HalloStroom Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

nou ze durven wel net me vrouw weg gebracht .na ziek bed durven ze na een jaar niks te doen een incassoburo in te schakelen.om voor defecte troep die nooit heeft gewerkt te innen, heb jullie toen a... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We hebben al 5 jaar zonnepanelen via Hallo Stroom, lease contract. Deze panelen gaan lang mee. Installatie vakkundig gedaan. Wordt goed gemonitord door HalloStroom. Prima omvormer en nu kunnen we ook... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lees veel negatieve reacties, ieder zijn ervaring. Wij hebben 30 panelen, werken toppie, zijn verdeeld over twee meters. Tuurlijk wil je iets misschien meers, ook ik HD opmerkingen. Deze zijn opgel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De monteurs kwamen netjes op de afgesproken tijd aan de deur voor de installatie en stelden zich netjes voor en gingen eerst kijken of er voldoende werk ruimte was. En na een bakkie koffie gingen z... Näytä lisää

1. Energiantoimittaja
  2. ja myös
  3. Aurinkoenergiayhtiö

Yrityksen kirjoittama

HalloStroom is een toonaangevende speler in de duurzame energiemarkt. We bieden een breed scala aan oplossingen, van zonnepanelenverhuur tot complete systemen met energieopslag, dynamische energiecontracten en de EnergieBox, waarmee je slim kunt handelen op de energiemarkt. Toegankelijk voor iedereen, zonder investering en gedoe. Wij zijn jouw one-stop-shop voor duurzame energieoplossingen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Hallostroom een bedrijf wat nooit ergens op reageert

Wat ik met Hallostroom meemaak, gaat alle grenzen van fatsoen te buiten. op 11 december 2024 heb ik mij aangemeld voor een dynamisch contract echter 14 december had ik daar spijt van dus middels een herroepingsformulier dit ongedaan gemaakt. omdat ik geen bevestiging kreeg heb ik via alle mogelijke kanalen gepoogd dat bevestigd te krijgen. het lukte gewoon niet om contact te krijgen, zelfs telefonisch niet. Zij gingen dapper door om dit contract gestalte te geven. Bij mijn toenmalige energie leverancier (P.E)wisten ze niet hoe gauw ze mijn vaste contract op moesten zeggen. Wat ik ook deed ze gingen gewoon door om het DY CO door te zetten, uiteindelijk heeft P. E. ervoor gezorgd het weer opgepakt werd waar het gestopt was. MAAR HS gaf niet op en bleef maar rekeningen sturen met allerlei dreigementen erbij. uiteraard heb ik een review geschreven op advies van mij oude leverancier. En dat werkte!! ik kreeg ene Sebastiaan aan de telefoon met veel excuses. Na een lang gesprek, te weinig personeel geen tijd om mails te lezen jong bedrijf moeten nog veel leren etc etc beloofde hij dat alle rekeningen gecrediteerd zouden worden, zij hebben immers nog niets geleverd. nadat dat gebeurd zou zijn zou ik mijn review verwijderen. en dat heb ik ook gedaan. Toen was ik ervan af (dacht ik) nu eind september 2025 wordt ik weer gestalkt met een zg. openstaande rekening van €2 euro 39 de prijs van een liter benzine voor mij totaal onbekend, principieel betaal ik dat niet zomaar, zij hebben mij bij de gemeente aangemeld als wanbetaler en overwegen juridische stappen. ik zou zeggen. KOM MAAR OP. is dit hoe HALLOSTROOM te werk gaat zal ik de enigste zijn met zo n ervaring. Dit helpt niet mee om een gezond bedrijf op te bouwen. ik ga kijken hoe ze hier mee omgaan. en zal daar nog eens een review over schrijven (positief of negatief) mogen zij zelf bepalen. op het faktuur overzicht heb ik gezien dat ze die €2,39 4 x in rekening hebben gebracht en het tot 3 x toe hebben gecrediteerd dus is er een blijven hangen, waar ze nu zo moeilijk over doen, een ding is zeker ik was geen klant en zal ook nooit geen klant worden. Tip aan Sebastiaan bel mij nog eens een keer.

29. syyskuuta 2025

Beste Martin,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We vinden het vervelend dat de situatie rond het contract en de facturering voor zoveel frustratie heeft gezorgd. Dit is uiteraard niet wat je van ons hebt mogen verwachten.

Wij nemen je bericht serieus en willen graag samen met je kijken hoe we dit kunnen oplossen. We zullen daarom binnenkort persoonlijk contact met je opnemen om alles door te spreken en tot een passende oplossing te komen.

Dank je wel dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We hopen dat we dit snel recht kunnen zetten.

Saanut 2/5 tähteä

sinds 2 jaar zonnepanelen

sinds 2 jaar zonnepanelen, afsluiten contract en installatie gingen goed en ik was tevreden met de gang van zaken.
vorig jaar besloten om een thuisaccu er bij te nemen, ook dit afsluiten en installatie ging goed en ik kreeg bij het afsluiten ook de garantie dat ik elke maand de thuisaccu bonus zou krijgen van minimaal 120 euro.
helaas heb ik die bonus maar 2x mogen ontvangen en daarna werd het steeds minder en tegenwoordig moet ik zelfs bijbetalen voor het afnemen van stroom!!
ook is het zo dat de accu niet goed werkt want er wordt weinig tot niets opgeslagen voor later verbruik en in de app kan je AI optimalisatie aan zetten maar dat springt na een tijdje weer uit dus daar heb je dan ook niets aan
en natuurlijk is hallostroom niet berijkbaar per mail of telefoon

27. syyskuuta 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is uiteraard niet wat je van ons hebt mogen verwachten.

Wij nemen je bericht serieus en willen graag samen met je kijken hoe we dit kunnen oplossen. We willen onze afspraken en wat we je hebben toegezegd ook daadwerkelijk nakomen. We zullen daarom binnenkort persoonlijk contact met je opnemen om alles door te spreken en samen tot een passende oplossing te komen.

Mooie praatjes

Ik ben al een aantal maanden bezig om het duidelijk te krijgen waarom de Thuisaccu niet goed werkt, zoals contractueel is afgesproken. Ik heb een aangetekende brief gestuurd naar HalloStroom om het contract te ontbinden. Vandaag via de mail een antwoord gekregen waarin staat dat alle problemen zijn opgelost en dat ze niet gaan ontbinden en dat ze transparant zijn in hun communicatie , nou dat is dus niet zo, sterker nog de mail staat vol met onwaarheden, ze geloven het zelf. Iedereen moet het zelf weten maar ga absoluut NIET in zee met dit bedrijf. Als de aansturing van de accu’s niet werkt dan kunnen eigenlijk de maandnota’s niet kloppen. Als ik het goed heb gelezen gaat samangroep ook de accu’s overnemen van HalloStroom, ik hoop dat samangroep weet waar ze aan beginnen.
Inmiddels overgestapt naar een andere energieleverancier.

26. syyskuuta 2025

Beste Rob,

Het spijt ons om te horen dat je een aantal zaken bij Hallostroom niet goed hebt ervaren. Dit is uiteraard niet het beeld dat we willen geven.

We zien dat we inmiddels contact met je hebben gehad hierover en hopen dat alles naar wens is. Mocht er alsnog iets zijn waar je hulp bij nodig hebt of vragen over hebt, dan helpen we je graag verder.

Goede uitleg

Goede uitleg, duidelijke taal

26. syyskuuta 2025

Beste Dick,

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat de uitleg en communicatie duidelijk is.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we voor je klaar!

Enorm slecht!!

Enorm slechte ervaring met dit bedrijf!!
Niet mee te communiceren... voor klachten of service geven ze geen thuis ,nooit te bereiken vanwege onderbezetting en de terugbel belofte zijn ze in alle gevallen, en dat zijn heel wat pogingen dat we hebben gebeld, niet nagekomen maar mails naar ons versturen over "u mag gaan betalen" ,na nu al ongeveer een jaar geen werkende thuisbatterijen te hebben hangen kunnen ze wel heel goed...
Misschien eerst eens de service verbeteren, administratie op orde brengen,telefoon beantwoorden,afspraken nakomen en dan heel snel die batterijen hier van de muur komen halen want echt nooit geen Hallo Stroom meer...
Wij gaan ook rechtsbijstand inschakelen en t maar eens juridisch aanpakken deze wanpraktijken!

18. syyskuuta 2025

Beste Erika,

Wat jammer om te lezen dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Wij proberen altijd goede communicatie te behouden met onze klanten, en dit is absoluut niet het beeld dat we willen geven.

Zou je je contactgegevens achter willen laten via klantenservice@hallostroom.nl, zodat wij contact met je kunnen opnemen om dit te bespreken. We waarderen je feedback en hopen samen tot een goede oplossing te komen.

Hallostroom, niet doen..!

Hallostroom, een waardeloos bedrijf. Niet mee in zee gaan. Installatie van thuisbatterijen slecht uitgevoerd. Na een jaar nog steeds geen werkende thuisbatterijen. Slecht bedrijf, om contact mee te krijgen. Zowel per mail, als per telefoon. Wordt niet teruggebeld, en ook op mail wordt niet gereageerd. Maar wel mails sturen, dat de installatie en werking van de thuisbatterijen goed is verlopen, en alles goed werkt. Een bedrijf waar geen afspraken mee gemaakt kan worden. Ze reageren nergens op. Zijn niet oplossingsgericht. Zeer slechte service.

18. syyskuuta 2025

Beste Alphons,

Wat vervelend om te lezen dat je de service bij Hallostroom zo hebt ervaren. Dit is uiteraard niet het beeld dat we willen geven en zeker niet hoe wij onze service willen bieden. Onze excuses hiervoor!

We nemen je bericht serieus en willen contact met je opnemen om samen te kijken hoe we dit probleem kunnen oplossen. Binnenkort zullen we persoonlijk contact met je opnemen om alles door te spreken en tot een passende oplossing te komen.

Totale puinhoop hier

na nu meerdere negatieve ervaringen gedeeld te hebben, nu toch wel voor mij de laatste.
Ik ga met de rechtsbijstand verzekering stappen ondernemen.
Hun komen totaal hun afspraken niet na, batterij werkt van dag 1 al niet na behoren. Je krijgt er niemand meer te spreken. Als je het telefoonnummer belt, krijg je meteen te horen dat je hier niemand krijgt te spreken voor service enkel voor verkoop. Dat zegt toch alweer genoeg.
Na de overname, dacht ik dat er iets zou veranderen. Maar nee hoor het blijft het zelfde.
Vandaar dat ik nu echt genoodzaakt ben stappen te gaan ondernemen. iedere maand betalen wij wel trouw alle facturen, daar ga ik ook mee stoppen.
Zo mogen alles komen ophalen hier.
Ben er net als velen hier nu helemaal klaar mee.
Alleen maar valse beloftes.
Zelfs Sebastiaan, hij belde mij en beloofde dat er dingen aangepast gingen worden. Dat is al meer dan 1 maand geleden nu, en ook hier weer geen resultaat.
Mensen, denk echt na voor je met deze firma in zee gaat. Ik ben niet de enigste die er de grootste ellende mee heeft.
Snap niet waar de positieve reacties vandaan komen hier.

9. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb Hallostroom al van het begin

Ik heb Hallostroom al van het begin , eerst had ik de zonnen panelen en een paar jaar later ook een thuisaccu .
De montage van de panelen ging vlot en netjes en was ik ook zeer tevreden .
En dit zie je ook in de berichtjes hier .
Mensen ( net als ik ) zijn tevreden over montage en verkoop .
Maar dit was ook uitbesteed .
dit geld ook voor de thuis accu .
(Maar dan beginnen de probleem en ontevredenheid).
Maar Sints deze gemonteerd is , kreeg ik problemen.
Voor deze probleem had ik ook wel wat klachten over rekeningen en uitleg van deze , maar kon ik door de vingers zien .
Van wegen dat ik nog redelijk terug kreeg .
Maar dit werd na een paar jaar steeds minder , tot bijna niks .
Dit meerder keren gemeld en oneindige keren beloof dat dit zal veranderen .
Ook werd gewoon toegegeven dat ik gelijk had en dat het niet klopte .
Maar iets aan doen ho maar .
Maar nou word het nog leuker .
Nu al bijna 2 manden is alles er mee gestopt , geen zone panelen en geen thuis accu .
Dus in plaats van iets terug krijgen , moet ik nu gaan betalen .
En ook dit ongelofelijk veel keren gemeld , gemaild , proberen te bellen .
In het begin kreeg ik nog antwoord , maar nu hoor ik helemaal niks meer . geen enkele antwoord .

Nee de klachten stapelen hart op .
Rekenen kloppen niet . teruggaven belofte wort langen na niet gehaald , werking klopt niet , comedicatie erg slecht , je word van kastje naar de muur gestuurd en zo kan ik wel nog even door gaan .

En als ik nou de enige was , zou je kunnen zeggen dat ik de azijn P was .
Maar ik heb ze ook nog eens 5 andere klanten aangedragen in het begin .
Deze mensen komen nu bij mij klagen over de zelfde klachten en houden mij verantwoordelijk.
Willen zelfs helemaal stopen met alles .

Dus nee , als er geen grote veranderingen gaan komen , raad ik het te strengste af om dit te doen .
Nou is hallostroom van af begin dit jaar overgenomen .
dus misschien is er hoop .
Maar tot nu toe is het er zeker niet beter op geworden .
En werkt mijn systeem niet naar behoren en nu dus helemaal niet meer .

Dus nee doe je zelf een plezier en begin er niet aan .

9. syyskuuta 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wat vervelend om te lezen dat je na de installaties problemen hebt ervaren met onze facturatie en de service daaromheen. Dit is absoluut niet de bedoeling geweest.

We willen graag samen met je kijken hoe we dit kunnen oplossen en alles duidelijk met je doornemen. We vragen je daarom om contact met ons op te nemen via klantenservice@hallostroom.nl, eventueel met je contactgegevens en/of klantnummer, zodat we dit samen kunnen bekijken en bespreken.

Administratief is HalloStroom een puinhoop

Administratief nog steeds een ramp.
Weer een maand verder zonder resultaat.
Waarschuwing voor nieuwe huurders
Bezint eer gij begint

1. syyskuuta 2025

Beste Tiny,

Wat jammer om te lezen dat de administratieve afhandeling bij jou niet is verlopen zoals je van ons had mogen verwachten. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij nemen je bericht serieus en willen graag met je in gesprek om dit te bespreken en tot een oplossing te komen. We zullen daarom binnenkort persoonlijk contact met je opnemen.

Saanut 1/5 tähteä

Afspraak opeens uit de planning gehaald

Via de e-mail de bevestiging gekregen dat 18 augustus de thuisbatterij geplaats zou worden, dus dag vrij genomen. In de middag het installatiebedrijf (partner) gebeld en die meldde mij dat wij uit de planning zijn gehaald, zonder dat aan ons te melden. Hallo stroom geprobeerd te bellen maar krijg ze niet te pakken. Zeer ontevreden klant

18. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Wederom dreigementen over openstaande…

Wederom dreigementen over openstaande facturen welke ze automatisch dienen te incasseren. Geen contact mogelijk . Lopen weg voor hun wanpraktijken. Dit zou zwaarder gecontroleerd moeten worden door bijv ACM . Bestuurders persoonlijk aansprakeijk stellen voor het wanbeleid !!

18. elokuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

bereiken is heel moeizaam

het was jammer dat het bedrijf in April in de problemen kwam. ik heb dit als zeer negatief ervaren. na de door start zijn ze nog niet helder. moet heel veel moeite doen om ze te bereiken. Klantenservice werkt nog voor geen meter. reageren niet zoals voorheen. met klachten moet je heel veel moeite doen om mensen te bereiken. jammer dat dit zo moet maar wij houden hoop dat dit zal verbeteren. maar heb je eenmaal iemand die je te woord staat gaat het goed.

15. elokuuta 2025

Hallo R. Bos,

Bedankt voor je eerlijke feedback. We weten dat het de afgelopen tijd niet altijd soepel liep, zeker rond april, en dat het soms een uitdaging was om ons te bereiken.

We hebben de afgelopen periode meerdere keren contact gehad over de installatie van je thuisbatterij en snappen dat het fijner is als dat sneller en makkelijker gaat.

Gelukkig word je wel goed geholpen zodra je iemand aan de lijn hebt, en daar bouwen we op voort. We werken er hard aan om onze service weer op het oude – of liever nog: een beter – niveau te krijgen. Dank voor je geduld en het vertrouwen dat je in ons blijft houden, dat waarderen we enorm.

Puinhoop bij dit bedrijf

Wat ging er mis? Je kan beter zeggen wat ging er niet mis. Klantenservice NIET bereikbaar, mails word niet op gereageert. Dan bljkt dat ze failliet zijn! Als klant krijg je dat niet te horen,nee dat moesten we zelf lezen op internet. Sinds die tijd is er geen telefoon nummer te bereiken voor bestaande klanten. Alleen nieuwe klanten krijgen gehoor volgens een antwoordapparaat.
We hebben al maanden bonus van batterij tegoed. Batterij staat nog steeds op ons oude adres ondanks dat hij al 5 maanden fysiek op nieuwe adres staat.
Eindafrekening ook, na 3 maanden, nog niet opgemaakt. Bij nieuwe adres gas erbij genomen maar deze Per direct deze maand opgezegd, vertrouwen is weg. Krijgen geen gehoor. Wij gaan rechtsbijstand inschakelen. Dus ons advies: ga niet in zee met Hallo stroom

11. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Is het niet handig als we collectief…

Is het niet handig als we collectief met alle gedupeerde klanten rechtsmaatregelen nemen.
Wij hebben zonnepanelen en twee thuis accu's waar wij € 187 per maand voor betalen en nog de maand afrekening.
Wij zijn ook met het betalen gestopt, want we betalen voor iets wat niet werkt

30. heinäkuuta 2025

Prutsers… aut

Prutsers… aut . Incasso afgegeven , maar incasseren niet!
De totale ervaring is ronduit slecht .
Thuisbatterij , incasso en service …SLECHT
Snel opzoek naar een andere partij

28. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Al meer dan 7 maanden geen werkende…

Al meer dan 7 maanden geen werkende panelen. Beloftes. Beloftes. En sinds enkele maanden geen gehoor meer te krijgen. Saman Groep pikt nu de storing op en men doet echt hun best de puin van Hallostroom te ruimen. Hun eigen servicemonteurs kwamen enkele keren gewoon niet opdagen! Aanmaningen sturen kunnen ze prima, als failliet bedrijf, maar mijn claim beantwoorden (zoals in contract beschreven) om na 31 dagen geen service een schadevergoeding te eisen, is aan dovemansoren gericht. We zullen zien wie gelijk krijgt middels justitie. Idioterie zelfs dat men nu nog thuisbatterijen aan mensen wilt slijten. Blijf hier weg! Geen goed woord voor over. Bring it on!

[EDIT] en dan reageert men ineens wél op Trustpilot terwijl de mails die ik gestuurd heb naar het voorgestelde mailadres totalitair genegeerd worden. Schone schijn spelen hier. In de mail en aan de telefoon blijft het stil….

Hallo Jean,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je al zo lang zonder werkende panelen zit – dat begrijpen we heel goed, en we snappen je frustratie.

Dit is absoluut niet de service die we willen leveren. Door omstandigheden is het de afgelopen tijd helaas niet makkelijk geweest, maar we doen ons best om dit op korte termijn te verbeteren.

Jouw feedback helpt ons daarbij.

Ik kom graag met je in contact om te kijken waar het precies misgaat en wat we nog kunnen doen om het recht te zetten.

Zou je ons een e-mail kunnen sturen op klantenservice@hallostroom.nl onder vermelding van je review op Trustpilot? Dan neem ik persoonlijk contact met je op.

We horen graag van je.

Saanut 1/5 tähteä

HalloStroom is failliet verklaard in…

HalloStroom is failliet verklaard in mei.
Daarom krijgt niemand contact.
Saman regelt alleen de openstaande afspraken/storingen.

Edit: de reply van HalloStroom is zeer misleidend.
Open voor gesprek??
Als niemand onze talloze telefoontjes aanneemt en niemand reageert na 26 mails gestuurd te hebben heeft HalloStroom het lef om dit soort antwoorden te geven?!
Jullie maken me alleen maar bozer met jullie leugens.

En als jullie liegen, schrijf dan in ieder geval de naam goed van het bedrijf dat jullie werk heeft overgenomen en die wél hun afspraken nakomen.
Maar zelfs dát lukt jullie niet. Prutsers.

Hallo MW,

Je hebt helemaal gelijk dat HalloStroom de afgelopen periode met flinke veranderingen te maken heeft gehad. Inmiddels werken we samen met Samengroep, die helpt bij het afhandelen van lopende afspraken en storingen voor onze zonnepanelenklanten.

Wat betreft de bereikbaarheid: het klopt dat we de afgelopen weken minder goed bereikbaar zijn geweest, waarvoor onze excuses. Inmiddels zijn we deels weer telefonisch bereikbaar, maar het snelst kun je ons bereiken via klantenservice@hallostroom.com.

Sta je open voor een persoonlijk gesprek? Stuur ons dan gerust een e-mail en geef aan dat je graag telefonisch contact wilt naar aanleiding van je review op Trustpilot. We denken graag met je mee.

Saanut 5/5 tähteä

Hallostroom is weer aan betere hand

Hallostroom is failliet geweest en zijn nu doorgestart.
Dat veroorzaakte wat vertraging maar hebben het nog netjes opgelost.
Er zijn hier en daar nog wat vertragingen maar ze zijn druk bezig om het op te lossen
Ik ben gebeld door een medewerker en was zeer correct ik ben er zeer over te spreken nu doen ze echt hun best.

Hallo Ronald,

Dank je wel voor je review en de tijd en moeite die je hebt genomen om dit met ons te delen. We hebben het contact ook als prettig ervaren!

Dit soort berichten geven ons echt energie om verder te gaan en blijven ons motiveren om dingen stap voor stap te verbeteren.

Team HalloStroom.

Komt afspraken niet na.

Al jaren klant met zonnepanelen. Dat gaat prima.
Maar een afspraak maken voor een thuisbatterij is niet te doen.
Kan geen contact krijgen met iemand van het bedrijf. Had vandaag een afspraak maar er is niemand op komen dagen.
En ook nu geen contact te krijgen.

22. heinäkuuta 2025

Hallo Jochem,

Bedankt voor je review en het telefoongesprek van zojuist.

We waarderen het enorm dat je al jarenlang klant bent met zonnepanelen. Wat jammer dat onze installatiepartner gisteren niet is komen opdagen – dat is uiteraard niet de bedoeling. We zijn momenteel aan het onderzoeken wat er precies is misgegaan.

Op dit moment zijn we het best bereikbaar via klantenservice@hallostroom.nl. We hopen binnenkort ook weer telefonisch goed bereikbaar te zijn.

Na je vakantie nemen we opnieuw contact met je op om samen een nieuwe installatiedatum af te stemmen.

Dank voor je geduld en vertrouwen in ons.

Team HalloStroom

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin