Groomzo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een ongelooflijk super product!! Wij hebben een kruising Maltezer/Havanezer met een dichte vacht. De tondeuse 'vloog' door haar vacht ,GE-WEL-DIG. Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

2 dingen besteld en bij alle 2 stond voor 22 uur besteld de volgende dag in huis Na 1 week nog niks in huis en ook geen mailtje van sorry uw producten waren niet op voorraad .. een mailtje gestuurd... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Er was blijkbaar iets mis gelopen nl het ontbreken van een huisnr en aangezien dhl mij van het kastje naar dz muur stuurde,heeft de firma zijn best gedaan om me tegemoet tr komen.Zodanig dat ik toch m... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Verzorgingsproducten voor honden en katten.

Erinomainen

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

goed apparaat

Snelle levering, Alleen jammer dat DHL roet in het eten gooide. Apparaat, de borstel op stofzuiger met diverse compenenten, is makkelijk te bedienen wat ideaal is als je fijne motoriek niet goed werkt vanwege een spierziekte. Nu kan ik mijn hondje beter borstelen zonder dat mijn huis helemaal onder de haren zit.

30. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Kan mijn bestelling niet terug sturen…

Kan mijn bestelling niet terug sturen omdat ik niet alle originele verpakkingen meer heb. Niet klantvriendelijkheid. Zal hier nooit meer iets kopen

27. kesäkuuta 2025
Groomzo-logo

Vastaus yritykseltä Groomzo

Beste klant,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het retourproces. Wij begrijpen dat dit vervelend voor je is.

Om misverstanden te voorkomen: het is bij ons inderdaad een voorwaarde dat geretourneerde producten compleet zijn, inclusief originele verpakking, zodat we ze goed kunnen controleren en weer netjes kunnen aanbieden. Zo behouden we een hoge kwaliteitsstandaard voor al onze klanten.

Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@groomzo.com. We denken graag met je mee en doen altijd ons best om tot een passende oplossing te komen.

Team Groomzo

Topproduct.

Topproduct.
Snelle levering en prima uitleg middels de cursussen.
Fijne handleiding.
Eerder al de borstels gebruikt, fijn dat je geen rondvliegende haren meer hebt, mijn honden en zelfs de kat vond het zeer aangenaam.
Vandaag ( 2 weken na levering) eindelijk de tijd gehad om de honden een trimbeurt te geven.
In 1 woord fantastisch.
Onze Shitzu met de tondeuse gedaan en de pootjes netjes kunnen afwerken met de kleine trimmer.
Onze cairn terriër heeft eigenlijk een plukvacht maar werd in de trimsalon altijd met de tondeuse gedaan.
Nu met de fijne kam veel losse haren eruit gehaald en haar vacht ziet er veel beter uit.
Dit had ik jaren eerder moeten hebben had me veel geld bespaard.

15. kesäkuuta 2025

Prima

Ik heb een honden tondeuse gekocht. Ik heb het nu 2x gebruikt, het werkt prima. Ben er heel blij mee.

10. kesäkuuta 2025

Mijn connector vervangen

Mijn connector van slang naar apparaat was defect. Ik had Groomzo benadert of ik nieuwe slang kon bestellen. Dat kon en ze hebben een nieuwe slang met connectoren toegestuurd. Deze bleek niet te passen op mijn apparaat. Opnieuw contact gezocht en het type plaatje meegestuurd. Groomzo kon voor mij niet de juiste connector leveren. Ze hebben mij als compensatie een hele nieuwe set gestuurd. Dat is toch een geweldige service kijkt me!

19. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin