Hurtig bekræftelse på ordren. Hurtig levering. Perfekte hør produkter - derfor 5 stjerner. Jeg var så tilfreds med min første levering så jeg bestilte 2 nye produkter. Birgitte
Besøgte butikken i Kolding Storcenter. En medarbejder henvendte sig og spurgte, om jeg havde brug for hjælp 👍 Jeg fortalte, hvad jeg kiggede efter, og hvilke kriterier jeg havde. Medarbejderen kom... Näytä lisää
Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Näytä lisää
købte 2 kjoler, fik hjælp af kundeservice endda på Grundlovsdag, slap mig ikke før jeg var fuldt tilfreds.. kommer helt sikkert igen
Tietoja yrityksestä Gundtoft
Om Gundtoft
Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.
Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.
Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.
Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.
Torvegade 6, 7100, Vejle, Tanska
- kundeservice@gundtoft.dk
- www.gundtoft.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
God service.
Efter at have returneret en ordre kom pengene hurtigt retur, Ogden vare jeg havde bestilt i stedet kom hurtigt.
Nemt at bestille varen
Hurtig bekræftelse på ordren.
Hurtig bekræftelse på ordren.
Hurtig levering.
Birgitte
God kundeservice

Vastaus yritykseltä Gundtoft
Synes det tager alt for lang tid at få…
Synes det tager alt for lang tid at få mine penge retur, når jeg har leveret en vare retur.
Bh. Siv

Super lækre bluser.
Super lækre bluser.
Altid en god oplevelse at handle hos Gundtoft.
Hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Gundtoft
Altid fine varer til en god…
Altid fine varer til en god pris..hurtig levering

Vastaus yritykseltä Gundtoft
Jeg fik de bestilte varer indenfor en…
Jeg fik de bestilte varer indenfor en rimelig tid. Alt forløb uproblematisk.

Vastaus yritykseltä Gundtoft
Meget tilfreds med service og betjening…
Meget tilfreds med service og betjening af mit køb.

Vastaus yritykseltä Gundtoft
Jeg har været fint tilfreds med handlen…
Jeg har været fint tilfreds med handlen hos Guntoft og jakken var rigtig fin så beholdte den 😃👍.
Jeg vil fremover holde øje med Guntoft for de har faktisk mange fine ting 👍. Kan anbefales 🤗😃👍

Vastaus yritykseltä Gundtoft
Det var nemt at bestille fra…
Det var nemt at bestille fra hjemmesiden, og varen blev hurtigt leveret. Jeg plejede at handle i den fysiske butik på Vesterbrogade, men da jeg flyttede til provinsen blev det for langt. Jeg er rigtig glad for at I har fået en netbutik, for jeres tøj er det bedste.

Besøgte butikken i Kolding Storcenter
Medarbejderen kom med et forslag. Denne vare var for lille i str., ..... og pist væk ..... Jeg så ikke mere til medarbejderen og måtte klare mig uden hjælp 🥺
Jeg fandt noget, jeg kunne bruge, men synes, at der var en højst besynderlig kundeservice - eller mangel på samme

Vastaus yritykseltä Gundtoft
Rigtig fin service og et par skønne…
Rigtig fin service og et par skønne bukser.