Vlotte afronding en betaling van de bestelling. Daarna was het vervoer van onze banden helder te volgen via de website. In Nederland werd onmiddelijk gemeld door GLS dat de banden waren ontvangen. L... Näytä lisää
Goed te vinden op het www bij een zoektocht naar banden. Ook op het moment van kiezen en bestellen nog eens de goedkoopste. Mogelijkheid om thuis of bij montage partner te laten bezorgen. Montage o... Näytä lisää
Besteld, maar na half uur kwam ik erachter dat verkeer was dus gelijk geannuleerd. 36uur later na annuleren sturen ze het alsnog op! Ook met het bericht dat ik per pakket (4pakketen) 30euro retour mag... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Duidelijke site, scherpe prijs en snelle levering. Wel wat moeilijk naar nl te sturen kon Nederland niet invoeren,nieuw account gemaakt op ander email,toen oke
Yrityksen kirjoittama
De teams van GRIP500 zetten zich volledig in voor uw tevredenheid. Achter onze website werken toegewijde professionals met nauwkeurigheid en energie om u een optimale service te bieden. Of het nu gaat om commerciële ondersteuning, klantenservice na verkoop, boekhouding, betalingsverwerking, logistiek, IT-service, marketing of management, elke medewerker streeft naar één doel: UW TEVREDENHEID. We zijn verheugd te zien dat onze site aanbevelingen van onze klanten ontvangt en dat hun loyaliteit ons succes bewijst.
Hollanti
- cm@grip500.com
- grip500.nl
Snel geleverd
Snel geleverd, alleen jammer dat banden al 9mnd oud waren.
Das wel belangrijk voor een vouwwagen.

Vastaus yritykseltä Grip500.nl
Ruime keuze banden met scherpe prijzen
Ruime keuze banden met scherpe prijzen. Eenvoudig bestellen en netjes op hoogte gehouden in bezorgproces. Aanrader en volgende keer zeker weer
Zeer goede service en prijzen
Informatie over de bezorging was…
Informatie over de bezorging was duidelijk.
Banden netjes afgeleverd bij de deur.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Eerst ga je ervan uit dat het een Nederlands bedrijf is. Bestel je 2 banden, waarvan ik vrij direct geannuleerd heb, alle contact gaat via support tickets waar niet normaal op word gereageerd. Nu moet ik 30 euro per pakket retour sturen, terwijl dit niet nodig was. 2 banden word gezien als 2 pakket en dus 60 euro. Echt belachelijk.

Goede en snelle levering
Snelle bezorging en goede kwaliteit en…
Snelle bezorging en goede kwaliteit en prijs
Snelle en goede levering
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
De bezorging was waardeloos
De bezorging was waardeloos, want de bezorger vroeg mijn vrouw om hem te helpen om die banden bij ons binnen te halen

Vastaus yritykseltä Grip500.nl
Heel snel geleverd en goedkoop
Wou contakt met de klantenservice
Wou contakt met de klantenservice . Maar wat je ook doet je krijgt geen contakt. Alleen reactie via AI . Daar moet je keuzes maken bij wat vragen en vervolgens krijg je antwoord via AI dat je weer contakt moet opnemen met de klantenservice . En dat hehaalt zich continu . Dus geen contakt . Waardeloze service dus . Koop hier nooit weer. En kan het ook niemand aanraden om hier te kopen.

Vastaus yritykseltä Grip500.nl
Netjes geleverd, niet super vers
Banden redelijk vlot ontvangen in goede orde. De productiedatum bleek wel een jaar geleden: dat kan recenter voor de nieuwste banden.

Goede prijsverhouding .
Goede prijsverhouding .
Snelle levering alleen jammer dat het in het Duits is.
Prima banden
Prima banden voor een goede prijs en goed afgeleverd, maar ik had graag een tijdslot voor de levering gehad. Je moet zonder tijdslot de hele dag wachten, misschien een aandachtspuntje?
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.