Saanut 4/5 tähteä

Aan het inschakelen van HeatTranformers (HT) ging er een stressvolle periode van het zoeken naar een betrouwbare leverancier/installateur van een warmtepomp aan vooraf. HT was mij onbekend, Remeha... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wij hebben sinds drie een servicecontract bij Heattransformers. Jaarlijks wordt keurig een factuur gestuurd en betaald. Helaas heeft er nog geen onderhoud plaatsgevonden. Telefonisch wordt dit ook e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ruim een jaar geleden warmtepomp geïnstalleerd als leverancier in het kader van een collectieve actie van Vereniging Eigen Huis. Goed werk, goede communicatie (behalve dan onduidelijkheid over onderho... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Warmtepomp draait nu een week. Het is sinds de installatie flink afgekoeld buiten, maar mijn energiekosten zijn desondanks alsnog omlaag gegaan. Aardige monteurs, hadden veel kennis in huis. In... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Lämmitysurakoitsija
  2. Lämmityskattiloiden korjauspalvelu
  3. Lämmityslaitetoimittaja
  4. Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn in 2018 begonnen om Nederland gasvrijer te maken door het installeren van warmtepompen. Inmiddels zijn we alweer duizenden installaties verder en is de urgentie van onze missie alleen maar groter geworden. In deze stroomversnelling kunnen we zeker meer hulp gebruiken en daar hebben wij jou voor nodig. Bij HeatTransformers doen we het hele proces van interesse tot installatie wel net even anders. We zetten volop in op de digitalisering van het proces en op het slim gebruik maken van data (bijvoorbeeld van eerdere installaties). Hierdoor kunnen we het proces efficiënter en beter maken. Zo helpen we sneller meer mensen om gasvrijer te verwarmen.

3,8

1 tähti

On vastannut 82 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Prima bedrijf

Prima bedrijf, alle afspraken worden nagekomen. Kundig en net personeel, met grote klantgerichtheid.

16. lokakuuta 2024

Beste Steven,

Hartelijk dank voor je mooie review.

We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat alle afspraken naar wens zijn nagekomen.
Het is goed om te weten dat je ons personeel als kundig en klantgericht hebt ervaren, want dat is precies waar we naar streven.

Wij wensen je veel gasbesparing toe met jouw installatie,

Misleidend

Na een eerste telefonisch gesprek heb ik een offerte ontvangen. Hierin zit een toets "ja, ik ga akkoord" om zogenaamd de offerte te bevestigen. Dit is zeer misleidend, want als je deze toets (per ongeluk) activeert plaats je meteen een order voor het aangebodene en ga je dus een verplichting aan voor het aanschaffen van het systeem, terwijl dit niet duidelijk uit de text blijkt. Ik heb meteen een aangetekende brief gestuurd, dat ik binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen afstand doe van de aankoop. Voelde mij flink bekocht door deze wijze van formuleren!

10. lokakuuta 2024

Beste Brouwers,

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring.
Het spijt ons te horen dat de communicatie rondom het bevestigen van de offerte als misleidend is ervaren.

Wanneer je op ‘ja, ik ga akkoord’ klikt wordt de order niet direct geplaatst. Je moet daarna nog een keer bevestigen.
Afgelopen vrijdag hebben wij aangegeven dat we het gegeven akkoord uit het systeem halen.
Wij nemen vandaag nog telefonisch met jou contact op om eventuele onduidelijkheid toe te lichten.

Alles netjes geregeld en geïnstalleerd

Alles netjes geregeld en geïnstalleerd

11. syyskuuta 2024

Beste Nick,

Hartelijk dank voor je positieve review.
Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid netjes is geregeld en geïnstalleerd.

We wensen je veel gasbesparing toe,

Saanut 5/5 tähteä

Het stellen van vragen en informatie

Alle gesteld vragen via email/telefoon zijn correct beantwoord maar helaas is dit na drie keer zelf terugbellen verkregen. Mijn inziens is de interne communicatie/terugkoppelingen onvoldoende, dit is een aandachtspunt.

7. lokakuuta 2024

Beste Frank,

Hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij te horen dat al je vragen correct beantwoord zijn.

Je opmerking over de interne communicatie en terugkoppelingen nemen we serieus en zien dit zeker als een belangrijk aandachtspunt.

Dank voor je geduld en eerlijke terugkoppeling.

We wensen je veel gasbesparing toe,

Saanut 1/5 tähteä

Installatie vlot, een ramp bij problemen

Heattransformers heeft in mei 2024 een all electric warmtepomp geïnstalleerd en alles leek correct te werken (we hadden warm water). Echter toen ik bij de eerste koudeprik begin september de verwarming aanzette, bleek het huis niet op te warmen.
Dus ik contacteer Heattransformers zodat iemand mij kan begeleiden om dit euvel op te lossen.
Telefonisch kreeg ik wel steeds een medewerker aan de lijn die het allemaal heel erg vond en zei dat een technisch onderlegde collega zo spoedig mogelijk zou terug bellen. Maar niemand belde terug. Dit heb ik uiteindelijk een hele week iedere dag moeten aanhoren tot ik behoorlijk geïrriteerd dreigde met een andere partij in te schakelen en de kosten op hen te verhalen. En toen? Nog steeds geen antwoord! Dus ik heb daadwerkelijk een derde partij moeten inschakelen om de vloerverwarming aan de praat te krijgen.
Het lijkt wel alsof het helemaal niet zo goed gaat intern want ik ben echt verbaasd hoe ze dit afhandelen.

16. syyskuuta 2024

Beste Joris,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.
We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de manier waarop jouw situatie is afgehandeld. Het is duidelijk dat we hier ernstig tekort zijn geschoten, en dat spijt ons enorm.

Dat je ondanks meerdere verzoeken geen adequate opvolging hebt ontvangen en uiteindelijk een derde partij hebt moeten inschakelen, is zeer teleurstellend.

We gaan dit graag met je bespreken en ervoor zorgen dat de situatie alsnog netjes wordt opgelost. Mocht je ons nog een kans willen geven om dit recht te zetten, wij nemen telefonisch contact met je op.

Klantenservice HeatTransformers

Denken niet mee

Heattransformers heeft een vast patroon om buizen via de dakgoot en via de regenpijp te laten lopen, belachelijk veel pijp en warmteverlies.
Onze hybride pomp zou in juli al klaar zijn maar is 20 september pas geplaatst.
Helaas is er niet gekeken of de verdeler van de vloerverwarming ook al aangesloten was en we komen er deze week achter dat deze niet eens in de stroom zit.
De verdeler in de stroom gedaan en de hybride pomp had niet eens voldoende water, 0.8 bar daar doe je weinig mee.
Pomp bijgevuld en de ene foutmelding na de andere verschijnen op het display...
Absoluut niet aan te raden..
Er is niks gecontroleerd of het ook daadwerkelijk werkt na een vertraging van ruim 2 maanden!!

Heel fijn dat jullie wel op een foutmelding reageren, maar niet op het feit dat de pomp op 12 juli geplaatst zou worden en dat dit uiteindelijk 20 september werd..
Zelf moeten bellen voor een afspraak na de vakantie terwijl alles aanwezig was om de klus af te maken in juli..
Ongelooflijk slecht..

12. heinäkuuta 2024

Beste Daisy,

Bedankt voor jouw review.

Zojuist hebben wij ook je melding over deze storing per email ontvangen. Wij zijn met onze technische mensen na deze melding direct bezig gegaan met een het zoeken naar een oplossing en hebben ook al telefonisch contact.

De oplossing is direct al in zicht!

Team Heattransformers

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle CV geregeld naast warmtepomp

Aardige jongens, zeer snelle service. Ik had een nieuwe CV ketel nodig naast de al bestaande warmtepomp. Binnnen een week is alles geregeld en geplaatst. Heel fijn. Plaatsing verliep vakkundig en in goede harmonie.

19. syyskuuta 2024

Beste Minco,

Hartelijk dank voor je mooie feedback.
We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle en vakkundige service, en dat alles binnen een week geregeld en geplaatst is.

Wij zullen het compliment ook doorgeven aan de 'betrokken jongens'.

Veel gasbesparing en plezier met jouw nieuwe installatie,

Alles georganiseerd en geautomatiseerd

Alles in stappenplannen georganiseerd, digitale werkvoorbereiding en zelfs een ideal link voor de factuur maakt alles soepeltjes

19. syyskuuta 2024

Beste Sander,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je onze gestructureerde als soepel hebt ervaren.

Het is ons doel om het proces voor onze klanten zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Fijn te mogen horen dat de iDeal-link hieraan heeft mogen bijdragen.

Wij wensen je veen gasbesparing toe met jouw warmtepomp,

Fijne vakmensen, professionele plaatsing

Fijne vakmensen die hun afspraken nakomen. Verkoper dacht mee en had know how over de te nemen stappen en installatie.

De vakmensen die de pomp kwamen plaatsen hadden passie voor hun werk, werken snel en netjes en hebben alles zonder problemen geplaatst en getest. De warmtepomp werkt naar behoren. Ik ben er erg blij mee!

29. elokuuta 2024

Beste Jeroen,

Bedankt voor je positieve review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en vakmensen! We streven ernaar om elke stap van het proces – van advies tot installatie – zo soepel en professioneel mogelijk te laten verlopen.

We zijn blij dat je de betrokkenheid en kennis van onze verkoper én de passie van onze monteurs zo hebt ervaren. Geniet van je nieuwe warmtepomp, en mocht je nog vragen hebben, staan we natuurlijk altijd voor je klaar!

Team Heat Transformers

Heat Transformers geweldige begeleiding

Heat Transformers heeft een geweldige bereikbaarheid en snelle helpdesk. Daar zijn we heel blij mee, want er borrelen nogal wat vragen op gaandeweg het aanschafproces.

Heldere en transparante communicatie! Een minpuntje. Ze werken samen met veel plaatselijk uitvoerende ZZP'ers. Die hebben toch wat minder hart voor de zaak en de afwerking....

19. elokuuta 2024

Beste Joan,

Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat onze bereikbaarheid en snelle helpdesk goed bevallen. We doen ons best om alle vragen snel en duidelijk te beantwoorden, zodat het aanschafproces zo soepel mogelijk verloopt.

Wat betreft onze samenwerking met lokale ZZP'ers, waarderen we je opmerking enorm. We streven ernaar om met partners te werken die dezelfde passie en kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Jouw feedback helpt ons om onze samenwerkingen verder te verbeteren en te zorgen voor de beste afwerking en service!

Hartelijk dank voor je openheid en vertrouwen in Heat Transformers!

We wensen jou veel besparing en plezier met jouw nieuwe installatie,

Saanut 1/5 tähteä

30-11-21 via eigen huis een aanbieding…

30-11-21 via eigen huis een aanbieding van heat transformers voor een Remeha Elga 6 Kw geaccepteerd. Plaatsing 5-4-22. 23-3-22 melding van leverancier pomp niet voorradig, gebeld met contactpersoon deze zegt wel aanwezig. 28-4-22 nieuwe offerte voor een Nefit Bosch Hybride pomp type 7 met 7 jaar garantie en onderhoud. 1-6-22 geplaatst. Eind 22 begin 23 problemen de pomp pomt gedurende 24 uur en het word niet warm. Geen reactie. Pomp gebruikt ca. 6000 kw per jaar inplaatst van 3000 kw. antwoord jammer dan. Augustus 24 planning voor onderhoud ( moest betaald worden ?), dag ervoor afmelding we kunnen niet. Word woensdag 28 -8. Niemand gezien, maar weer gebeld. Antwoord we laten de monteur bellen hoe laat er iemand is. Nu 2-9 niets gehoord en gezien. En nu ? miskoop.

2. syyskuuta 2024

Beste van der Vliet,

Bedankt voor het zojuist gevoerde telefoongesprek naar aanleiding van deze review.

Allereerst willen we hier nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor de problemen die je hebt ervaren met de installatie. Het is duidelijk dat je een zeer teleurstellende ervaring hebt gehad, en dat spijt ons enorm.

We gaan dit graag rechtzetten en zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je verdient. Dit gaat aanstaande woensdag gebeuren tezamen met het onderhoud.
Daarna zullen we het energieverbruik van je warmtepomp opnieuw evalueren en met je bespreken welke stappen er nodig zijn om dit in lijn te brengen met de verwachtingen.

Team HeatTransformers.

Saanut 4/5 tähteä

Aanvankelijk slechte start, maar nadien beter

Edit 30-10-24
Naar aanleiding van onderstaande review is er direct contact met mij op genomen en een medewerker (Tristan) van Heattransformers bij mij thuis langsgekomen voor een voorinspectie. Uiteindelijk
is door hem mijn beeld van Heattransformers een stuk positiever geworden. Hij kwam ter zake kundig over en ik kreeg niet een standaard verkooppraatjes gevoel bij hem. Tristan dacht veel mee en heeft veel uitzoekwerk gedaan voor mijn situatie. Derhalve pas ik de review aan van 2 naar 4 sterren, dank Tristan!

Review naar aanleiding van contact 01-03-2024
Tot 3 maal toe contact gehad, eerst in maart een uitgebreid gesprek gehad, om in te schatten hoe energiezuinig mijn huis was. Daarop werd geadviseerd dat ik eerst zelf maar een warmteverliesberekening moest gaan uitvoeren en dat ik foto's moest uploaden van de ruimte waar de pomp moest komen (maar dat ik al via hun portal gedaan).
Ik vond dat toen al wat vreemd; het lijkt mij dat het aan hen is om goed in te schatten welk type warmtepomp nodig is en dat ik dat niet zelf via een andere partij nog moet doen. Daarna andere partijen over de vloer gehad zonder gedoe die dit dus wel deden en een offerte hadden uitgebracht met pomp en benodigde sterkte van de pomp.

Daarna wederom contact gezocht met Heattransformers en aangeven dat ondertussen duidelijk was welke pomp nodig was en aangegeven dat ik al een uitgebreid gesprek in maart dit jaar had gehad. Daarop werd gezegd dat ik teruggebeld zou worden om een afspraak op locatie te maken, echter werd ik daarop teruggebeld met de mededeling dat er wederom eerst een uitgebreid telefoongesprek moest komen voor een inschatting (wat ik dus in maart al had gehad). Ik kreeg (wederom) sterk het gevoel dat ze geen zin hadden om langs te komen. Ik ben ook nadien niet meer teruggebeld, dit is alweer circa 3 weken geleden. Ondertussen maar met andere partij in onderhandeling gegaan, jammer.

1. maaliskuuta 2024

Beste Jelle,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.
We willen allereerst onze oprechte excuses aanbieden voor de manier waarop het contact en de opvolging zijn verlopen. Het is duidelijk dat we hierin tekortgeschoten zijn, en dat spijt ons zeer.

We willen graag toelichten dat we een warmteverliesberekening uitvragen omdat we er zeker van willen zijn dat jouw woning warm kan blijven bij de overstap naar een all-electric systeem. Dit is een belangrijk onderdeel van ons advies, omdat we willen dat je de juiste keuze maakt voor een warmtepomp die optimaal werkt in jouw situatie.

Het spijt ons te horen dat je het gevoel had dat we niet bereid waren om langs te komen. Dit was zeker niet onze intentie. We hebben geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen om het proces goed af te ronden en staan nog steeds open voor een passende oplossing als je dat wenst.

We waarderen je geduld en hopen dat we, ondanks alles, in de toekomst weer je vertrouwen mogen winnen.

Installatie warmtepomp

De installateurs waren kundig, vriendelijk en beleefd.

29. heinäkuuta 2024

Beste Alan,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de kundigheid, vriendelijkheid en beleefdheid van onze installateurs.

Prettige monteurs

Prettige monteurs. Ze hebben netjes gewerkt. Wel had ik graag van te voren geweten dat ze al om 7:00 uur kwamen. Ook had ik het gevoel dat ze best druk (te druk?) waren, omdat een van de teamleden (door een fout in de planning) aan het einde van de ochtend alweer terug moest naar Leiden. Maar ze hebben hard gewerkt en een lange dag gemaakt om alles af te krijgen zowel bij ons als bij onze buurman. Ik kan het resultaat pas beoordelen in het winterseizoen. Het warme water en de Remeha app werken in elk geval. In de factuur stonden twee posten (betonboor en betontegels) onterecht vermeld. Nadat ik hierover had gebeld is dit gecorrigeerd. Het contact met HeatTransformers was gedurende het proces prima.

10. heinäkuuta 2024

Beste Gerard,

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke feedback.

Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de inzet en het harde werk van onze monteurs.
We begrijpen dat het tijdstip van aankomst onverwacht vroeg was en dat dit beter van tevoren had kunnen worden gecommuniceerd.

Dat zowel het warme water als de Remeha app goed functioneren is voor ons een vereiste en controleren wij daarom ook echter is het mooi om terug horen.

Wij wensen je een gasvrije toekomst,

Contacten vooraf

Contacten vooraf, tonen van situatie, en opmeten, ging allemaal goed en plezierig

6. maaliskuuta 2024

Beste Hans,

Dank je wel voor de positieve review. We zijn blij om te horen dat je de communicatie en het proces als plezierig heb ervaren.

We wensen je een gasvrijere toekomst,

Saanut 5/5 tähteä

Juist advies en goede nazorg

Ik heb eind 2023 bij Heattransformers een warmtepomp gekocht voor ons jaren 50 huis. Ik ben goed geadviseerd tijdens de verkoop, en de warmtepomp is vakkundig geïnstalleerd (netjes afgewerkt)

Tijdens de allerkoudste dagen bleek de afstelling van CV-ketel nog niet optimaal voor samenwerking met warmtepomp, na een telefoontje naar de klantenservice kwam er een monteur langs die hem goed heeft afgesteld.

Inmiddels draaien we 98% van de tijd volledig op de warm-pomp, en flink bespaard op energie-rekening.

19. elokuuta 2024

Beste Jarno,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het advies en de vakkundige installatie van je warmtepomp.

Fantastisch dat je inmiddels 98% van de tijd volledig op de warmtepomp draait en flink hebt kunnen besparen op je energierekening. Dat is precies het resultaat waar we voor gaan!

Wij wensen je nog veel meer gasbesparing toe,

Saanut 5/5 tähteä

Goed bedrijf. Afspraken worden stipt nagekomen

Nette installateurs. Goed instructies. Contact opnemen gaat gemakkelijk met Heat Transformers. Komen hun afspraken stipt na.

2. heinäkuuta 2024

Beste Hans,

Bedankt voor je positieve feedback.
Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze nette installateurs en de goede instructies die je hebt ontvangen.
We zijn ook blij dat je de communicatie met ons als gemakkelijk ervaart en dat we onze afspraken stipt zijn nakomen.

Wij wensen je veel plezier en een gasvrije toekomst,

Saanut 5/5 tähteä

Heldere communicatie en kennis van…

Heldere communicatie en kennis van zaken.

Heattransformers koos voor een zwaardere pomp dan je zou verwachten. Dat is heel slim om twee redenen:
1. Onder lagere last is het rendement hoger
2. Er is ruimte om in de toekomst van hybride naar 100% gasloos te gaan

12. elokuuta 2024

Beste Yits,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je onze communicatie helder vindt en dat je onze kennis van zaken waardeert.

We zijn blij dat je de voordelen ziet en dat je tevreden bent met onze aanpak.

Wij wensen je een gasvrijere toekomst,

Onbetrouwbare onderneming

Na een beloftevolle eerste fase doorlopen te hebben met een commerciële adviseur, die resulteerde in een door ons geaccordeerde offerte, bleef het eerst een aantal maanden stil. Dat vonden we al vreemd. Na diverse malen contact gezocht te hebben, werd er eindelijk een schouw gepland door de werkvoorbereider. Dat is het standaard proces. Het bezoek van de werkvoorbereider liep naar ons idee goed, waarbij gesproken werd in mogelijkheden. Na het bezoek werd toegezegd dat een week later het definitieve installatieplan zou volgen. Dit is er nooit gekomen en Heat Transformers liet plotseling niets meer horen. Na zelf vele malen contact gezocht te hebben, eindelijk weer de commerciële man aan de telefoon, die tot zijn eigen schaamte als woordvoerder van het bedrijf moest vertellen dat Heat Transformers de opdracht niet meer kunnen/willen uitvoeren. Tussen akkoord op de offerte en dit moment, zijn ondertussen 6 maanden verstreken! De reden die wordt opgegeven is dat ze bang zijn dat de voorgestelde warmtepomp het huis niet altijd warm krijgt. Dat is door ons echter vanaf het begin al besproken en is een bewuste keuze omdat we alternatieven hebben en bereid zijn eventueel later andere aanpassingen in het afgiftesysteem te doen. Vervolgens luistert Heat Transformers niet meer naar onze argumenten en wensen, geeft geen verdere tekst en uitleg en komt met andere offertes die ongeveer 50% hoger liggen. Wat resteert is een zeer ontevreden klant, die het idee heeft dat Heat Transformers absoluut onbetrouwbaar is.

1. heinäkuuta 2024

Beste Michiel,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die je hebt gehad met HeatTransformers. Het is duidelijk dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan, en daarvoor willen we ons verontschuldigen.

We hebben al direct telefonisch contact opgenomen en zijn er van overtuigd dat we werken aan een passende oplossing.
Als hier deze week meer over bekend is zullen wij jou tijden onze telefonische afspraak hierover informeren.

Wij zullen dan ook hier delen of het is opgelost.

Klantgericht installatiebedrijf

Na een storing aan mijn Techneco warmtepomp kregen we na contact met de verantwoordelijke fabrikant een lijst met installateurs die de kennis miste om de storing op te lossen. Uit armoede hebben we Heat Transformers benaderd. In het verleden hadden we al goede ervaringen met deze installateur opgedaan. Hoewel Heat Transformers geen installateur is van Techneco warmtepompen hebben zij zich onbaatzuchtig met oog voor de klant tenvolle ingezet om de storing op te lossen en met succes.

8. elokuuta 2024

Beste Klant,

Enorm bedankt voor deze lovende woorden!
We doen graag ons uiterste best om problemen op te lossen, zelfs in uitdagende situaties. Wij waarderen dan ook dat je hierdoor vertrouwen in ons hebt gesteld.

Dat je ons als onbaatzuchtig met oog voor de klant bestempeld is dan ook een van de mooiste complimenten om te mogen ontvangen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Team HeatTransformers

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin