Yritys on vastannut
Mit møde med Brian ændrede mit liv. Kom fra en meget svær periode i mit liv, og må bare sige at Brians ro og yderst kompetente råd og redskaber, fik mig hurtigt tilbage på kurs. Man kan ikke andet en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Efter jeg har signet op til Brian Nielssons "My Daily Tune", er meditation blevet en helt naturlig del af min hverdag. Brian præsentere teknikkerne som en del af meditationen. Og med nyt, emne der går... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Med udgangspunkt i mig selv og min egen vej frem mod indre ro, mental styrke og livsglæde, viser jeg, hvordan man kan flytte sig fra uro, stress og tankemylder. Jeg har på min egen krop forstået, at nøglen til at komme ud af en gråzone-tilstand er, at finde denne rette balance mellem det høje gear og dyb ro. Det er en enkel, men effektiv vej, som i sin essens er ens for alle. Til gengæld er de værktøjer, der skal til for at finde og fastholde denne balance, forskellige fra menneske til menneske. I et Coachingforløb med mig bliver du guidet til at forstå og skabe dit unikke mentale kompas, som indeholder konkrete anvisninger at navigere efter – og ved at arbejde vedholdende med små daglige skridt, skaber du en dyb og varig forandring hen mod det liv, du ønsker. Meditations-universet er en omfattende samling af meditationer og mentale breaks, som jeg har udviklet for at tilbyde en modpol til det høje gear. Du kan implementere dem i din arbejdsdag, men de er også meget velegnede til at starte og afslutte dagen. My Daily Tune er et fællesskab, hvor jeg på alle hverdage guider medlemmerne i en live meditation. Denne daglige meditation kan anvendes alene eller i kombination med de andre redskaber, jeg tilbyder. Dyb forandring skabes af små daglige skridt.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har netop været på et meditationsretreat hos Brian i Hornbæk. Stedet var meget skønt med dejlig natur. Brian og familien var meget imødekommende og kærlige og jeg følte mig meget velkomne fra starten. Det var en skøn følelse. Brian har godt styr på sin meditationspraksis og jeg fik rigtigt meget godt ud af mit ophold her. Det kan varmt anbefales.🙏🌞

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Jeg har lige været på et 3 dages meditations retreat hos Brian . Det har været en dejlig tryg og hjertevarm oplevelse i nogle skønne rammer . Jeg har fået ladet op med naturvandringer , stilhed , nye indsigter og sund mad . Stor anbefaling herfra .

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Brian Nielssons univers "Mydailytune.dk" er et skønt sted at opholde sig. Fik senest god og professionel sparring ift. valg af abonnement.

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
I smukke rammer hos Sigurd i Dronningmølle og med et berigende indhold oplevede jeg et fantastisk meditationsretreat. Brian skabte et trygt rumt og guidede nænsomt og sikkert forskellige former for meditation, og jeg oplevede at blive rummet og mødt. Som rimelig ny i meditation oplevede jeg glimtvis af ro og kropslig velvære.
Brians store erfaring med meditation kombineret med lækker vegetarisk mad var for mig den ultimative selvomsorg. Mine varmeste anbefalinger til Brian.

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
På Brians meditationsretreat blev jeg mødt af en følelse af fællesskab og forståelse trods ingen af os kendte hinanden inden.
Brian som meditationsvejleder er utrolig forstående og støttende og gennem hans guidance opdagede jeg virkelig kraften af åndedrættet og de meditationsteknikker han bruger.
Jeg forlod retreatet med en dybere forståelse af mig selv og en fornyet evne til at møde livets stress med ro og nærvær. Denne weekend var intet mindre end transformerende.
Brian får min største anbefaling!

Kære Brian og Jeanette
Tusinde tak for et inspirerende og intensiv meditations weekend retreat med dejlig mad og i skønne omgivelser, det har bekræftet at jeg er på rette vej til at få mere balance i mit liv med få tiltag som jeg er blevet helt bevist om under meditationerne, tusinde tak for jeres søde og omsorgsfulde måde at være på, de bedste anbefalinger gives fra Karin Rudbech🙏🥰

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Et meditationsretreat hos Brian og Jeanette er som at træde direkte ind i en varm omfavnelse.
Der er taget hånd om den mindste detalje. Alt fra velkomstkort og indkvartering til meditationspladser og forplejning oser af kvalitet og velovervejede forberedelser med deltageren i centrum. Deres åbne og rummende adfærd betyder, at jeg kan være trygt til stede i den sårbare proces, som selvudvikling kan være. Jeg kan kun anbefale Brian Nielssons univers med alle dets muligheder og tiltag. ⭐️

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Man kan ikke andet end finde dyb ro og kærlighed til livet, når man lukker øjnene lytter til Brians stemme, i en af hans mange online meditationer.

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Brian og Jeanette skaber en sanselig ramme med velkomstkort og blomster til hver deltager. Maden er unik med friske grøntsager og gode råvarer. Tænderne løber i vand, og man kan sige, at maden er en sansesymfoni, der åbner for sanserne inden meditation. Der er taget hånd om alle. Jeg har deltaget på Langelandsretreat 2 gange, og jeg må sige, at kroppen husker. Jeg er gået i gang med eksamensforberedelse. Og der er ikke stress på. Jeg kan varmt anbefale det hele.

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Jeg tilbragte en forlænget weekend på meditationsretreat med Brian Nielsson og fandt så dybt ned og ind i meditationer, som jeg ikke har prøvet før og fik enkle og nemme redskaber til at arbejde med et par områder, som jeg længe gerne har villet arbejde med. Brian er en fantastisk dygtig meditationsguide, og det er en fornøjelse at følge Brian ind i dybe og lange meditationer.

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Det var så godt ! Brian er dygtig på sit område og utrolig behagelig som person. Jeg kan varmt anbefale et weekendophold med meditation og fantastisk mad 😋 på et skønt sted omgivet af smuk natur.

Jørgen Andersen
Fra uro og stress til mental styrke
I løbet af første halvår 2022 blev jeg ramt af stress, jeg havde uro, følte mig deprimeret, kunne ikke koncentrere mig, negative tanker og trykken i brystet. Min revisor anbefalede mig at få hjælp af Brian som de havde mange gode erfaringer med.
Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til, men jeg var klar til alt for at få det bedre. Det var meget svært for mig at tage det første skridt men det er jeg virkelig glad for jeg gjorde.
Allerede på første session viste Brian mig vejen til en øget ro. Brian fik mig også til at forstå hvad det er der sker når man bliver stresset og derfor var det let for mig at have tillid til det jeg skulle gøre for at få det bedre.
Jeg fik nogle simple øvelser som jeg lavede dagligt og mærkede en stor forskel. I starten var jeg i tvivl om det virkelig kunne være rigtigt at disse øvelser ville gøre at jeg kunne have det så meget bedre. Efter nogle måneder var jeg ikke i tvivl, det var vejen for mig.
Jeg mærker en ro og styrke der gør det let for mig at tage beslutninger og jeg leder min virksomhed mere succesfuldt end nogensinde før.
Det jeg syntes er rigtig fint er at Brian har forståelse for at vi alle er forskellige og jeg føler virkelig jeg har fået en værktøjskasse der passer til mig og som jeg kan udvikle mig med at bevare min styrke og livsglæde.
Jeg er af hjertet taknemlig.

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Jeg havde længe gået med et mylder af tanker og bekymringer, som i perioder og visse dage fyldte alt for meget. Som et resultat af blandt andet dette, fandt jeg mig selv i den situation, at der kun var en måned til min kandidat skulle afleveres, og jeg var langt bagud. Førhen havde jeg været skeptisk overfor den reelle virkning, som det at snakke med en coach kunne have. Jeg tænkte; "Hvad vil personen kunne sige, som jeg ikke selv har tænkt, og som vil kunne hjælpe mig videre". På trods af denne tvivl og fordi jeg kendte ham i forvejen, valgte jeg at række ud til Brian, og kørte et koncentreret forløb frem imod afslutningen af min opgave. Det viste sig at være en af de bedste beslutninger, jeg har taget for mig selv i nyere tid.
Gennem de fire uger havde vi ugentlig dialog over Teams, som blev intensiveret i den sidste uge, inden opgavens deadline. Ved forløbets start stillede Brian de rigtige spørgsmål - Hvad jeg ville ændre og hvorfor? Det satte nogle ting i gang. Jeg følte i den grad at forløbet blev skræddersyet til min situation og de udfordringer, jeg gav udtryk for. På baggrund af vores snakke gav han mig en række værktøjer, som reelt gav mig evnen til at få styr på mit tankemylder og komme godt i mål med mit kandidatprojekt. Mere end at fortælle mig hvilke metoder der var de bedste, og hvordan jeg ville nå i mål, så følte jeg i høj grad at jeg fik værktøjer og kritiske tanker, som hjalp mig finde "min egen vej". Det satte jeg stor pris på, da jeg mener, man netop sådan har en større chance for at tage læringerne med videre i livet. For mig var nogle af de metoder jeg lærte noget med at ændre rammer, have delmål, tage pauser de rigtige steder, og mest vigtigt af alt - have accept. Her menes accept af både egne tanker, såvel som forstyrrelser fra mine omgivelser.
Gennem forløbet fik jeg styr på min søvn, tanker, daglige rytme, relationer, arbejdsetik, kandidatopgave og andet. Den forskel jeg oplevede i min mentale styrke, som et resultat af vores samtaler, er hævet over diskussion og kan være svær for mig at sætte præcise ord og værdi på.
Jeg vil også fremhæve, at Brian er en af de bedste lyttere, jeg nogensinde har mødt. Endvidere følte jeg ikke kun, at der blev lyttet, men at jeg blev hørt. De tanker og problemstillinger jeg delte med Brian blev der reflekteret over og retur fik jeg de helt rigtige spørgsmål og en rigtig god og givende dialog. Brian er den rareste og mest respektfulde person, som formår at skabe nogle rammer, hvor man tør, føler sig tryg ved og har lyst til at dele de helt dybe tanker med. For mig var det lidt et tillidsspring, men til min store glæde så følte jeg i høj grad at Brian greb mig i det tillidspring, og at jeg blev hjulpet i den helt rigtige retning.
Jeg kaldte forløbet uforligneligt i titlen af en årsag. Den danske ordbog definerer uforlignelig som værende så god, fin velegnet el.lign., at det skiller sig ud som værende noget helt usædvanligt; uden sidestykke. Jeg kan nu bare såvel definere det som Brian Nielsson. Som person, coach, sparringspartner og mental vejviser er Brian af helt usædvanlig kvalitet og har for mig været det mest givende forløb; uden sidestykke. Af den årsag kan jeg kun give ham min allervarmeste anbefaling. Jeg er nu kandidat med et godt resultat og på vej videre med gode værktøjer og en højere mental styrke med i rygsækken. Tak Brian...

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Som forælder, ønsker vi kun det bedste for vores børn. Min søn oplevede store udfordringer med manglende motivation, tristhed og tankemylder blot 3 uger før aflevering af sin kandidat hovedopgave. Afslutningen af et langt studie var reelt i fare.
Efter et 1:1 coachingforløb hos Brian, kunne jeg, efter blot en session, mærke en tydelig forskel hos min søn. Hans humør blev løbende bedre, han genfandt motivationen og fik indført gode vaner bl.a. omkring søvn, motion, meditation (MyDailyTune), fokus og restitution.
Resultatet blev, at kandidatopgaven blev afleveret til tiden, og kandidaten bestod eksamen med et godt resultat.
Som forælder, kan jeg derfor på det varmeste anbefale Brian som coach - også til unge mennesker. Hilsner fra en mor til en nu meget lykkelig og lettet søn, der er klar til at erobre verden. TAK Brian

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Brian får mine bedste anbefalinger både til hans meditationsunivers og coachingunivers. Jeg kan især godt lide at det er nemt at vælge den meditation, der passer til min dag, mit behov og mit fokus. Som coach er han utrolig god til fornemme og tune ind på mit behov i enhver situation og han tør gå nye veje, hvis jeg har brug for det. Brian er professionel, imødekommende og virkelig behagelig. Bedste anbefalinger fra mig!

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Morgen-meditation giver mig en rigtig god start på dagen. Meditationen giver mig ro og det er god øvelse i at holde fokus. Da corona-krisen ramte os, blev min hverdag ændret brat med hjemmearbejde ikke bare for mig, men også for min mand og børnene skulle passe skolen hjemmefra. Udover at skulle hjælpe med skoleopgaver, så havde jeg travlt med arbejde og det var svært at finde ro, når vi alle var hjemme. Jeg har tidligere mediteret jævnligt og da det blev muligt at følge online-meditation, så sprang jeg til.
Med morgen-meditationen oplevede jeg hurtigt at finde den ro, som jeg manglede og jeg får tilmed tillid til, at dagen nok skal gå godt og at jeg vil møde dagens udfordringer med opmærksomhed og fokus. Jeg savner bestemt meditationen de dage, hvor det ikke er muligt for mig at være med, men heldigvis kan man finde videoerne efterfølgende, så man kan meditere, når man vil. Alle meditationer er forskellige, hvilket bare gør min interesse større. At jeg har mediteret fysisk med Brian tidligere giver måske en fordel i og med, at jeg kender Brians stemme og teknik, således at meditationen bliver tryg og god, men samtidigt er de 20 minutter så veltilrettelagt og professionelt udført, at alle må kunne finde ro i en online meditation med Brian uden nødvendigvis at kende dig på forhånd.

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Jeg har længe gerne ville meditere længere end de 5-10 minutter, jeg havde selvdisciplin til på gode dage. Med Brians live-meditationer tropper jeg troligt op -- som jeg altid gør, når jeg 'går til noget' -- morgen efter morgen og sidder gennem 20-30 minutters dejlig meditation med folk fra hele landet. Det føles slet ikke krævende på samme måde, som når jeg sidder alene. Og det rykker virkelig rundt på nogle ting i mit indre at have intensiveret min praksis på den måde. Jeg føler mig allerede efter nogle uger mere robust og rolig, og samtidig åben og glad.

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Jeg har over en periode haft sessions med Brian både online og fysisk (begge dele fungerer fantastisk). Brian har med sin empati en god forståelse for mig og mine personlige udfordringer. Det mentale kompas, som Brian tilpasser individuelt til hver person er et super redskab, som jeg dagligt kan bruge til at støtte og fastholde mig i en positiv udvikling. Jeg anbefaler helt klart andre også at prøve Brians daglige meditation.

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Jeg har daglig mediteret med Brian Nielsson siden maj i år. Enten på My Daily Tune eller en af de mange andre meditationer, der er tilgængelige på meditationsuniverset. (Brian guider også de 5 Tibetanere – og det er derigennem, jeg fandt frem til universet – det er fornem yogainstruktion).
My daily tune-meditationer giver mig
- Ro i sindet
- Mod til livet
- Tillid til mig selv
Brians meditationsunivers er mere end individuel guidet meditation. Universet giver også mulighed for at dele meditative oplevelser og refleksioner i den kontekst, som vi hver især befinder os i – stress, sorg, livsforandringer etc.
Temaet i disse uger (august 2022) er Kærlighedens Kraft. Brian har opfordret til at læse om emnet, hvilket giver de fokuserede meditationer en yderligere dimension.
Det kan anbefales – men:
ADVARSEL – jeg tror, Brian’s univers kan være stærkt vanedannende.

Vastaus yritykseltä BRIANNIELSSON.COM
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.