HalloStroom Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

nou ze durven wel net me vrouw weg gebracht .na ziek bed durven ze na een jaar niks te doen een incassoburo in te schakelen.om voor defecte troep die nooit heeft gewerkt te innen, heb jullie toen a... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We hebben al 5 jaar zonnepanelen via Hallo Stroom, lease contract. Deze panelen gaan lang mee. Installatie vakkundig gedaan. Wordt goed gemonitord door HalloStroom. Prima omvormer en nu kunnen we ook... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lees veel negatieve reacties, ieder zijn ervaring. Wij hebben 30 panelen, werken toppie, zijn verdeeld over twee meters. Tuurlijk wil je iets misschien meers, ook ik HD opmerkingen. Deze zijn opgel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De monteurs kwamen netjes op de afgesproken tijd aan de deur voor de installatie en stelden zich netjes voor en gingen eerst kijken of er voldoende werk ruimte was. En na een bakkie koffie gingen z... Näytä lisää

1. Energiantoimittaja
  2. ja myös
  3. Aurinkoenergiayhtiö

Yrityksen kirjoittama

HalloStroom is een toonaangevende speler in de duurzame energiemarkt. We bieden een breed scala aan oplossingen, van zonnepanelenverhuur tot complete systemen met energieopslag, dynamische energiecontracten en de EnergieBox, waarmee je slim kunt handelen op de energiemarkt. Toegankelijk voor iedereen, zonder investering en gedoe. Wij zijn jouw one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Hoe kan je tevreden zijn van de service…

Hoe kan je tevreden zijn van de service over de installatie. Dit bedrijf is failliet en bezig met her structurering. Er wordt helemaal niets geïnstalleerd. Ik ben van mening dat we aan het lijntje worden gehouden zodat ze maandelijks geld innen. Mijn batterijen leveren momenteel veel terug. Terwijl ik toch maandelijks moet betalen. Dus ik krap nog even achter mijn oren en ga dan mijn contract ontbinden. Moeilijk? Nee. Hun komen de afspraken niet na die toe gezegd zijn.

14. lokakuuta 2024

Hallo Etienne,

Hartelijk dank voor je feedback!

Momenteel zitten we inderdaad in een fase waarin ons bedrijf geherstructureerd wordt, daardoor zijn we minder goed bereikbaar en reageren we minder snel op e-mails dan je van ons gewenst bent. Daar heb jij als klant nu last, onze excuses daarvoor!

We verwachting binnen een paar weken weer op onze bereikbaarheid op orde te hebben.

Geen contact

Kunt geen contact meer krijgen met bedrijf en krijg constante meldingen van stornering en dreigen via hun automatisering. totaal niet te vertrouwen

6. kesäkuuta 2025

Hallo Bart,

Hartelijk dank voor je feedback!

Momenteel zitten we in een fase waarin ons bedrijf geherstructureerd wordt, daardoor zijn we minder goed bereikbaar en reageren we minder snel op e-mails dan je van ons gewenst bent. Daar heb jij als klant nu last, onze excuses daarvoor!

Saanut 5/5 tähteä

Na de installatie van mijn batterij …

Na de installatie van mijn batterij ondervond ik problemen .Maar na een paar telefoontjes werd het probleem op afstand verholpen er was iets met de software. En daarna nooit geen problemen meer gehad. En de batterij helpt mij mijn stroom verbruik te verminderen

17. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Thuis batterij (en zonnepanelen Hallo Stroom)

Goed uitleg en goed geïnstalleerd. Hele nette installateurs. Geen problemen gehad zeker in de winter periode en nu loopt alles nog beter met meer zonuren. Vindt het belachelijk dat de regering nu komt met een regeling terwijl heel NL heeft panelen en nu zeggen het net kan het niet aan en geen energie gebruiken tussen 16-21.00 uur!!!!! Dan is de thuisbatterij zeer zeker een aanwinst

3. kesäkuuta 2025

Aap uit de mouw

Het lijkt erop dat na ieder contact een automatisch antwoord gegeven wordt: "herstructurering bla bla bla". Die herstructurering duurt nu al meer dan een maand! Waarom komen ze er niet voor uit dat ze op de fles zijn? Er is inmiddels toch niemand meer die in hen gelooft?

30. toukokuuta 2025

Hallo Gerard,

Zonnepanelen werken niet

Kan geen kontakt krijgen met het bedrijf.De zonnepanelen werken al een maand niet. Telefinisch niet meer te bereiken. Met e-mail krijg ik geen reactie

28. toukokuuta 2025

Hallo Rico,

Bedankt voor je review. Op dit moment zitten we midden in een herstructurering van onze organisatie. Daardoor is onze serviceverlening beperkt en minder dan je van ons gewend bent. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Onze excuses daarvoor.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer op volle kracht te draaien. In de tussentijd zijn onze telefonische bereikbaarheid en service niet zoals je van ons gewend bent. We verwachten binnen enkele weken onze gebruikelijke service en bereikbaarheid te kunnen hervatten.

Service was altijd top

Service was altijd top.
Helaas zijn ze failliet althans met een groot deel van het bedrijf.
Verwacht er dus helaas niet teveel meer van.

23. toukokuuta 2025

Hallo Bert,

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks de tijdelijke moeilijke bereikbaarheid zijn we toch goed geholpen, de mensen aan de andere kant van de lijn staan voor hun klanten en doen alles wat ze in hun macht hebben om de klanten te helpen wat tot tevredenheid is gedaan bij ons.

22. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

We hadden afspraak voor batterijen te…

We hadden afspraak voor batterijen te plaatsen. Jullie niet bereikbaar. Gegoogeld:
En ja hoor failliet!!!!!!!
Lekker hoor. Curator benaderd

15. toukokuuta 2025

Hallo Els,

Saanut 1/5 tähteä

Wat een onwijs slechte service heeft…

Wat een onwijs slechte service heeft Hallostroom ze weten goed te verkopen en ze weten ook snel je contract op te stellen en geld fsn je rekening te halen maat als je ze belt en vraagt of ze 1 zonnepaneel eraf wil halen ivm nieuw dakraam dan krijg je mail met vragen ik heb keurig de vragen beantwoord en terug gestuurd krijg je binnen 5 werkdagendan word er contact op genomen we zijn nu 3 weken verder maar geen antw.nogmaals 1 mail gestuurd dat de 5 werkdagen voorbij zijn maar weer geen antw terug en wacht nog steeds op een offerte.Ik zou hallostroom nooit aanbevelen

24. huhtikuuta 2025

Ze zijn failliet

Ze zijn failliet. Dit verklaard een hoop.

2. toukokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Dat HalloStroom een goed bedrijf is en hun afspraken goed nakomen.

Als ik telefonisch contact heb met HalloStroom wordt ik altijd keurig te woord gestaan en er wordt op een fijne manier geluisterd en vragen beantwoordt. Vanaf het begin is er goed contact geweest, ook toen de zonnepanelen werden geplaatst. Keurige heren en alles netjes opgeruimd als ze klaar waren. Ben heel tevreden over de zonnepanelen. Geen problemen, alles werkt goed en mocht er wat zijn, dan kan ik altijd terecht. Tot nu toe geen problemen. Binnenkort neem ik de huur panelen over, maar dan nog blijf ik bij HalloStroom, want zij hebben de kennis en mensen, die kunnen helpen mocht er iets niet goed zijn.

24. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin