Super god oplevelse 👍 Anja leverede en god og professionel undervisning og med gode Gin historier undervejs 👍🙏 Jeg vil anbefale enhver der kan lide gin, denne oplevelse 😊
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
En super hyggelig aften, med god balance mellem hygge og viden. Spændende koncept, og fedt med en “Private label gin”. Måske er tre timer lige i underkanten, og en sandwich ville have givet den sidste... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super spændende aften. Flot balance mellem nørdet lærdom og bare hygge med en underviser der havde meget viden og entusiasme omkring gin. Generøs smagning undervejs mens du selv finder og sammensætter... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Min fødselsdags gave var 3 timers Gin skole i Haslev. Fantastisk oplevelse. Jeg er nybegynder i gin universet. Vores " guide " for dagen, Jacob, viste os rundt i destilleriet, forklaret fin... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Velkommen til GinSkolen Skal i have en spændende dag ud af det, er i et team der skal rystes sammen, eller en gruppe venner eller familie der bare gerne vil hygge jer i et par timer omkring gode gin og tonics, mens i destillerer jeres helt egen Gin? Hos GinSkolen, står vores værter klar til at tage imod jer. Der er en iskold Gin Tonic klar til jer, som i kan nyde mens i lige finder jer tilrette i GinSkolen lokaler. Jeres vært vil kort gennemgå hvad der skal ske i løbet af aftenen, samt fortælle kort om GinSkolens historie. Dernæst er i klar til at vøre Master Destiller for en aften.
Yhteystiedot
Vestergade 29, 4690, Haslev, Tanska
- kontakt@ginskolen.dk
- ginskolen.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super god oplevelse 👍
Super god oplevelse 👍
Jeg vil anbefale enhver der kan lide gin, denne oplevelse 😊
Super godt arrangement
Super godt arrangement. Søde og venlige foredragsholdere. 3 drinks og egen gin med hjem. Jeg vil klart anbefale det det alle mine venner.
En god oplevelse
Det var rigtigt hyggeligt
Det var rigtigt hyggeligt, lærerigt og det blev en rigtig god gin. Vi ses igen
Det eneste minus var at der var ret koldt i lokalet.
Gin skolenSuper hyggelig dag og en god vært som…
Super hyggelig dag og en god vært som har super meget styr på det han snakker om
Gin brygning og smagning
Super godt arrangement og en lækker gin man får lavet
Sikkert hit
Super hyggelig aften med et rigtig godt…
Super hyggelig aften med et rigtig godt resultat
Super underholdende undervisning
Super underholdende undervisning, lækre smagsprøver på forskellige gin
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Hyggelig og kompetent vært og ud over vores egen gin fik vi smagt flere andre ud af et rigeligt udvalg
Fantastisk hyggelige omgivelser
Fantastisk hyggelige omgivelser, med mange spændende ting at se på.
Super fin oplevelse
Det er en super god oplevelse og sjovt og lave sin egne gin
Det er en god oplevelse 👍
Gin skole ? Ja tak !
Min fødselsdags gave var 3 timers Gin skole i Haslev.
Fantastisk oplevelse. Jeg er nybegynder i gin universet. Vores " guide " for dagen, Jacob, viste os rundt i destilleriet, forklaret fin om gin og en masse historier. Vi var et lille hold på 4 pers. Det gjorde det nærværende og der var god tid til spørgsmål.
Tiden var passende. Jeg savnede ikke mad - vi fik chips, vand og masser smagsprøver.
Virkelig anbefalesværdig oplevelse.
TAK til Ginskolen og Jacob 👏
Super god oplevelse med fantastiske…
Super god oplevelse med fantastiske undervisere
Veltilrettelagt gin forløb 🍸🍹
Super venligt og hyggeligt par
Super venligt og hyggeligt par, perfekte omgivelser og god vejledning .. det kan KLART anbefales.
Tak til Tina & Jacob
Lærerigt og super oplevelse

Vastaus yritykseltä Ginskolen
Kæmpe fed oplevelse og et skønt…
Kæmpe fed oplevelse og et skønt personale!!

Fantastisk aftenskole :-)
Det er helt klart den sjoveste aftenskole, jeg har været deltager på!
Vi have en fantastisk og lærerig aften med Michael og Tina som værter. Det er fint at være to om en kedel.
Kæmpe anbefaling herfra!

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.