Gouda Reiseforsikring Arvostelua 92

TrustScore 3/5 tähteä

2,8

En av de dårligste forsikringsselskapene jeg har erfaring med innen reiseforsikring. Anbefales ikke for bedrifter som vurderer å inngå avtale. Jeg meldte inn en skade før situasjonen i Midtøsten eskal... Näytä lisää

Vær obs på formuleringer i din skademelding. Saksbehandler i Gouda misforstått hele hendelsesforløpet i en erstatningssak. Jurister som senere behandlet saken i Gjensidige Forsikring er veldig flink... Näytä lisää

Styr for Guds skyld unna dette selskapet!!! De vil ikke dekke eneste medreisende til en 17 år gammel jente i Hellas med akutt oppkast, diaré og feber! De mener hun må klare seg selv alene, til tross... Näytä lisää

Jeg var nylig i Kenya og ble syk. Måtte ha intravenøs behandlig en ukes tid. Når jeg kom hjem sendte jeg inn kvitteringer for utgifter. Gouda spurte om jeg ikke hadde hatt ekstra utgifter til overnatt... Näytä lisää

1. Matkavakuutukset
  2. Vakuutusyhtiö

Gouda Reiseforsikring er spesialist på reiseforsikring og har eksistert i Norden siden 1994, og i Norge siden 2002. Gouda Reiseforsikring er en del av Gjensidige Forsikring ASA. I tillegg til egen distribusjon via nett og telefon, kan forsikringene våre kjøpes hos en rekke utvalgte reisebyråer og agenter. Vi tilbyr alt fra ordinære ferie- og fritidsforsikringer for private, til tjenestereiseforsikringer og forsikring for utstasjonerte.

2,8

God og rask hjelp.

God og rask hjelp.

8. maaliskuuta 2024

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med den hjelp du fikk av oss!

Gouda Reiseforsikring

anbefaler dere å holde dere langt unna den selskapet her heller bruke 100 kr. så er du 150 % du får pengene tilbake det er ikke noe forsikring dem eier!!

Bestille billett!kommer med at hvis man ikke har tilbake bilett så får man ikke noe tilbake! Dette brukte dem fire måneder på!! jeg har ikke noe mere ord at det går an å være lovlig! Dere er ren kriminelle som er lovlige. Fikk penger fra Norwegian etter tre dager!!dere brukte fem måneder,!

6. helmikuuta 2024

Hei,

Takk for din tilbakemelding.
Vi har nå undersøkt litt i forhold til det du skriver her, og vi kan bekrefte at vi ikke dekker skadesaker som er skjedd utenfor forsikringsperioden.
Hvilken reiseperiode som er dekket vil fremgå av vilkårene i en reiseforsikring.
Behandlingstiden har vært rett i overkant av 2 mnd i dette tilfellet. Dette er en lenger behandlingstid enn normalt, men vi har avventet opplysninger fra en tredje part. Det beklager vi!
Du er velkommen til å kontakte oss hvis du har behov for oppklaring i forhold til reiseforsikringen.

Gouda Reiseforsikring

God service og god behandling

Høflige og konstruktive svar ved henvendelse. Raskt behandling og utbetaling av erstatning.

2. helmikuuta 2024

Hei Johnny,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er riktig glade for å høre at du føler du fikk den hjelpen du trengte på en god måte!

God kundeservice.

2. helmikuuta 2024

Hei Hilde,

Takk for at du tok deg tid til å skrive, og tusen takk for en hyggelig tilbakemeldig!

Gouda Reiseforsikring

Rask og god kundeservice!

5. tammikuuta 2024

Hei Mari,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi prøver alltid å gi så god og rask hjelp som mulig, så det betyr mye for oss at du er fornøyd! :-)

Bra og kjapp service

2. tammikuuta 2024

Hei Line,
Takk fo rat du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi er glade for å høre at vi kunne hjelpe det på en rask og god måte!

Hjelpsomme

Veldig god hjelp og svar fra ansatte

4. joulukuuta 2023

Hei Sol,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Det er godt å høre at du er fornøyd med hjelpen du har fått. Det betyr utrolig mye for oss!

Gouda Reiseforsikring

5 måneder, og saken er ikke ferdigbehandlet.

Tok over 4 måneder å få saken behandlet. Purret totalt 13 ganger. Når endelig utbetaling kom, fikk jeg mindre enn det jeg hadde krav på. Renter på beløpet fikk jeg heller ikke. Skrev mail om dette samme dag. Nå har det gått 3 nye uker med to purringer, uten svar.

4. joulukuuta 2023

Hei Pål,

Takk for din anmeldelse! Det er leit å høre om din opplevelse med oss.

Noen saker er store og komplekse og kan dessverre ta lengre tid å behandle enn andre type saker. Vi gjør alt vi kan for å behandle alle saker så raskt og grundig som mulig, men kan forstå at saksbehandlingstiden i dette tilfellet ikke lever opp til forventningene dine som kunde.

Vi ser at saksbehandleren din nylig har vært i kontakt med deg og håper i den forbindelse at saken løser seg så fort som mulig.

Gouda Reiseforsikring

Endelig fikk penger tilbake!

Endelig fikk penger tilbake!! Etter en krig i fire måneder,!! Det er veldig slitsomt at det skal skje sånt! Hvertfall når man leser reglene! Oh dere nei!da føler man seg veldig dum!
Selv om jeg har fått penger tilbake så er jeg ikke fornøyd med dere! Alt handler om ikke om penger det handler om hvordan man behandler sine kunder, når det er i krise sykdom! Da må man ha litt forståelse! Men takk så lenge.

3. marraskuuta 2023

Hei Mohamed,

Takk for tilbakemeldingen! Det var leit å høre om din opplevelse med oss.

Vi ønsker stadig å forbedre oss og vi tar derfor med oss dette videre!

Gouda Reiseforsikring

Meeeeeget hyggelige og kunnskapsrike…

Meeeeeget hyggelige og kunnskapsrike kundebehandlere. Gjorde avtalen med Hege, som var veldig hyggelig og rask, og visste nøyaktig hva jeg trengte. Hun var ikke tilgjengelig da jeg ringte tilbake, men en annen dame (husker ikke navnet), fullførte på glimrende vis.
Jeg mottok alle dokumenter jeg trengte i løpet av et par timer. Topscore :)

28. syyskuuta 2023

Hei Klaus,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Vi har alltid som mål å imøtekomme våre kunders behov og yte en så effektiv og profesjonell service som mulig, så det betyr mye for oss at du er fornøyd med hjelpen du har fått!

Anbefaler ikke gouda

Ikke seriøst i det hele tatt, finner hvert ett smutthull for hver en sak. Betaler ganske mye penger for en heldekkende reiseforsikring som ikke dekker noe som helst. Ringen min gikk tapt under reisen, og hadde sjekket at forsikringen dekker tap/tyveri av verdigjenstander, men tydeligvis ikke.

De gjør seg vrange og finner smutthull uansett.
Har frarådet firmaet mitt å bruke samme forsikring for dem ikke tar dette seriøst.

Dyr forsikring, spesiellt når man ikke får igjen det man betaler for.

Anbefaler ikke gouda.

22. syyskuuta 2023

Hei Thea.
Takk for din tilbakemelding. Det var leit å høre at du ikke er fornøyd med behandlingen av saken din.

Saken din er behandlet og vurdert i henhold til avtalen mellom deg og Gouda, og forklaringen vi har mottatt fra deg. Reiseforsikringen har ikke en all risk dekning for alle gjenstander.

Gouda Rejseforsikring er pålidelig

Gouda Rejseforsikring er en pålidelig partner for rejsende. Med omfattende dækning, enkel proces og hurtig kundesupport giver de tryghed under eventyret. Priserne kan være lidt højere, men det er en værdifuld investering for ekstra sikkerhed. Samlet set 4/5 stjerner. Anbefalet!

8. kesäkuuta 2023

Hej Maria

Mange tak for de fine ord og din anbefaling, begge dele er meget værdsat.
Noget af det absolut vigtigste for os er at skabe tryghed for dig som kunde – ikke alene på rejsen, men også ved køb af rejseforsikring, så vi får sikret, at vi kender dine behov og ønsker til dækning. Samtidig har vi et stærkt fokus på kundeservice, så det glæder os meget at vide, at det også skinner igennem og kan mærkes.

Med venlig hilsen
Gouda Rejseforsikring

Fin kundeopplevelse

Raskt svar, smidig håndtering

15. elokuuta 2023

Hei Yngve,

Takk for tilbakemeldingen! Det setter vi stor pris på! Vi prøver alltid å hjelpe så raskt som mulig og er glad for at det stemmer overens med din opplevelse.

Gouda Reiseforsikring

God service, usikker på dato

Veldig god kundeservice

10. elokuuta 2023

Kjære Britt,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for at du tok deg tid til å skrive og for din ros.

Hold dere unna Gouda

Hold dere unna Gouda!
Værste forsikrings selksapet jeg noensinne har vert borti!
Siste sak nå i Juni 2023!
Over 4 uker bare før svar!
VIRKELIG MISSFORNØYD!

27. kesäkuuta 2023

Imøtekommende og hyggelige

God og rask tilbakemelding. Jeg hadde litt problemer med utvekslingene min og måtte derfor trekke meg og endre forsikringen. De var ekstremt imøtekommende og raske å få tak i

5. heinäkuuta 2023

Hei Ylva,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med dette.

Gouda Reiseforsikring

Ligg langt unna dette selskapet

Ligg langt unna dette selskapet. De kategorisk avslår alle henvendelser vedr reiseforsikring og hjelp når først uhellet er ute. Tyveri i fjor av reisegods, ingen dekning. Tap av klokke pga uhell på en båt, ingen dekning. I tilegg til slett kundebehandling. Styr unna

26. kesäkuuta 2023

Hei Lars,

Takk for din anmeldelse.

Vi er lei oss for at du ikke er tilfreds med hva forsikringen dekker. Reiseforsikringen har ikke en all risk dekning for alle gjenstander som faller i vannet og blir borte. Vilkårene regulerer hva vi dekker, og de fleste selskaper har samme dekning for eiendeler.

Trist at du opplever dårlig kundebehandling. Vi kan se at saken ble behandlet på kun få dager og at vi har vært i kontakt med deg underveis i behandlingen. Du er velkommen til å kontakte oss hvis noe er uklart eller du har behov for at det gjøres en ny vurdering.

Be aware!!

Be aware!!
Hold dere unna fra Gouda reiseforsikring. Ble syk under reise og hadde legeattest, men fikk ikke dekket flyreise hjem 😢
sak ClaimNo 3168004.Reiste for å være med 85 år gammel far på sykehuset. Han døde dagen før avreise og jeg måtte begrave ham og reise en uke senere. Jeg ba om flybilletetter refundert, og dere ville ha dødsattest, og sykemelding av meg. Jeg betalte for å skaffe dokummenter, men dere avslo saken. Dette er uakseptabelt. Jeg krevde kun dekket kostnad for å hente dokumenter som DERE krevde, og da svarte dere aldri. Derfor mener jeg at Gouda er dårlig Reiseforsikring.

1. syyskuuta 2022

Kjære Simiak,

Takk for din tilbakemelding.

Saken din er behandlet og vurdert i henhold til avtalen mellom deg og Gouda. Dersom noe er uklart ved avgjørelsen, eller du har behov for at det gjøres en ny vurdering i saken anbefaler vi deg å skrive inn på saken din så vil saksbehandleren, eller alternativt en ny saksbehandler, ta en ny gjennomgang av saken.

Mvh Gouda Reiseforsikring

Flinke folk i Gouda

God hjelp på epost og telefon.

24. huhtikuuta 2023

Kjære Elias,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive, og mange takk for de rosende ord.

Gouda Reiseforsikring

reise fra godt til dårlig

det var et veldig bra forsikringsselskap. Jeg tror i det siste de har blitt mer kommersielle og glemt kundeservice. De finner hvert smutthull for ikke å betale forsikringspengene. Ikke egnet for det norske samfunnet. Vil henvende seg til et annet selskap.

20. helmikuuta 2023

Kjære Amol,

Takk for tilbakemeldingen! Vi beklager at du føler det på denne måten når vi ser på utfallet av dine behandlede saker. Vi gjør alt for å ivareta våre kunder, og vi må derfor følge vilkårene i forsikringsavtalen for å gjøre skadeoppgjør rettferdig for alle kunder som har forsikring hos oss. I de fleste tilfeller stilles det krav til dokumentasjon. Vi hører veldig gjerne nærmere fra deg, så vi kan ta en snakk om forløpet og få en forståelse av din opplevelse.
Kontakt oss gjerne på gouda@gouda.no eller 24 14 45 70