Goed op de hoogte gehouden van de vorderingen, leenauto mee en naar tevredenheid is het probleem met de airco verholpen. Als bonus de auto schoon op kunnen halen. Top.
Rietschans 70, 2352 BB Leiderdorp, NL
Yritys on vastannut
Snelle reactie, reparatie en service. Op zondagavond was de accu van mijn V40 T4 overleden. Met de pechhulp de auto bij Hedin Leiderdorp neergezet. Maandagochtend 09:00 uur stond mijn auto alweer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
* Voor de reparatie moest ik de auto 10 dagen missen. Er was geen vervangend vervoer. * Niet alles nagekeken, terwijl ik had aangegeven dat op de app vermeld staat dat de auto ontgrendeld is terwijl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De reparatie (beschadiging aan bekleiding van stoel) kon niet gerealiseerd worden. Onze eigen auto werd naar ons terugbracht en tijdelijke auto weer mee terug. Echt een top service !!
Yrityksen kirjoittama
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Rietschans 70, 2352 BB, Leiderdorp, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Volvo-dealer Hedin Automotive - Leiderdorp
Vriendelijke monteurs, heldere uitleg. Attent flesje water voor het fietsen.

Vastaus yritykseltä Volvo-dealer Hedin Automotive - Leiderdorp
Snelle reactie, reparatie en service.
Maandagochtend 09:00 uur stond mijn auto alweer gereed.

Vastaus yritykseltä Volvo-dealer Hedin Automotive - Leiderdorp
The stuff is very helpful - from people working at the reception to the mechanics. Flexible and try help. Excellent service

Vastaus yritykseltä Volvo-dealer Hedin Automotive - Leiderdorp
was enkel controle bandenspanning en controle vd banden

Vastaus yritykseltä Volvo-dealer Hedin Automotive - Leiderdorp
Onverwachts binnen komen en dan binnen een half uur achterremlicht gemaakt en olie bijgevuld. Prima service!

Vastaus yritykseltä Volvo-dealer Hedin Automotive - Leiderdorp
Super snel geholpen op een fijne manier !

Vastaus yritykseltä Volvo-dealer Hedin Automotive - Leiderdorp
Volgens afspraak en netjes/vriendelijk geholpen.

Vastaus yritykseltä Volvo-dealer Hedin Automotive - Leiderdorp
Makkelijke planning. Snelle service en vlotte bandenwissel. En in de tussentijd ene comfortabele leenfiets.