Freelancer.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Na het plaatsen van een aanvraag voor een Power App-toepassing kreeg ik binnen twee uur een paar goede reacties binnen. Jammer dat Freelancer de aanvraag redigeert, zodat je die daarna toch moet toeli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sinds een week ben ik lid van Freelancer.nl en ik had al direct mijn eerste sollicitatie binnen. Dat laat wel zien dat er actief gebruik wordt gemaakt van het platform en dat je snel zichtbaar b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I work with the new owner since 2026 as an interim business developer. The way of working together is excellent. The new team behind freelancer.nl is very motivated to continuously improves the proces... Näytä lisää

1. Rekrytointipalvelut
  2. Työnhakijan hakujärjestelmä

Yrityksen kirjoittama

Nieuwe website en eigenaren sinds 2025! Freelancer.nl is sinds mei 2025 met een nieuw platform officieel onder nieuwe eigenaren actief. Wij zijn op geen enkele manier verbonden met de vorige eigenaren of met Prolinker, zoals in sommige reviews genoemd. Met een fris team, moderne functionaliteit en persoonlijke support zetten we alles op alles om de service te leveren die een gebruiker van ons verwacht. Wij verwelkomen jou graag op onze website!

Hyvä

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

improvements needed

There are some availabilities which is nice. But I think it would be helpful for people on both sides to have a set payment portal once something is agreed.

Is a project $200 , 20 upfront with ideal the rest upon completion. Or is it a bigger project - will you need to be paid be the company off the site.

Also sometimes filters are a problem for UI.

the site is ok, but can always improve.

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

HI! Thanks, the payment portal is definitely being considered for the future. We are always buidling and and have a lot of new features being released soon. Thanks for your feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Mooie opdracht en snelle betalingen

Via Koen in contact gekomen met een opdrachtgever. Werk daar nu al ruim 3 maanden 15 tot 20 uur per week. Ik heb nooit langer dan 3 dagen op mijn geld hoeven wachten erg fijn die dienst.

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Hi Tjerk, fijn om met je samen te werken! Op een langdurige samenwerking. Groet, team freelancer.nl

Fijne samenwerking.

Ik heb de samenwerking met freelancer.nl als zeer prettig ervaren.
Een professionele instelling en service gericht handelen.

1. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Bedankt voor de review. We doen zo goed mogelijk ons best om opdrachtgevers en freelancers te matchen, met behoud van goede service. we zijn blij dat je tevreden bent en zien je graag in de toekomst weer! Groet, Koen - Team Freelancer.nl

Saanut 5/5 tähteä

Erg fijne website voor freelancers

Erg fijne website voor freelancers! Er komen elke dag veel opdrachten bij en het is eenvoudig om te reageren. Ook het contact met de werknemers van Freelancer.nl verloopt goed en snel!

25. marraskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Top service en een mooie opdracht

Ik wil Freelancer.nl bedanken voor de goede service en de professionele ondersteuning.
Dankzij hun platform heb ik een mooie opdracht weten te verkrijgen waar ik met veel plezier aan werk.

Ik zou hun diensten bij iedereen aanraden die op zoek is naar betrouwbare freelance-opdrachten.

21. marraskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Sinds augustus hebben we diverse…

Sinds augustus hebben we diverse freelancers mogen verwelkomen binnen ons bedrijf via Freelancer.nl.
Communicatie loopt soepel.
Problemen (uitvallen van een freelancer) worden snel opgepakt en opgelost.

13. marraskuuta 2025

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, goed ondersteuning bij vragen.

2. lokakuuta 2025

Prima platform

Prima platform! Opdracht mee gescoort.

31. elokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben inmiddels een maand actief op en…

Ik ben inmiddels een maand actief op en mijn ervaring is positief. In de eerste weken ben ik al met meerdere opdrachtgevers in contact gekomen. binnen mijn branche, marketing en social media zijn best veel interessante opdrachten. Uiteindelijk heb ik één (kleinere) opdracht weten binnen te halen, dus tot nu toe tevreden.

3. marraskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Fijne service en gebruiksvriendelijke…

Fijne service en gebruiksvriendelijke website.

20. marraskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben super enthousiast over…

Ik ben super enthousiast over Freelancer.nl. De site werkt makkelijk, het aanbod aan freelancers is groot en de reacties zijn altijd snel en professioneel. Ik lees weleens negatieve reviews, maar eerlijk gezegd herken ik daar helemaal niets van. Mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Voor mij is het een betrouwbaar en prettig platform om mee te werken!

23. marraskuuta 2025

Saanut 1/5 tähteä

Duur, weinig opdrachten en blijkbaar automatisch

Expres gekozen voor één maand om het uit te proberen, dus de duurste optie. Kreeg geen enkele notificatie dat de maand bijna ten einde liep, ondanks dat ik dagelijks een mail kreeg met 'nieuwe' opdrachten. Automatisch de tweede maand afgeschreven en dat had ik nooit gewild.
Het is een duur platform, er zijn niet veel opdrachten en opdrachtgevers reageren nauwelijks.

22. marraskuuta 2025

Hey Esmee,

Wat jammer dat je ervaring niet helemaal is wat je hoopt. We nemen graag contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen om dit te verbeteren. Op basis van deze naam kunnen we je account niet vinden bij ons ook niet in de klantenswervice, maar stuur ons je gegevens dan nemen we direct contact op.

Er zijn niet in alle branches evenveel opdrachten, de branches marketing, develpment en design / creative hebben wel een groot aanbod. We kunnen niet inschatten in welke branche jij zit.

Wat betreft de verlenging: dit vermelden we bij aanschaf, in de bevestigingsmail, in de FAQ en de AV.

Zoals gezegd, we hopen snel met je in contact om te kijken hoe we jouw ervaring kunnen verbeteren.

Groet,
Koen

Saanut 1/5 tähteä

Let op om te reageren op een opdracht moet je een abonnement afsluiten en dit kun je NIET opzeggen.

Let op: om te reageren op een opdracht moet je een abonnement afsluiten van 65 of 80 excl BTW euro per maand en dit kun je NIET opzeggen.

De opzeg-link op de website om een abonnement op te zeggen lijkt aanwezig maar werkt niet. Ik heb daarom om op te zeggen twee keer het contactformulier op de website gebruikt en tot twee keer toe e-mails gestuurd naar alle mogelijke adressen van freelancer.nl en zelfs twee keer naar de eigenaar van de website Koen.
Tot op heden, na bijna een maand, is dit zonder enige reactie van de website en daarom heb ik maar de rekening van de website geblokkeerd bij mijn bank.

Verder een hele vreemde website met heel veel beschikbare freelancers en heel weinig en veel gedateerde opdrachten.

25. lokakuuta 2025

EDIT 22/11

-We hebben op 17/11 direct telefonisch en per mail contact opgenomen.
Het account is opgezegd, via de reguliere button -> we hebben een screenvideo voor Sander gemaakt om dit te laten zien.

-We hebben geconstateerd dit de mails van Sander in spam zijn beland en ook hier screenshots van gestuurd

- We hebben Sander compensatie aangeboden om zijn negatieve gevoel toch weg te nemen.
------------------------------

Beste Sander,

Ik werd op deze review gewezen en wat er wordt vermeld lijkt niet helemaal in lijn met wat wij zien.

1. Er is een bericht door ons ontvangen op 25 oktober, dit is voor zover we kunnen zien het enige bericht. Wel zie ik dat het bericht onbeantwoord is gebleven, dat is erg ongewoon voor ons. Excuses.
2. De opzegfunctie staat prominent onder “account” -> opzeggen. De link werk prima, we zien ook geen errors in onze logs.

We nemen direct even contact met je op om het eea recht te zetten, het overgrote deel lijkt op een misverstand te berusten.

Groet,
Koen van der Weijden

Goede service!

Wat een goede service! Laagdrempelig platform, duidelijk, snel en prijs kwaliteit zeer goed!

11. marraskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en kundige support afdeling

De website geeft op een overzichtelijke manier diverse opdrachten weer. Ik kan referenties aanvragen en nu ook zelf lezen, zodat geïnteresseerden op een onafhankelijke manier meer over mij te weten kunnen komen. Mijn vraag aan de support afdeling werd snel beantwoord en kundig en naar volle tevredenheid opgelost. Hartelijk dank!!

5. marraskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende website en goede…

Uitstekende website en goede klantenservice. Huidige eigenaar is uiterst betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Dit platform staat voor mij op nummer 1. Andere platforms voor freelancers kunnen hier wat van leren. Ik heb al meerdere opdrachten binnengehaald en een hele goede ervaring. Ik kijk ernaar uit om nog veel leuke en interessante projecten te mogen doen dankzij Freelancer.nl

28. lokakuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Ik maak al ongeveer 4 jaar gebruik van…

Ik maak al ongeveer 4 jaar gebruik van Freelancer.nl en heb al veel mooie opdrachten binnengehaald via dit platform. Top bedrijf!

28. lokakuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit prijsverhouding heel goed en…

Kwaliteit prijsverhouding heel goed en veel variatie qua opdrachten

23. lokakuuta 2025

Snel duidelijk en handig

Snel duidelijk en handig

21. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin