Aan het inschakelen van HeatTranformers (HT) ging er een stressvolle periode van het zoeken naar een betrouwbare leverancier/installateur van een warmtepomp aan vooraf. HT was mij onbekend, Remeha... Näytä lisää
Wij hebben sinds drie een servicecontract bij Heattransformers. Jaarlijks wordt keurig een factuur gestuurd en betaald. Helaas heeft er nog geen onderhoud plaatsgevonden. Telefonisch wordt dit ook e... Näytä lisää
Ruim een jaar geleden warmtepomp geïnstalleerd als leverancier in het kader van een collectieve actie van Vereniging Eigen Huis. Goed werk, goede communicatie (behalve dan onduidelijkheid over onderho... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Warmtepomp draait nu een week. Het is sinds de installatie flink afgekoeld buiten, maar mijn energiekosten zijn desondanks alsnog omlaag gegaan. Aardige monteurs, hadden veel kennis in huis. In... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- Lämmitysurakoitsija
- Lämmityskattiloiden korjauspalvelu
- Lämmityslaitetoimittaja
- Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut
Yrityksen kirjoittama
Wij zijn in 2018 begonnen om Nederland gasvrijer te maken door het installeren van warmtepompen. Inmiddels zijn we alweer duizenden installaties verder en is de urgentie van onze missie alleen maar groter geworden. In deze stroomversnelling kunnen we zeker meer hulp gebruiken en daar hebben wij jou voor nodig. Bij HeatTransformers doen we het hele proces van interesse tot installatie wel net even anders. We zetten volop in op de digitalisering van het proces en op het slim gebruik maken van data (bijvoorbeeld van eerdere installaties). Hierdoor kunnen we het proces efficiënter en beter maken. Zo helpen we sneller meer mensen om gasvrijer te verwarmen.
Pompmolenlaan 10h, 3447GK, Woerden, Hollanti
- 085 048 6107
- info@heattransformers.com
- heattransformers.com
On vastannut 82 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Dik tevreden
- Prettig contact via videobellen.
- Er wordt zeker meegedacht in oplossingen.
- Duidelijke offerte
- professionele en vriendelijke installateurs.

Snel en betrouwbaar
Heattransformers is snel met aanbieden en geeft een uitgebreide aanbieding. Na opdracht wordt alles netjes geregeld. De plaatsing wordt goed doorgesproken waarbij ik mijn voorkeur heb aangegeven. De afwerking is netjes uitgevoerd.

Betrouwbare leverancier en installateur
Uitstekende medewerkers die de installatie verzorgd hebben, zier er perfect uit. Goede ondersteuning na installatie voor het instellen van de warmtepomp in de week erna. Ook nu prima kontakt met de support afdeling wanneer ik nog vragen heb.

Van A-Z goed geregeld
Duidelijke website. Vriendelijke persoon die je telefonisch het proces uitlegt en de benodigdheden doorneemt. Goede onderaannemer die daadwerkelijk de warmtepomp installeert en duidelijke instructies om de subsidie aan te vragen.
Aanrader.

Vastaus yritykseltä Heattransformers
Stay away from HeatTransformers!
**Initial Impressions**
They look very nice before you sign the quote (+1 star for this). But then everything changes, and it's you who should follow up on every detail and fix errors if you are lucky enough to spot them.
**Boiler Installation**
I have a new Remeha boiler and Vaillant Heat Pump installed by them. The good part was that they installed the boiler very quickly (I just moved to my new house and the old boiler suddenly stopped working. +1 star for this).
**Heat Pump Installation**
My experience went well until the first installation attempt for the heat pump. The installer, who was a skilled freelancer came on time, but HeatTransformers forgot to schedule the drilling company! The installation was cancelled and the poor guy had to pack everything!!!
The heat pump was installed on the second attempt one month later.
**Customer Service**
During the heat pump installation, I accidentally found out that I needed a CO approval certificate for my boiler. The funny part was that the guy didn't know that they had installed the boiler and that it was their duty to do this. I'm still waiting for the certificate after nearly 3 months of the boiler installation!
Surprisingly, a few days ago, they sent an invoice for an incomplete job and wanted me to pay for it! Since then, I've tried email, phone, and WhatsApp to find someone to talk to about my issues, but I haven't been successful.
**Planning**
When I asked them to give me a document for the heat loss calculation, planning, and installation report calculations, they again left me in the dark!
**Suggestions to HeatTransformers**
Do an overhaul of your customer service
Do some training to gain more knowledge - Heat Geak is a very good starting point!

Vastaus yritykseltä Heattransformers
Hybride-warmtepomp verkopen, service ho maar…
Wel verkopen van een hybride-warmtepomp maar wanneer er problemen ontstaan met het systeem niet thuisgeven is voor de klant zéér frustrerend. De Nefit-Bosch warmtepomp is 4-9-2024 geïnstalleerd. Na deze installatiedag is een servicecontract afgesloten, waarin 24 x 7 service is opgenomen. Sinds de installatie zijn er diverse storingen geweest. Buiten het feit dat de garantieperiode nog gold, was van de service (zoals vermeld in het servicecontract) weinig sprake. Na ca 17:00u werd telefonisch niet opgenomen, tijdens kantooruren kwam contact wel tot stand. Wij werden verwezen naar de servicedienst van Nefit Bosch. Na een wachttijd van 3 weken werd dan uiteindelijk het garantieprobleem door Nefit Bosch verholpen. Een probleem dat door Heattransformers (volgens de monteur van Nefit Bosch) zelf binnen een paar werkdagen verholpen had kunnen worden. Vandaag weer een probleem met de thermostaat en 's ochtends telefonisch contact gezocht. Heattransformers had geen directe oplossing voor het probleem. Advies: Wanneer ik een snelle oplossing wilde dat ik dan maar naar Nefit Bosch moest gaan bellen en anders maar diende te wachten op hun oplossing. Dit noem ik geen service passend bij een serviceovereenkomst en binnen een garantieperiode. Dit is dan de zoveelste keer dat ik bemerk dat het bedrijf geen adequate service verleend en zich met een verwijzing van het probleem probeert af te maken. Inmiddels heb ik grote spijt dat ik met hen in zee ben gegaan.
Zo lang dit bedrijf niet iets gaat doen om haar service-performance te verbeteren, ontraad ik iedereen om met hen in zee te gaan. Kies maar een ander bedrijf dat wel weet hoe de te verkopen producten in elkaar zitten en daardoor ook service kunnen verlenen.

Erg klantonvriendelijk en…
Erg klantonvriendelijk en amateuristisch. Was een toppartij, maar daar is weinig meer van over.

Customer care?
Customer care?
Vanmorgen via een formulier storing gemeld in de verwarmingsinstallatie. De verwarming deed het nog, dus acute hulp was niet noodzakelijk. Wel en snelle reactie ontvangen.
Vanavond om 18.30 uur gemerkt dat de verwarming niet meer naar behoren werkt. De temperatuur in huis begint te dalen. Echter de storingdienst is ook na 17 uur bereikbaar, dus geen probleem...dacht ik.
Daarom maar even gebeld.
Bij een urgente storing kon ik aan de lijn blijven, want 'de storingsdienst helpt u graag verder' zo meldt een dame op een automatisch afgespeeld bandje.
Helaas, er kwam geen verbinding tot stand. Ook niet na 10 minuten aan de lijn gebleven te zijn. En ook bij een tweede en een derde keer bellen lukte het niet om verbinding te krijgen.
Helaas is dit een herhaling van de ervaring die ik vorig jaar had: Storingsdienst niet bereikbaar in de avonduren.
Ca 3 weken bijna dagelijks bellen had destijds ook niet het gewenste effect (verhelpen van de storing). Pas na het schrijven van een review stonden de volgende morgen twee storingsmonteurs op de stoep. :-(
Hoe is het gesteld met het lerend vermogen bij Heattransformers?
Jammer, want de werkvoorbereiding en installatie was ik destijds heel tevreden over.
Hopelijk leidt dit review opnieuw tot snel oplossen van het probleem en hoef ik niet lang in de kou te zitten.
Jaap van Weenen

Vastaus yritykseltä Heattransformers
Het was snel en vakkundig…
Het was snel en vakkundig geïnstalleerd. Even stoeien mbt de instellingen, dus we hadden hulp nodig. We hopen dat het daarna naar behoren werkt. Communicatie was verder prima. We gaan ervan uit dat we niet gelijk aan één of ander servicecontract vastzitten zoals in de servicevoorwaarden beschreven, maar het lijkt gewoon een nette service.
Mvg
Fam van Dijck uit Eindhoven
Reageert niet op herhaalde verzoeken tot herstel.
Ik heb via VEH een Hybride warmtepomp laten installeren in het voorjaar van 2024. In November 2024 heb ik gemeld dat de thermostaatkranen op bepaalde momenten gingen klapperen. Met hulp van de Supportafdeling hebben we geconstateerd dat de leidingen waarschijnlijk verkeerd zijn aangesloten en dat daar een monteur aan te pas moet komen om te herstellen. HT heeft daarvoor op 25-11-2024 een “service verzoek aan een partner” verstuurd. Op 17-12 heb ik verzocht om een status update, waarop HT een reminder zou sturen aan de partner. Ondertussen, omdat het buiten kouder wordt heb ik ook geconstateerd dat er geen comfortabele temperatuur meer bereikt wordt. Ik heb dit op 2-1-2025 via een e-mail aan HT doorgestuurd en een aantal aanvullende vragen gesteld. Op 10-1-2025 en 17-01-2025 heb ik de klantenservice nogmaals gebeld om te vragen naar de status van de case. Er wordt enkel verwezen naar de servicepartner die contact zou moeten opnemen. Ik ervaar dit als het afschuiven dan de verantwoordelijkheid. HT was snel met installeren maar laat ons letterlijk in de kou staan met een slecht werkende installatie en hogere energiekosten nu blijkt dat de installatie knullig is uitgevoerd. Op 19 januari heb ik tenslotte een e-mail verstuurd met als onderwerp “Dringend reactie en actie gewenstop openstaande klacht” en verzocht om in lek geval een reactie in de vorm van een bevestiging van ontvangst te versturen binnen twee werkdagen. Helaas heb ik daar weer niets terug ontvangen. Ik ben het vertrouwen in een goede afwikkeling inmiddels helemaal verloren.
Late reactie van Heattransformers
Vorig jaar februari is de Remeha warmtepomp door Heattransformers bij mij geplaatst. Die maakt nu redelijk veel kabaal, maar Heattransformers lijkt onbereikbaar per telefoon, website melding én e-mail….
Inmiddels -na een week- heb ik een e-mail gekregen met instructies wat te doen. Inhoudelijk goede instructie!
Aanleg en weglopen
De aanleg van de Remeha warmtepomp op de 4 jaar oude aanwezige Remeha ketel was prima.
Echter probeer nu maar eens onderhoud bij Heattransformers van de geïntegreerde Remeha opstelling onder te brengen.
No way! Want de ketel is 4 jaar geleden niet door hen aangelegd. Onbegrijpelijk dit aanleggen en weglopen gedrag.
Dit bedrijf is een 'one trick pony'. Niet mee in zee gaan!
Snelle installatie door keurig…
Snelle installatie door keurig vakbekwame moneurs.

Perfecte service en communicatie
Zoals gebruikelijk is de communicatie goed. Hoewel het hier wegens verhuizing een beëindiging van een onderhoudscontract betrof is e.e.a. toch weer goed geregeld. Toevallig kruisten de opzegging en de rekening voor het onderhoud elkaar, maar dat werd ook weer snel opgelost. En over het functioneren van de warmtepomp zijn helemaal geen klachten!

eerlijkheid
eerlijkheid
de tijd nemen om alle vragen te beantwoorden
meedenken

Klantvriendelijk én deskundig
In anderhalve week een intensief traject doorlopen met Stefan in een zoektocht naar de juiste warmtepomp in onze 50-er jaren woning. Stefan heeft mij hier steeds klantvriendelijk én deskundig bijgestaan. Hierbij zijn zelfs een drietal opties de revue gepasseerd. Spijtig genoeg was mijn eindconclusie dat in onze woning dat de warmtepomp niet financieel rendabel zou kunnen draaien. Mocht de financiële uitgangspunten wijzigen, dan zal ik zeker dit bedrijf de opdracht tot plaatsing gunnen.

Vastaus yritykseltä Heattransformers
Top service aan iemand die geen klant is! Hulde
Wij hebben onze hybride warmtepomp bij een ander bedrijf gekocht maar de service van dit bedrijf na het installeren is niks waard. Om een systeem echter goed werkend te krijgen is de hulp van een expert zeer nuttig. Uiteindelijk kom je er waarschijnlijk wel uit, maar hoe lang dat duurt weet ik niet.
Een bericht aan heattransformers en de tips die ze gaven ondanks dat ze er niet teveel tijd aan konden besteden (want, terecht, te druk met eigen klanten en niet op de hoogte van de exacte situatie bij ons thuis) hebben mij dagen aan experimenten bespaard.
Achteraf had ik hier zeker ons systeem moeten kopen, de service achteraf bij een systeem van een ander bedrijf is al top, ik kan me alleen maar voorstellen hoe goed je wordt geholpen bij een eigen systeem.

Vastaus yritykseltä Heattransformers
Abdal en Mourat zijn kanjers !
Abdal and Mourat hebben hard gewerkt, deskundig en heel prettig in de omgang en uitleg Super !!

Zeer tevreden over All Electric Warmtepomp
Na een goede voorbereiding over de meest optimale plaatsing van de warmtepomp, warmtewisselaar, boiler- en voorraad vat. En twee intensieve dagen van de installatie zelf, hebben wij nu een goed werkende all Electric warmtepomp installatie.

After service slecht ervaring
In juni 2024 heb ik een hybride warmtepomp en CV-ketel laten installeren door Heattransformers en aanvankelijk was ik tevreden over de installatie. Helaas ben ik nu een paar maanden verder en begint de ervaring behoorlijk tegen te vallen.
Na ongeveer 1,5 maand had ik al een storing met een te lage waterdruk, die weggezakt was naar 0,5 bar. Na bijvullen leek het in eerste instantie opgelost, maar na nog eens 1,5 maand heb ik opnieuw hetzelfde probleem: de waterdruk is gedaald van 1,8 naar 0,4 bar. Nu moet ik maandelijks bijvullen, terwijl dit voor mijn oude CV-ketel slechts 1 of 2 keer per jaar nodig was.
Ik heb dit probleem meerdere malen aangekaard bij de klantenservice, waar Paul, de teamlead, betrokken bij is. Hij beweert dat het een lekkage buiten de installatie betreft, wat ik betwijfel omdat dit probleem voor de installatie zich niet voordeed. Bovendien heb ik informatie ingewonnen bij een professionele partij die aangeeft dat het probleem wel degelijk aan de installatie ligt. Helaas weigert Paul om iemand te sturen om het probleem op te lossen.
Wat een teleurstellende service. Het is nu nog geen half jaar oud en ik heb al 4 of 5 keer met dezelfde storing te maken gehad. Ik had meer verwacht van een bedrijf als Heattransformers. Mijn advies: wees voorzichtig met het kiezen van een installateur die niet bereid is om hun werk goed af te ronden.

Vastaus yritykseltä Heattransformers
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.