkt med kærlighed for kvalitet! Jeg bestilte inde på deres webshop, som fungerer super nemt og ligetil, hvoraf jeg modtog mine varer allerede dagen efter! Kanon købsoplevelse :-D
10/10 stjerner herfra!
Jeg fik et par ønskede støvler til jul. Mega lækker kvalitet og vildt flotte. Desværre var de for små, pga de er en spids model. Corona gjorde at jeg ikke kunne komme ind og bytte. Istedet bestilte jeg et par større, som hurtigt ankom med returlabel til det par der var for små. Efter et par dage gik refunderingen ind på min konto.
God service og nem og coronavenlig ombytning
God service, hurtig levering. Alt i alt en rigtig god butik at handle med!
Hurtig tilbagemelding med ordrebekræftelse og hurtig og ekspedit levering. Kunne ikke være bedre!
Bare alle webshops var SÅ brugervenlige og så effektive.
Venlig hilsen
Vibeke
Nemt at bestille til hurtig afhentning.
Blev ringet op af venlig ekspedient og aftalte afhentningstidspunkt.
Fint smykke til en ung pige, god service, julegave, hurtig levering og virkelig smukt indpakket. Alt i alt en god oplevelse 👍👏 tak for det 😁