GinskolenArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Super god oplevelse 👍 Anja leverede en god og professionel undervisning og med gode Gin historier undervejs 👍🙏 Jeg vil anbefale enhver der kan lide gin, denne oplevelse 😊

En super hyggelig aften, med god balance mellem hygge og viden. Spændende koncept, og fedt med en “Private label gin”. Måske er tre timer lige i underkanten, og en sandwich ville have givet den sidste... Näytä lisää

Super spændende aften. Flot balance mellem nørdet lærdom og bare hygge med en underviser der havde meget viden og entusiasme omkring gin. Generøs smagning undervejs mens du selv finder og sammensætter... Näytä lisää

Min fødselsdags gave var 3 timers Gin skole i Haslev. Fantastisk oplevelse. Jeg er nybegynder i gin universet. Vores " guide " for dagen, Jacob, viste os rundt i destilleriet, forklaret fin... Näytä lisää

1. Tislaamo
  2. Baari
  3. Kurssi
  4. Kokkauskurssi

Velkommen til GinSkolen Skal i have en spændende dag ud af det, er i et team der skal rystes sammen, eller en gruppe venner eller familie der bare gerne vil hygge jer i et par timer omkring gode gin og tonics, mens i destillerer jeres helt egen Gin? Hos GinSkolen, står vores værter klar til at tage imod jer. Der er en iskold Gin Tonic klar til jer, som i kan nyde mens i lige finder jer tilrette i GinSkolen lokaler. Jeres vært vil kort gennemgå hvad der skal ske i løbet af aftenen, samt fortælle kort om GinSkolens historie. Dernæst er i klar til at vøre Master Destiller for en aften.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse
Hyggelig og kompetent vært og ud over vores egen gin fik vi smagt flere andre ud af et rigeligt udvalg

7. helmikuuta 2026

Gin skole ? Ja tak !

Min fødselsdags gave var 3 timers Gin skole i Haslev.
Fantastisk oplevelse. Jeg er nybegynder i gin universet. Vores " guide " for dagen, Jacob, viste os rundt i destilleriet, forklaret fin om gin og en masse historier. Vi var et lille hold på 4 pers. Det gjorde det nærværende og der var god tid til spørgsmål.
Tiden var passende. Jeg savnede ikke mad - vi fik chips, vand og masser smagsprøver.
Virkelig anbefalesværdig oplevelse.
TAK til Ginskolen og Jacob 👏

11. lokakuuta 2025

Lærerigt og super oplevelse

22. maaliskuuta 2025

Kære Henning,

Vi er super glade for at vi har kunnet være med tila t give dig en god oplevelse, håber du vil anbefale os til alle dine venenr :)

Kenneth Nielsen
GinSkolen

Kæmpe fed oplevelse og et skønt…

Kæmpe fed oplevelse og et skønt personale!!

22. maaliskuuta 2025

Kære Jeff,

Det er altid super lækkert at få respons på vores events og når det så også er vildt positivt - ja såp bliver vi bare ekstra glade.

Vi gør alt hvad vi kan for at have de rigtige værter ansat, som både kan nørde, grine, fortælle historier og hygge om jer gæster.

Håber du vil anbefale os til venner og bekendte.

Kenneth Nielsen

Fantastisk aftenskole :-)

Det er helt klart den sjoveste aftenskole, jeg har været deltager på!
Vi have en fantastisk og lærerig aften med Michael og Tina som værter. Det er fint at være to om en kedel.
Kæmpe anbefaling herfra!

14. maaliskuuta 2025

Kære Stine,

Hvor er det fedt at i har hygget jer på GinSkolen - vi arbejder dag og nat på at gøre det endnu bedre og vi er så glade for at have jer gæster igennem.

Håber jeres gin blev god.

Kenneth