Lang gezocht naar een geschikte kast die naar eigen inzicht was in te delen. Via internet terechtgekomen bij Furnio.nl. Afspraak gemaakt waarin ruim aandacht voor onze wensen en goede adviezen. K... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onwijs tevreden met onze wandkast en zwevend tv-meubel van Furnio! We wilden graag een tv-meubel op maat en beide kasten in dezelfde kleur als onze keuken. Communicatie ging vlot en snel. Zelfs via vi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn erg tevreden over Furnio. Wij hebben een tv-meubel op maat laten maken en zijn al goed geholpen tijdens het gesprek om het meubel samen te stellen. Daarna is er goed contact geweest over he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het contact verliep prettig en snel, van de eerste aanvraag en prijsindicatie tot aan de uiteindelijke levering. Er werd goed meegedacht, communicatie was duidelijk en afspraken werden netjes nagekome... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Furnio.nl realiseert maatwerk kasten geheel naar jouw stijl en wensen. 100% ontwerpvrijheid, levering vanaf 10 werkdagen en persoonlijk contact vormen de basis van ons bedrijf. Opzoek naar een (maatwerk)kast? Kom met ons in contact of bezoek onze website op www.furnio.nl.
Spinnerstraat 3, 7461 TV, Rijssen, Hollanti
Ontzettend blij met ons prachtige kast. Helemaal naar ons zin. Goede service en prijs kwaliteit verhouding is ook echt goed.

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
We hebben voor Furnio gekozen omdat het een voor ons lokale onderneming is en we konden nergens anders de kast vinden die we in ons hoofd hadden. Bij Furnio wel! Nout dacht goed met ons mee, heeft een ontwerp gemaakt zoals we het voor ons zagen en voila: een prachtige wandkast op maat! Contact verloopt vlot, ze reageren snel en ze bieden een fijne service. Aanrader!

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Vorige week zijn door Furnio onze 2 zwevende tv-kasten en een boekenkast geplaatst en we zijn er erg tevreden mee. We hebben de planken van de boekenkast iets dikker laten maken, dit geeft een stoerdere uitstraling. Deze planken waren niet op voorraad en moesten besteld worden, daardoor heeft de levering wel langer geduurd, maar het was het wachten waard. Bram, Nout, Job en Lorenzo hartelijk bedankt !

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Wij waren opzoek naar een niet standaard wandkast. Gingen van een 2 ondereenkap woning naar een appartement, we moesten dus opbergruimte en een werkplekje creëeren en de tv moest er ook nog in. Heb contact gehad met Noud en mijn schets van de kast laten zien. Daarna zijn wij naar Furnio gegaan en hebben daar de puntjes op de i gezet. 5 weken later kwamen ze de kast al in elkaar zetten door 2 gezellige vakkundige jonge mannen. Wij zijn heel erg blij met de kast en krijg ook veel complimenten.

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Onlangs een tv-meubel en wandkast besteld bij Furnio. We zijn er erg blij mee en krijgen er veel complimenten over. Bram en Nout denken mee en geven duidelijk advies, top jongens.

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Geweldige kasten en uitstekende service

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Super tevreden met deze kast! Kwaliteit is top levering ook erg snel. Daarnaast vond ik het contact erg goed! Geven goed advies en ondersteuning.

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Prettige service vooraf, goed meegedacht met onze wensen.
Nette en klantvriendelijke levering en professionele montage.

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Wat een ontzettend fijn bedrijf. Goed naar onze wensen geluisterd. En precies de perfecte kast op maat en kleur gemaakt, zoals we hem graag wilde. En ook nog snel geleverd! Wij zijn ontzettend blij!

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
We zijn nog elke dag blij met onze op maat gemaakte wasmachine- en drogerombouw.
Er werd goed meegedacht met ontwerp. De communicatie verliep prettig en we hebben meerdere tekeningen ontvangen en niets was te veel wanneer we om aanpassingen vroegen.
De kast werd snel en vakkundig gemonteerd.

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
We zijn ontzettend blij met onze maatwerk kast van Furnio.nl. Vanaf het eerste contact werd er goed geluisterd naar onze wensen en professioneel meegedacht in het ontwerp. Het proces verliep duidelijk en prettig, met veel keuze in materialen en afwerkingen. Het uiteindelijke meubel is vakkundig geplaatst, straalt kwaliteit uit en past perfect in ons interieur. Furnio combineert vakmanschap met persoonlijke service en dat merk je in alles. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kast die écht past.

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
We zijn erg blij met onze maatwerk kast van Furnio.nl. Er werd goed meegedacht en de communicatie was duidelijk. De kast is vakkundig geplaatst en past perfect in ons interieur. Echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Was op zoek naar een custom kast omdat standaard kasten niet voldeden aan mijn wensen. Vanaf het eerste contact heb ik Furnio als prettig ervaren. Ik raad ze zeker aan

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Prachtige kast. En keurig gemonteerd.
Erg blij met het eindresultaat en de fijne communicatie.

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Furnio zou ik zeker aanbevelen. De kast is helemaal naar onze smaak ontworpen. Ze hebben keuze uit veel kleuren. Er werd ook goed meegedacht over de kwaliteit en sterkte van het ontwerp. Uiteindelijk hebben we niet alleen een kast op maat, maar ook een tv meubel en bijpassend bureaublad gekocht.

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Ik heb onlangs een wandkast besteld bij Furnio en ben erg tevreden. De kwaliteit is boven verwachting: goed materiaal, mooie afwerking en precies zoals op de foto. De communicatie was prettig, snel en behulpzaam. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Super tevreden met mijn ervaring bij Furnio! Ik had een wandkast besteld en die is echt prachtig geworden. De kast werd perfect op maat geleverd, precies zoals besteld. De kleur was perfect en kwam exact overeen met de samples die ik vooraf had ontvangen. De meubels zijn stijlvol, van goede kwaliteit en betaalbaar. Levering was snel en de klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader als je op zoek bent naar mooie op maat gemaakte kasten zonder gedoe!

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Prettig contact, snelle service en meedenkend. Uiteindelijk leidend tot een prachtige wandkast en we komen dan ook zeker terug voor onze volgende kast in de badkamer :)

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
We zijn ontzettend tevreden met onze maatwerk wandkast van Furnio.nl. Vanaf het begin werd er goed meegedacht en alles werd professioneel uitgetekend door Bram en Nout. Er is een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, waardoor de kast perfect past bij ons interieur.
De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend – dit is momenteel echt de beste deal in de markt. De plaatsing verliep vlot en werd verzorgd door vriendelijke en nauwkeurige vakmensen. Ook de aftercare was top: snel, attent en oplossingsgericht.
Kortom: Furnio levert vakwerk en denkt écht met je mee. Een aanrader! Dank je wel Bram en Nout!

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Wij waren al een tijdje op zoek naar een wandkast op maat en een zwevend tv-meubel. Dit was steeds zonder goed resultaat, totdat we bij Furnio.nl terecht kwamen.
Tijdens een ontwerpsessie met Mats kwamen we tot een prachtig ontwerp dat geheel in onze smaak was. Wij waren vooral opzoek naar voldoende opbergruimte.
Een bezoekje aan de showroom in Rijssen bevestigde voor mij dat we bij Furnio.nl aan het juiste adres waren. Daar kun je zien welke kwaliteit je koopt. Ze nemen de tijd voor je en hebben heerlijke koffie.
De kasten waren al leverbaar binnen 5 weken en ook de prijs viel ons mee. De jongens die de meubels kwamen plaatsen gingen pas weg toen alles waterpas stond en de deurtjes helemaal recht hingen.
Al met al een goede ervaring! Ik raad het anderen zeker aan hier een meubel op maat te bestellen. Het stelt absoluut niet teleur!

Vastaus yritykseltä Furnio.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.