GinskolenArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Super god oplevelse 👍 Anja leverede en god og professionel undervisning og med gode Gin historier undervejs 👍🙏 Jeg vil anbefale enhver der kan lide gin, denne oplevelse 😊

Min fødselsdags gave var 3 timers Gin skole i Haslev. Fantastisk oplevelse. Jeg er nybegynder i gin universet. Vores " guide " for dagen, Jacob, viste os rundt i destilleriet, forklaret fin... Näytä lisää

1. Tislaamo
  2. Baari
  3. Kurssi
  4. Kokkauskurssi

Velkommen til GinSkolen Skal i have en spændende dag ud af det, er i et team der skal rystes sammen, eller en gruppe venner eller familie der bare gerne vil hygge jer i et par timer omkring gode gin og tonics, mens i destillerer jeres helt egen Gin? Hos GinSkolen, står vores værter klar til at tage imod jer. Der er en iskold Gin Tonic klar til jer, som i kan nyde mens i lige finder jer tilrette i GinSkolen lokaler. Jeres vært vil kort gennemgå hvad der skal ske i løbet af aftenen, samt fortælle kort om GinSkolens historie. Dernæst er i klar til at vøre Master Destiller for en aften.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super hyggelig og lærerig oplevelse

Super hyggelig og lærerig oplevelse. Min varmeste anbefaling til alle gin interesseret. Mvh Michael

15. maaliskuuta 2025

Kære Michael,

Tusinde tak for den fine anmeldelse, den bedste anbefaling kommer ikke fra os, men fra JER Gæster :)

Kenneth
GinSkolen

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Jesper var en skøn vært og vi havde sådan en skøn tid. Vores egne gin blev helt magiske og vi fik smagt på en masse andre.

Vi kan klart anbefale det!

15. maaliskuuta 2025

Kære Sofie,

Jesper er nemlig en super god vært, det er de nu allesammen - og vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen ENDNU bedre, hvis det er muligt.

Kenneth
GinSkolen

Fanatisk oplevelse

Fanatisk oplevelse, alle de fantastiske smage og alt det man lærer er utroligt.
5 stjerner her fra.

Vastaus yritykseltä Ginskolen

Hej Chris, Tusinde tak for den fine anmeldelse - det var en fornøjelse at have jer på besøg :)

Mvh Kenneth

Smager sku godt

Fed oplevelse!! Kan knap nok skrive en anmeldelse

Vastaus yritykseltä Ginskolen

Hejsa, Ja vi er ikke kendt for at holde igen når vi mixer Gin Tonics ;)

Hilsen Kenneth

Det her er et glimrende eksempel på…

Det her er et glimrende eksempel på hvad man kalder kundeservice. De her gutter kan deres kram! Super fed oplevelse!
5 stjerner vil anbefale til en ven!

Hej Emil,

Tusinde tak for de rosende ord, vi gør en dyd ud af at give alle jer gæster en fantastisk oplevelse.

Håber din gin smager rigtigt godt :)

Mvh Kenneth

Fantastisk oplevelse

Min mand og jeg kan rigtig godt lide G&T.
Derfor fik vi et gavekort til ginsmagning på Ginskolen i Haslev af vores børn.
Det tog lidt tid før vi fandt en dato - men det var ventetiden værd 😊
Super godt arrangement og en virkelig fin god vært.
Vi fik en god introduktion til hver gin og de forskellige tonics og garnish der passer sammen.
Vi blev mere modige og nød tiden og de gode historier der fulgte med.
Tusind tak.
P.S: tag ikke bilen med 😊

28. helmikuuta 2025

Hej Charlotte,

Det lyder til at i har haft en fantastisk aften i selskab med en af vores værter. Jeg håber i fik smagt nogle forskellige gin / tonics i kunne lide og som du skriver blev introduceret til noget nyt.

Tak for den flotte anmeldelse, vi elsker at gøre en forskel.

Hilsen

Super oplevelse

Super oplevelse - super hyggeligt, nærværende og lærerigt.
Dejlige værter der servicerede rummet nærværende og deltagende. Vi kommer gerne igen.

1. maaliskuuta 2025

Kære Hanne,

Vi er utroligt glade for at vi kunne give jer en god oplevelse.

Det er kunder som jer der gør at vi holder sådanne arrangementer.

Ginskolen

Ginskolens kursus kan varmt anbefales

Ginskolens kursus kan varmt anbefales. Det er ikke sidste gang jeg har været forbi.

25. tammikuuta 2025

Kære Rasmus,

Dejligt med en super anmeldelse, gad vide hvad der skal til for at detbliver 5 stjerner :)

Det er gæster som dig, der gør at vi afholde de her arrangementer og har lyst til at gøre en forskel.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse - kan klart anbefales.
God service og forklaringer undervejs i processen .. masser af forskellig slags gin man fik smagsprøver på ♥️
Alle andre gæster lod også til at nyde det og vi fik snakket lidt sammen på tværs, samt også smagt på nogle af de andres kompositioner 😊👍

22. helmikuuta 2025

Kære Jan,

Det er dejligt at høre i havde en god aften, og at der kan skabes lidt hygge på tværs af deltagerne. Håberi fik en god gin med hjem :)

Super spændende aften

Super spændende aften. Flot balance mellem nørdet lærdom og bare hygge med en underviser der havde meget viden og entusiasme omkring gin. Generøs smagning undervejs mens du selv finder og sammensætter dine botanicals og til sidst starter op i kedlen og laver en unik flaske som souvenir. Jeg glæder mig til at komme tilbage når jeg finder en at give turen i gave til.

29. marraskuuta 2024

Kære Christian,

Det lyder som at aftenen var en success, det er det vi altid forsøger at skabe på de her aftner.

Håber i kom hjem med en lækker gin, nu da det jo er jeres helt personlige opskrift.

Ginskolen

Lav din egen Gin med den smag du ønsker.

En god dag hvor det startede med en lille rundvisning og lidt forskellige Gin, derefter blev vi placeret ved bordet hvor det startede med at vi fik lidt afvide om hvordan det skulle forløbe de næste timer, derefter op og selv finde div krydderier man ville bruge og så ellers igang med processen og spændingen blev udløst lidt efter lidt og flere smags prøver under vejs, da vi nåede til og sku til og have det hjemme lavede produkt på flasker var alle nok godt tilfredse. Helt igennem en dejlig oplevelse og god dag på Ginskolen

8. helmikuuta 2025

Kære Carsten,

Det lyder da som en helt fantastisk dag, vi glæder os over at vi har bidraget til det. Det er os magtpåliggende at i får en god oplevelse og får en godgin af egen opskrift med hjem.

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse, skal helt sikkert prøves igen.

26. lokakuuta 2024

Kære Lars,

Du eraltid velkommen, det lyder til at du har hygget dig:)

Super oplevelse

Super oplevelse. Vi var i Haslev, og det fungerede super godt med ginbaren, hvor man kunne få smagsprøver. Så kunne man selv se om man kunne ramme den helt perfekte smag i ens egen ginblanding.
God blanding af generel info om gin og gode røverhistorier. Super onformativt, og dejlig afslappet stemning.

8. helmikuuta 2025

Hej Mathias,

Tak for den flotte anmeldelse af vores Ginskole. Det betyder virkeligt meget at i har haft en god aften, sammen med vores værter.

Indehaver og Partner

En fantastisk oplevelse – gin, grin og godt selskab!

Vi havde tre gode timer, hvor vi ikke bare lærte at lave vores egen flaske gin (som man får med hjem), men også fik en oplevelse, der både var underholdende, lærerig og super social.

Vi var en gruppe, hvor ikke alle kendte hinanden, og den fælles aktivitet var virkelig god til at lære både holdkammerat og naboholdene bedre at kende.

Michael og Ronni var de perfekte værter – de guidede os gennem processen med både humor og en imponerende ekspertise. De skabte en afslappet og sjov atmosfære, hvor alle kunne være med.

Undervejs blev vi forkælet med et væld af spændende smagsprøver af forskellige gin parret med forskellige tonics.

Der var også 'åbent' i gin-baren med mere end 100 forskellige gin. Her kunne man smage frit og få inspiration til, hvordan vores egen gin skulle smage. Og med over 80 ingredienser at vælge imellem var det næsten umuligt at lave to ens flasker. Vores gruppe på tyve personer endte med helt unikke gin.

Det bliver en varm anbefaling herfra.

18. tammikuuta 2025

Hej Christoffer,

Super sjovt

En super hyggelig aften, med god balance mellem hygge og viden. Spændende koncept, og fedt med en “Private label gin”. Måske er tre timer lige i underkanten, og en sandwich ville have givet den sidste stjerne. Der mangler lidt fast føde

8. marraskuuta 2024

Hej Claus,

Vi har forsøgsvis kørt med at man kunne bestille mad til men, vi havde virkeligt meget spild, men jeg kan se vi skal gøre noget andet.

Tror vi kigger ind i noget lækkert brød og lidt let anretning med lidt skært kød.