Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive Arvostelua

3 171
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Purchased my ex demo cla electric 250+ from Mercedes Dartford England Sept 2026 Sale executive Billy Epps was exceptional from start to finish with sale. He was very professional, friendly and went ov... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

12 augustus was ik, zonder afspraak, bij deze Hedin vestiging om een EQA te bekijken. De bewuste auto bleek nog niet aanwezig, zou over 2 weken arriveren aldus de verkoper welke geen visitekaartje afg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Panoramadak E450 All Terrain 2025 werkte niet meer. Onaangekondigd in vakantietijd op vrijdagmiddag naar Hedin Veenendaal gereden. Daar door Ben Elbertsen geholpen. Geen gedoe over u heeft geen afsp... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bij Hedin, voorheen Stern, staat service voorop. Bij binnenkomst word ik altijd vriendelijk ontvangen en wil men weten of er nog bijzonderheden zijn. Als er speciale dingen zijn word ik gebeld en geïn... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Autoliike

Tietoja yrityksestä Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive

Yrityksen kirjoittama

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Hyvä

481 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, meteen binnen parkeren.
Buiten parkeren is nog steeds chaotisch.
service beurt binnen dag klaar.

26. helmikuuta 2026

Beste Cor,

Fijn dat de ontvangst en snelle service als prettig is ervaren. We noteren de opmerking over het parkeren buiten en kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Dank voor de feedback.

Saanut 4/5 tähteä

Onderhoud zo als het hoort.

Prima geholpen. Auto had dit jaar weinig gereden, onderhoud leek wat aangepast op het gebruik van afgelopen jaar waardoor de rekening mee viel.
Auto was netjes gewassen terug.

26. helmikuuta 2026

Beste Ben,

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. We zijn blij dat de onderhoudsbeurt passend was en de auto gewassen. Bedankt voor de feedback.

Onvriendelijke receptioniste

Niks ten nadele van de monteurs want zover ben ik niet gekomen want wat een hork van een receptioniste bij Hedin Amersfoort. Volgens mij was ze al lichtelijk geïrriteerd dat ik al belde voor een afspraak en het niet via de site had geprobeerd. Toen ik vroeg of zon service afspraak lang duurt en of er dan een leenauto mogelijk is kreeg ik het antwoord. Nee je kunt een huurauto nemen en dat is tegen kosten.

Waarna ik zei, oh dat is niet erg klantvriendelijk zit dat niet bij de service als je een auto inlevert?
Haar antwoord: Nee want je bent nog geen klant...

Nou beste mevrouw, het was de bedoeling vaste klant te worden maar nu kijk ik liever even verder.

25. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Melanie,

Jammer dat je een slechte ervaring hebt overgehouden aan het contact met onze vestiging. We zullen dit aan de vestiging doorgeven zodat zij op de hoogte zijn van je ontevredenheid. Dank voor je tijd en je eerlijkheid.

Deskundig en betrouwbaar

25. helmikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw Verkade,

Dank voor je positieve review. Fijn dat je tevreden bent over onze service.

Beste meneer/mevrouw Ghassemi,

Dank voor je eerlijkheid. We zullen je feedback terugkoppelen aan de vestiging. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over onze service.

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat onze communicatie is bevallen! Dank voor je positieve feedback.

Teleurstelling na reparatie

Onderhoudsbeurt en aangegeven dat in- uitstaphulp stoel niet goed werkt. Auto heeft nog garantie.
Na reparatie doet stoel het helemaal niet meer en rekening gekregen voor deze reparatie.
Uitleg gevraagd en na een week reminder gestuurd. Nu na bijna 2 weken nog geen reactie.

Nu na een maand wachten en beloftes dat contact wordt opgenomen nog steeds geen reactie vanuit Hedin. Zeer teleurstellend.

10. helmikuuta 2026

Beste Loetje,

Wat vervelend dat je teleurgesteld bent. We zullen je feedback terugkoppelen aan de vestiging zodat ze op de hoogte zijn van je ontevredenheid. Dank voor je tijd.

Saanut 2/5 tähteä

Foute Km stand naar RDW… 2e keer.

Weer een foute km stand geregistreerd en doorgegeven bij de RDW. Ik kreeg de factuur via de mail, en omdat het al een x fout was gegeaan extra allert. En ja hoor de2 werd een 3, pftwel een 100.00 km meer. En het word geraporteerd door de RDW dus had ik met de APK weer "gehangen". Gewoon slordig. Kan een x gebeuren maar 2x ???? Wel netjes opgelost, maar moest er wel weer voor naar Veenendaal rijden. Time is money, ook voor mij.

23. helmikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw Pots,

Wat jammer dat je teleurgesteld bent in onze service. Wij zullen de review doorzetten naar de vestiging, wel fijn dat het opgelost is. Dank voor het achterlaten van je eerlijke review.

Saanut 5/5 tähteä

de juiste aandacht voor het probleem…

de juiste aandacht voor het probleem die ik heb

11. helmikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw,

Fijn om te horen dat we je de juiste aandacht hebben gegeven. Hartelijk dank voor de feedback, dit waarderen wij enorm!

Slechte service

6 man aan de balie en nog moest ik 20 minuten wachten om geholpen te worden. Niemand die even groet en vraagt waarvoor ik ben gekomen. Heel slecht dit, service is gewoon 0! Ik stond gewoon te wachten totdat er 1 zou vragen of ze me konden helpen en na 20 minuten heb ik maar gevraagd of er iemand mij te woord kon staan! Je voelt je dan niet welkom!

14. tammikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw Mutlu,

Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze service. Wij zullen je feedback doorsturen naar onze vestiging zodat zij dit kunnen verbeteren. Dank voor je tijd en eerlijke review.

Snel en goed geholpen

20. helmikuuta 2026

Beste Alister,

Fijn dat we je snel en goed van dienst konden zijn. Hartelijk dank voor je positieve feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Ik word er altijd heel fijn geholpen…

Ik word er altijd heel fijn geholpen aan de balie. En de monteurs zijn ook behulpzaam als ik een vraag heb over de auto, komt er altijd iemand met me mee in de auto.

20. helmikuuta 2026

Beste Gezienus,

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent! We zijn blij te horen dat onze medewerkers behulpzaam zijn en meegaan in de auto bij vragen. Dank voor je feedback!

Heel snel geholpen

Heel snel geholpen, de baliemedewerkster deed de kleine reparatie zelf zodat we niet hoefden te wachten tot een monteur vrij was.

6. helmikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw Stoop,

Wat fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen! We zijn blij dat de medewerkster de reparatie direct kon uitvoeren. Dank voor je positieve feedback.

Saanut 3/5 tähteä

Jammer dat de auto niet goed gecheckt…

Jammer dat de auto niet goed gecheckt wordt of de ruitenwissers niet versleten zijn en of de kachel/airco wel naar behoren werkt.

19. helmikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw de Haas,

Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze service. We zullen de review doorzetten naar de vestiging zodat zij dit hopenlijk kunnen verbeteren. Dank voor je tijd en eerlijke review.

Fijne garage

Fijne garage

Beste meneer/mevrouw Trim,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je goed geholpen bent.

Vakkundig

Vakkundig, eerlijk en betrouwbaar

18. helmikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw van der Horst,

Wat fijn dat je onze expertise, eerlijkheid en betrouwbaarheid waardeert. Hartelijk dank voor de mooie feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Marcel en Ajan toppers!!!

Ik rijd al jaren in een Mercedes en ben inmiddels al 7 jaar klant bij Hedin Automotive. Nog altijd ben ik ontzettend tevreden!

Marcel en Ajan zijn echte toppers, ontzettend behulpzaam, ze denken graag mee en komen hun afspraken altijd na. De service is persoonlijk en betrouwbaar, je voelt je echt gewaardeerd als klant.

Ook het pand van Hedin ziet er altijd keurig en schoon uit, wat bijdraagt aan de prettige ervaring. Voor mij speelt de uitstekende klantenservice bij Hedin een grote rol in het feit dat ik Mercedes blijf rijden.

Bij Hedin voelt het iedere keer weer als thuiskomen. Absoluut een aanrader!

Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Nancy,

Bedankt voor jouw mooie woorden en wat fijn te horen dat je al jaren zo tevreden bent over onze service. We zijn blij dat de persoonlijke aanpak en behulpzaamheid zo gewaardeerd worden. We stellen jouw loyaliteit zeer op prijs.

EQC Service B

Got my EQC serviced there, along with a small warranty work. Communication was clear, got my car back the next day.

Will go there again in the future.

Dear mr./ms. Markelov,

Thank you for your kind review! We’re glad to hear that the communication was clear and that you had your EQC back quickly. We truly appreciate your trust.

Kind regards,
Loekie
Hedin Automotive

Saanut 1/5 tähteä

Er is niets gedaan met mijn klacht

Er is niets gedaan met mijn klacht, er werd zelf gesuggereerd dat ik het onjuist had.

16. helmikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw Derias,

Het spijt ons te horen dat uw klacht niet naar tevredenheid is behandeld. We zullen dit intern bespreken om onze aanpak te verbeteren.

Loekie van Hedin Automotive

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin