HalloStroom Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

nou ze durven wel net me vrouw weg gebracht .na ziek bed durven ze na een jaar niks te doen een incassoburo in te schakelen.om voor defecte troep die nooit heeft gewerkt te innen, heb jullie toen a... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We hebben al 5 jaar zonnepanelen via Hallo Stroom, lease contract. Deze panelen gaan lang mee. Installatie vakkundig gedaan. Wordt goed gemonitord door HalloStroom. Prima omvormer en nu kunnen we ook... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lees veel negatieve reacties, ieder zijn ervaring. Wij hebben 30 panelen, werken toppie, zijn verdeeld over twee meters. Tuurlijk wil je iets misschien meers, ook ik HD opmerkingen. Deze zijn opgel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De monteurs kwamen netjes op de afgesproken tijd aan de deur voor de installatie en stelden zich netjes voor en gingen eerst kijken of er voldoende werk ruimte was. En na een bakkie koffie gingen z... Näytä lisää

1. Energiantoimittaja
  2. ja myös
  3. Aurinkoenergiayhtiö

Yrityksen kirjoittama

HalloStroom is een toonaangevende speler in de duurzame energiemarkt. We bieden een breed scala aan oplossingen, van zonnepanelenverhuur tot complete systemen met energieopslag, dynamische energiecontracten en de EnergieBox, waarmee je slim kunt handelen op de energiemarkt. Toegankelijk voor iedereen, zonder investering en gedoe. Wij zijn jouw one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top services

Top services hebben mij goed geholpen ben tevreden en die jongen die mij gebeld was top jongeman echt tevreden met azaouaghe

1. huhtikuuta 2025

Positieve ervaring

Huren al 5 jaar zonnepanelen bij Hallostroom. Ze zijn goed bereikbaar, transparant, en behulpzaam!

31. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De klantendienst is vriendelijk en…

De klantendienst is vriendelijk en behulpzaam.
ze weten waarover ze spreken, en je staat ook niet uren lang in de wachtrij, geen irritante robot helpdesklijn.
keuze menu eenvoudig.
kortom daar kunnen echt veel bedrijven van leren.

Wij hebben zonnepanelen en een thuisbatterij via HalloStroom gehuurd, we hebben in de afgelopen periode van 4 maanden 432.34 euro verdient, en dat is netto over. Ik ben zeer tevreden met HalloStroom ze komen hun afspraken netjes na Super bedrijf

21. maaliskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Was al tevreden over de zonnepanelen en…

Was al tevreden over de zonnepanelen en toen ik door Hallostroom benaderd werd is daarna David Ruane bij mij thuis geweest om te praten over het plaatsen van thuisbatterijen. Ben erg tevreden over de duidelijke manier waarop David het plaatsen en terug leveren heeft uitgelegd, evenals het handelen met stroom. Heb altijd netjes antwoord gekregen op mailtjes en telefoontjes. Sebastiaan stond me laatst prima te woord. Erg tevreden.

14. maaliskuuta 2025

HULP OP AFSTAND VIA DE TELEFOON

We hadden een probleem omtrent een nieuwe internetrouter,waardoor onze zonnepanelen offline waren.
Met 1 telefoontje en de juiste begeleiding door Sebastiaan, heb ik doormiddel van een stappenplan de panelen weer voorzien van internet.
Geen lange wachttijd.
Super snel geholpen, en dat wil je als klant van Hallostroom.

14. maaliskuuta 2025

Top!

Er word gelijk opgenomen als je belt. Hele vriendelijke benadering en erg behulpzaam.
Niet te zakelijk maar eerlijk en direct.
Er word naar je geluisterd.

12. maaliskuuta 2025

Probleem naar tevredenheid opgelost

In mijn (inmiddels verwijderde) vorige review had ik aangegeven dat ik tegen een aantal problemen was aangelopen aangaande Hallo Stroom. Nav hiervan is door een medewerker van Hallostroom contact met mij opgenomen en heb ik hierover met hem kunnen praten. De wijze waarop dit nu is afgehandeld is volledig naar mijn tevredenheid gegaan. Ik werd serieus genomen, er werden oprechte excuses aangeboden en er is op een correcte manier naar een oplossing gezocht. Fijn dat het zo kon. Hallostroom, dank je wel.

3. maaliskuuta 2025
HalloStroom-logo

Vastaus yritykseltä HalloStroom

Goedemiddag, wat vervelend om te lezen, hier lijkt inderdaad een aantal dingen niet goed te zijn gegaan! We gaan dit zo snel mogelijk in orde maken voor je en nemen deze week contact met je op om te vertellen wanneer we het probleem voor je hebben opgelost. Excuses voor het ongemak!

Hartelijke groet,

Team HalloStroom

Saanut 5/5 tähteä

Een geweldig staaltje van herstel van vetrouwen.

Het was een een goede ervaring omdat er nadat iets fout ging in de communicatie er cordaat en betrouwbaar gehandeld is om het vertrouwen te herstellen. Dat heeft er toe geleid dat bij mij het oorspronkelijke gevoel van degelijkheid is hersteld.
Temeer daar onmiddellijk nieuwe afspraken gemaakt zijn die ook bedoeld zijn om mij als client enigszins tegemoet te komen. En ik ben een erg tevreden klant van Halostroom gebleven.

28. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin