Verste kundeopplevelse noensinne. Den kvinnelige saksbehandleren trodde åpenbart at hun jobbet i NAV. og var mer opptatt av om jeg hadde avklart mine pensjonsforhold enn av ã hjelpe meg med en reisefo... Näytä lisää
Avbestilling av reise pga akutt sykdom. De godtok ikke tre legeattester, siste veldig utfyllende. De skjønte ikke at jeg avbestilte 3 dager etter at restbeløpet var betalt. Måtte sende egen klagesa... Näytä lisää
En av de dårligste forsikringsselskapene jeg har erfaring med innen reiseforsikring. Anbefales ikke for bedrifter som vurderer å inngå avtale. Jeg meldte inn en skade før situasjonen i Midtøsten eskal... Näytä lisää
Jeg var nylig i Kenya og ble syk. Måtte ha intravenøs behandlig en ukes tid. Når jeg kom hjem sendte jeg inn kvitteringer for utgifter. Gouda spurte om jeg ikke hadde hatt ekstra utgifter til overnatt... Näytä lisää
Gouda Reiseforsikring er spesialist på reiseforsikring og har eksistert i Norden siden 1994, og i Norge siden 2002. Gouda Reiseforsikring er en del av Gjensidige Forsikring ASA. I tillegg til egen distribusjon via nett og telefon, kan forsikringene våre kjøpes hos en rekke utvalgte reisebyråer og agenter. Vi tilbyr alt fra ordinære ferie- og fritidsforsikringer for private, til tjenestereiseforsikringer og forsikring for utstasjonerte.
Postboks 700 Sentrum, 0106, Oslo, Norja
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Gouda gav meg gode råd om forsikring i forbindelse med en lengre reise i Asia. De har respondert svært raskt og bistått ved behov for nødvendig dokumentasjon i forhold til myndighetskrav knyttet til Korona, samt behandlet et par andre saker langt raskere enn jeg forventet. Jeg har bare gode ting å si om Gouda.

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
Gouda er lett å få tak i - og er der når jeg trenger dem. De har utrolig hyggelige medarbeidere - og jeg anbefaler Gouda!

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
This insurance is the best quick response good service i would use them for the rest of my life for me and my family, thank you for being serious company and a safe travel helper 🙏🙏🙏

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
Fantastisk kundebehandler som gav oss all tenkelig hjelp da vi trengte det. Vi følte oss virkelig godt ivaretatt.
Mvh Ole Andreas og Nina

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
Bare gode opplevelser med Gouda reiseforsikring. Det er lett å komme i kontakt med selskapet og man blir møtt med forståelse for den unike situasjonen man står i for deretter å få god hjelp

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
Vi bestilte en "ekstra" reiseforsikring i forbindelse med Thailandreise (spesielt om man skulle bli rammet av Covid19). Da Omikron-varianten tok seg opp i verden, valgte vi å kansellere turen. Vi spurte da om å få refundert kostnadene ved forsikringen og dette var helt uproblematisk for Gouda Reiseforsikring og pengene ble refundert samme dag. En slik service setter vi stor pris på.

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
Veldig bra forsikring. Veldig god kommunikasjon og kundesenter er raskt med å besvare henvendelser. Kan bare anbefale det.

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
Uten tvil den beste kundeservicen man kan møte på.
Tipp topp med alle stjerner i margen!

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
Topp service og kundebehandling!
Hurtig og god respons!

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
Rask og god saksbehandling! Anbefales på det sterkeste.

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
Rask tilbakemelding på henvendelse / løsning av mitt problem.

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
Utrolig enkel kommunikasjon. Lydia følger meget bra opp.
I det forrige selskapet vi hadde reiseforsikring var det alltid en ny kundebehandler å forholde seg til, hvis vi i det hele tatt fikk kontakt. Dette var svært lite tilfredsstillende.
Det må sies at vi hadde alke våre forsikringer i Gjensidige før i tiden, men plutselig økte forsikringspremien på vår Morgan til nesten det firedobbelte, noe som gjorde at vi skiftet selskap.
Gouda var nå vårt valg fordi vi er seniorer og få andre selskap dekket Thailand nå i denne Covid-19 tiden!

Vastaus yritykseltä Gouda Reiseforsikring
Jeg hadde denne reiseforsikringen i forbindelse med et lengere opphold i utlandet. Jeg er godt fornøyd med kundeservice.