Groomzo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een ongelooflijk super product!! Wij hebben een kruising Maltezer/Havanezer met een dichte vacht. De tondeuse 'vloog' door haar vacht ,GE-WEL-DIG. Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

2 dingen besteld en bij alle 2 stond voor 22 uur besteld de volgende dag in huis Na 1 week nog niks in huis en ook geen mailtje van sorry uw producten waren niet op voorraad .. een mailtje gestuurd... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Er was blijkbaar iets mis gelopen nl het ontbreken van een huisnr en aangezien dhl mij van het kastje naar dz muur stuurde,heeft de firma zijn best gedaan om me tegemoet tr komen.Zodanig dat ik toch m... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Verzorgingsproducten voor honden en katten.

Erinomainen

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

De beste koop ooit🤩👌🏼

De beste koop ooit!!!
Ik scheer altijd zelf mijn 2 hondjes maar daar kruipt heel veel werk in en laat staan dan nog de opkuis van al dat haar in het rond op je kledij in je neus….noem maar op🙈
Ik had het al meermaals zien passeren maar had eerst wat de hond uit de haren gekeken😅en na meer en meer lezen van goeie reviews dacht ik komaan nu met de Sinterklaas korting op bol laat ik deze eens leveren en waaaaauw wat een plezier op mee te werken alsof je door de boter gaat en slechts 20 min per hond wat voordien een uur was🙈en het voordeel doordat de haren erin gezogen word zijn de haren nu ook overal op de juiste lengte afgeschoren en zeker met weerborstels nu echt een gemak erdoor te gaan en vooral zogoed als geen haar meer op de tafel en hoef ik zelfs niet meer te stofzuigen achteraf omdat alles in de stofzuiger zit!
Ik kan het echt maar aan iedereen aanbevelen en zal deze nog een review krijgen op insta want dit bedrijf verdient dit terecht!!!❤️

23. marraskuuta 2024

Tondeuse is een aanwinst

Alle produkten in een keer ontvangen. En tondeuse doet precies zoals in filmpje. Lekker makkelijk in gebruik, en resultaat mag er zijn voor onze doodle. Zeker een aanbeveling waard.

15. lokakuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Goede en snelle communicatie

Goede en snelle communicatie! 1 artikel niet in voorraad, onmiddellijk de keuze gekregen om artikel te annuleren en terug te betalen of om te laten naleveren.
En werd, zodra terug in voorraad, nageleverd.

15. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Mooie set met handige hulpstukken

‘s Avonds de verzorgingsset besteld en de volgende dag in huis. Hij was goed verpakt in een stevige doos
De set heeft handige hulpstukken en de tondeuse is niet te zwaar. Het apparaat heeft 3 standen en produceert niet te veel geluid. Ook is te tondeuse los te gebruiken.

12. lokakuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, prima verpakt, de video per mail is duidelijk, zo ook de gebruiksaanwijzing in het pakket.
Wel had ik bij deze koop graag een oplaadstation gekregen ipv een kabeltje. Ik gebruik de tondeuse iedere dag,meerdere uren. Met kabeltje heb ik nog geen vrijheid van werken. Dat er géén oplaadstation bij zit kon ik in de reclame niet vinden. Dat stond wél in de goedkopere uitvoering.
Maar.... prima prima product wat me veel opruimen na het gebruik scheelt

11. lokakuuta 2024

Mijn tondeuse was kapot

Mijn tondeuse was kapot. Er werd meteen op mijn mail gereageerd en hulp geboden. Dat bleek niet te helpen en binnen 2 dagen had ik al een nieuwe tondeuse.

25. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin