Saanut 5/5 tähteä

Lang gezocht naar een geschikte kast die naar eigen inzicht was in te delen. Via internet terechtgekomen bij Furnio.nl. Afspraak gemaakt waarin ruim aandacht voor onze wensen en goede adviezen. K... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onwijs tevreden met onze wandkast en zwevend tv-meubel van Furnio! We wilden graag een tv-meubel op maat en beide kasten in dezelfde kleur als onze keuken. Communicatie ging vlot en snel. Zelfs via vi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn erg tevreden over Furnio. Wij hebben een tv-meubel op maat laten maken en zijn al goed geholpen tijdens het gesprek om het meubel samen te stellen. Daarna is er goed contact geweest over he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het contact verliep prettig en snel, van de eerste aanvraag en prijsindicatie tot aan de uiteindelijke levering. Er werd goed meegedacht, communicatie was duidelijk en afspraken werden netjes nagekome... Näytä lisää

1. Kaapistot
  2. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Furnio.nl realiseert maatwerk kasten geheel naar jouw stijl en wensen. 100% ontwerpvrijheid, levering vanaf 10 werkdagen en persoonlijk contact vormen de basis van ons bedrijf. Opzoek naar een (maatwerk)kast? Kom met ons in contact of bezoek onze website op www.furnio.nl.

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Tv-meubel op maat

Van de week ons tv meubel ontvangen en bijpassende vensterbanken, hele fijne communicatie en echt vakwerk !
Wij zijn heel blij!

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Dankjewel voor je review, daar worden we blij van!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige kast voor een super prijs

Vanaf het begin tot eind super geregeld. Ik ben langs geweest in de showroom en werd hier hartelijk ontvangen, de opvolging ging super snel en het eindresultaat is prachtig. We zijn er erg blij mee. Een echte aanrader!

28. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Geweldig om te horen dat je blij bent met het eindresultaat!

Heel makkelijk te bestellen

Heel makkelijk te bestellen. Ik had een online afspraak met Bram en mijn twee kasten waren samen gesteld binnen een half uurtje. Offerte was binnen na een dag en sample kleuren duurde iets langer maar waren snel binnen. Kasten waren besteld en geplaatst in 4 weken. Ze zijn geweldig. Top kwaliteit en een mooi kleur. Heel erg professioneel allemaal . Ik ben er heel erg blij mee en de kasten waren echt niet te duur!

21. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Bedankt voor je positieve feedback, dat waarderen we enorm!

Saanut 5/5 tähteä

Maatwerk voor een acceptabele prijs

Vorige week zijn onze twee zelf ontworpen kasten geleverd, een wandkast en een zwevend tv meubel. Samen met Bram in een tweetal sessie op kantoor samengesteld en op de millimeter nauwkeurig geleverd. Het was precies zoals we gehoopt hadden. Het contact was prettig zonder dat er een gevoel was van "koop" druk. De levertijd was maar 4 weken zodat we snel van onze aankoop kunnen genieten.

5. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie woorden!

Mooie kast

Mooie kast, topkwaliteit en super service!
We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Vanaf het eerste contact werden we goed geholpen. Mats dacht echt met ons mee en heeft de kast helemaal afgestemd op onze wensen. Ook na de plaatsing werd er nog even gebeld of alles naar wens was. Echt een fijne en persoonlijke ervaring. Aanrader dus!

12. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Fijn dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen!

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader! Fijn contact, denken goed mee. De kast is prachtig, echt van goede kwaliteit en maatwerk. Levering was snel en goed.

25. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Super om te horen dat alles zo goed is verlopen! Fijn dat het ontwerptraject en de montage naar wens waren. Geniet van jullie nieuwe kast!

Saanut 5/5 tähteä

Het ontwerpen en monteren van de kast was top.

Het ontwerpen van de kast was eenvoudig samen met de adviseur en het plaatsen en montage van de kast was ook erg goed verzorgd. Ook de bekabeling wegwerken in de kast voor de TV en andere audio was goed geregeld.

14. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn! De kast is echt prachtig geworden. Heel veel plezier ermee!

Fijne samenwerking

Fijne en snelle communicatie, denken goed mee en het eindresultaat mag er zijn!

10. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Bedankt voor de mooie review.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige op maat gemaakte kast.

Vakkundig en persoonlijk contact met Nout gehad. Wij hadden een idee en samen hebben we het ontwerp gemaakt.De kast is erg mooi geworden. Wij zijn er blij mee. De plaatsing is ook goed en vakkundig gedaan.

9. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Bedankt voor de mooie review en leuk dat we jullie mochten helpen met deze prachtige kast. We wensen jullie nogmaals heel veel plezier van de nieuwe kast!

We zijn heel tevreden

We zijn heel tevreden. Furnio heeft ons kundig en geduldig geholpen met het ontwerp. De kleur is erg mooi geworden en de kast zeer strak. De jongens die de kast hebben opgebouwd werkten netjes en professioneel. En ze zijn zelfs nog teruggekomen om de kast toch nog een halve meter op te schuiven en de kastjes en deurtjes daarna weer opnieuw uit te lijnen. Aanrader dus!

1. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Hartelijk dank voor de mooie review! We wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige kast.

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit, prettige en persoonlijke service!

Mooie kwaliteit, fijne en persoonlijke service. Prettig contact gehad met Nout die onze kast volledig op maat ontworpen heeft op onze vraag. Geen aanpassing en vraag was te veel. Na oplevering werden we netjes persoonlijk gebeld of alles na wens was. Absolute aanrader!

31. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Super leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. De kast is prachtig geworden. Heel veel plezier emee!

Saanut 4/5 tähteä

Enorm blij met onze maatwerk kledingkast

Enorm blij met onze maatwerk kledingkast. Het contact met Bram en Nout was erg prettig en we konden snel schakelen. Met het opmeten van de kast is even iets mis gegaan, maar dit is snel en netjes opgelost door de jongens. Furnio is zeker een aanrader!

28. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Prachtige review. Heel erg bedankt en nogmaals heel veel plezier met jullie kast!

Een topprestatie!

Fijn meegedacht in het ontwerpproces. Goed verwachtingsmanagement rondom de levertermijn. Laagdrempelig bereikbaar. Keurig werk bij de montage, met respect voor de ruimte waarin gewerkt wordt. En een droom van een eindresultaat.

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Bedankt voor de prachtige review!

Saanut 5/5 tähteä

Via Pinterest kwamen we bij Furnio…

Via Pinterest kwamen we bij Furnio terecht. Het zag er goed uit. We zijn daar in Rijssen ook wezen kijken. En hebben daar twee enthousiaste jonge kerels ontmoet. Ze maken alles naar wens én denken met je mee. Voor ons werd het een wandkast met open en gesloten vakken.
Bij Furnio kun je gerust je meubels kopen. :)

21. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Bedankt voor de mooie review en leuk dat jullie bij ons in Rijssen zijn geweest. We wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie prachtige kast.

Saanut 5/5 tähteä

We zijn erg tevreden met het…

We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Communicatie ging vlot en fijn dat er wordt meegedacht over het ontwerp. Vakmanschap!

7. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Dank je wel voor de mooie review! Heel veel plezier met de prachtige kast.

Enorm blij!

Enorm blij met de maatwerk kast zoals geleverd door Furnio. Het contact met Bram was erg prettig, informeel en we konden snel schakelen. Met het in elkaar zetten van de kast even iets mis gegaan, maar vervolgens snel en netjes opgelost door het Furnio team. Kortom, wij zijn fan en zeker een aanrader!

25. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Nogmaals heel veel plezier met jullie prachtige kast.

Mooi TV meubel

Goed contact, snelle reactie en mooi eindresultaat.

26. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Bedankt voor de mooie review!

Alles klopt bij Furnio!!

Alles klopt bij Furnio! Vanaf het 1e contact, de hulp bij de keuzes om tot een prachtige kast te komen tot een belletje een uur na de plaatsing of alles naar wens is. Wat een vakkundig team dat waarmaakt wat er belooft wordt, topkwaliteit en service levert met een nuchtere en klantgerichte houding..wij zijn fan!

5. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Furnio.nl

Hartelijk dank voor de mooie review. We wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie prachtige (zelf ontworpen) wandkast!

Saanut 5/5 tähteä

Blij met onze wandkast op maat

Deze week is de bestelde boeken-vakkenkast bij ons geplaatst. Deze kast hebben we helemaal naar eigen wens samengesteld met Bram. We zijn heel blij met het resultaat. Wat de beleving heel prettig maakte, was het vakkundige advies, de persoonlijke benadering en ook het plaatsen van de kast door prettige en nauwkeurige vakmensen.

30. tammikuuta 2025

Beste Lidy,

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden. Veel plezier met jullie kast!

Aanrader!

Samen met Bram en Nout hebben we onze wensen besproken en zijn we uitgekomen op een prachtig ontwerp voor de tv-kast. Het resultaat is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, precies zoals we het wilden. De kast past uitstekend in onze woonkamer en biedt voldoende opbergruimte. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

29. tammikuuta 2025

Dank je wel Jamie!
We wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie prachtige kast.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin