MindnowArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg var på Kalø højskole i 2023. Hvor Andreas var underviser i meditation og mindfulness. Det var en øjenåbner for mig. Og for første gang lykkedes det at finde ro i meditation. Det rolige og venli... Näytä lisää

Er næsten lige kommet hjem efter 5 dejlige dage med Mindfulness - Meditation og Yoga med Andreas Hansen som vejleder/guide. Andreas har en fantastisk måde at føre os gennem meditation og Mindfull... Näytä lisää

1. Meditointikeskus
  2. Kurssi
  3. Välityspalvelu
  4. Meditaatio-ohjaaja

Mindnow hjælper mennesker med at opnå større ro og mere nærvær i hverdagen gennem online læring og fælles inspiration.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fandt ro

Det rolige og venlige væsen Andreas har, og den dejligste stemme, giver ro i sig selv.
Jeg er taknemmelig for den oplevelse. Har siden været medlem at Mindnow, hvilket kun kan anbefales. Så tak til Andreas

12. helmikuuta 2026

Ro og Nærvær med Mindfulness på Kalø…

Ro og Nærvær med Mindfulness på Kalø Højskole med Andreas Hansen. En rigtig dejlig 5-dages oplevelse med masser mindfulde oplevelser og skøn guidning af Andreas, som skabte trygt rum og gav så meget inspiration til hvorfor meditation er SÅ godt. Jeg er allerede godt i gang med min nye vane. Tak Andreas.

4. elokuuta 2025

Yoga mindful yoga på Kalø højskole.

Yoga mindful yoga på Kalø højskole.
Andreas Hansen er som underviser nærværende, rummelig og omsorgs fuld.Har en viden som han brænder for at formidle.Andreas bruger sig selv som "materiale" det er med til at skabe et læringsrum,som er trygt og rart at være i.Det har været et fantastisk forløb og været utrolig givende.Andreas har en god stemme der virker beroligende og "omfavnende"
Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas.

26. kesäkuuta 2024

Tak inspirerende kursus på Djursland

Tak inspirerende kursus på Djursland.
Har prøvet mindfulness kurser to gange før i andre sammenhænge, men denne gang tror jeg på det og er i fuld gang. Det virker altså.. Disciplin en nødvendighed men mærker efter en uge små gode tegn.
Tak for denne gang Andreas. 🙏😊👍💚

2. heinäkuuta 2023

GAMECHANGER

GAMECHANGER!
Fremragende 8 ugers kursus forløb med perfekt balance imellem en del praksis og lidt teori! Krydret med personlige erfaringer. Desuden ideel kombination af fokus på krop og sind! Engageret og tillidsvækkende underviser, som kan hjælpe alle mennesker i vidt forskellige stadier af livet. Kan VARMT anbefale Mindnow!

28. marraskuuta 2022

Jeg stiftede bekendtskab med mindfulness igennem mindnow.dk ‘s nytårs challenge. Mindnow.dk er et spændende univers, hvor jeg har indtryk af, at ikke kun nybegyndere som jeg, men også garvede indenfor meditation kan finde det de sørger. Hjemmesiden er spændende og favner bredt. Andreas’ rolige væsen og stemme er utrolig behagelig at opleve til diverse live (online) meditations sessions.
Alle mine små fordomme omkring mindfulness og meditation er blevet gjort til skamme og afmystificeret, og jeg kan bestemt anbefale at folk prøver det - og i høj grad anbefale at det bliver igennem Mindnow.dk.

30. toukokuuta 2022

Mindfulness Challenge 2022

Har deltaget i MindNows mindfulness challenge i januar 2022 (14 dages daglig meditation) og det har været en rigtig god oplevelse. De daglige meditationer, guidet af Andreas, har været rigtig behagelige og jeg oplever også, at jeg har fået en anden ro i min hverdag. Hjemmesiden er super godt bygget op og der er SÅ mange spændende ting derinde, som jeg glæder mig til at dykke ned i, bl.a et 8 ugers meditationsprogram.

16. tammikuuta 2022

Tankemylder var mit mellemnavn efter en…

Tankemylder var mit mellemnavn efter en blodprop i hjernen.
Andreas har med sin lækre stemme, hans rolige væsen og fokus på sine kursister formået at få min hjerne til at slappe af 🙏
Han tager os og vores udfordringer alvorligt, han er meget seriøs og har været - og er - en stor støtte, hvis du har brug for at finde ro i sindet.

Andreas kan på det varmeste anbefales 🙏

16. tammikuuta 2022

Mindfulness kursus - det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Jeg har taget 8 ugers online mindfulness kursus Mindnow. Det er det mest gennemarbejdede kursus, jeg nogensinde har deltaget i. Lektionerne er bygget op omkring teori og meditationer. Gennem 8 uger guider Andreas dig utroligt blidt og roligt gennem sessionerne. Der er meditationer i alle afskygninger – lige fra tankemylder, kærlig selvomsorg til afspænding og godnatmeditationer. Til kurset er der tilknyttet en facebookgruppe, hvor vi har fælles meditationer og videndeling. Dette kursus har virkeligt gjort en forskel for mig, og jeg kan anbefale det til alle – nybegynder som garvet.

Mindnow er for alle

Jeg oplever Mindnow som et godt gennemarbejdet kursus for alle, der ønsker indsigt i mindfulness. Jeg er selv godt i gang med kurset, og fra første dag vidste jeg, at mindfulness meditationer er kommet for at blive i min hverdag. Andreas er en kompetent, inspirerende og medlevende instruktør, der med hans stemme guider dig blidt igennem sessionerne. Med facebookgruppen er der mulighed for erfaringsudveksling og fællesmeditationer, og du føler dig altid i trygge hænder. Jeg kan kun anbefale Mindnow uanset om du er nybegynder eller erfaren mindfulnessudøver.

22. marraskuuta 2021

Jeg er nu igennem Andreas' 8 ugers…

Jeg er nu igennem Andreas' 8 ugers online mindfulness kursus - Og hold da op en game changer det har været for mig. Efter mange år med alvorlig stress og udbrændthed, har jeg manglet et vigtigt værktøj til at komme helt i mål, især med at tømme mit hoved hver eneste dag og gerne flere gange dagligt. Da jeg startede var min største udfordring søvnløshed og voldsom tankemylder hjerteskærende uoverskueligt. Allerede da jeg prøvede Andreas' appetitvækker, vidste jeg, det var det ultimative vigtigste værktøj for mig. Andreas' rolige og meget behagelige stemme og tilstedeværelse smitter af fra 1. minut. Jeg har nu fået så meget ro på mit hoved og lært, hvor mine udfordringer ligger. Jeg ved, hvad jeg skal arbejde med dagligt og jævnligt for at jeg kan være den bedste udgave af mig selv. Kurset har en dejlig balance mellem "teori" og øvelser hver eneste uge. Og sessionerne bygges stille og roligt op. Kurset er nemt at navigere i og let overskueligt. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker sig en mere mindful hverdag og ikke mindst liv.

13. syyskuuta 2021

Min hverdag har forandret sig efter jeg…

Min hverdag har forandret sig efter jeg deltog i mindful meditation med Andreas som instruktør. Jeg har fundet værktøj til at stresse af og være nærværende i nuet. Andreas har en særdeles kompetent, venlig og behagelig måde at instruere på.

20. elokuuta 2021

Min introduktion til mindfulness

Andreas har været min første introduktion til mindfulness, meditation og mindful yoga. Han formår at inspirere, være totalt nærværende og lyttende og dermed være fuldt opmærksom på lige netop DIG og det, DU kommer med. Som dygtig guide i en meditation er han desuden utrolig behagelig at lytte på og får dig i den grad til at slappe af. Jeg oplever at have fået megen brugbar feedback, så jeg trygt og mindfuldt kan bevæge mig videre.

17. elokuuta 2021

Andreas med stemme som Elvis

Deltog sidste uge i et meget inspirerende Mindnow.dk kursus i lokaler ud til skønne Kalø Vig.
Velplanlagt kursus, hurtig men vellykket progression i stoffet og mange og meget givende meditationer.
Med en sprød Elvis-agtig tenor blev jeg guidet igennem mine allerførste seancer i meditation. En dejlig oplevelse! Det bliver ikke sidste gang.

16. elokuuta 2021