Freelancer.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Na het plaatsen van een aanvraag voor een Power App-toepassing kreeg ik binnen twee uur een paar goede reacties binnen. Jammer dat Freelancer de aanvraag redigeert, zodat je die daarna toch moet toeli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sinds een week ben ik lid van Freelancer.nl en ik had al direct mijn eerste sollicitatie binnen. Dat laat wel zien dat er actief gebruik wordt gemaakt van het platform en dat je snel zichtbaar b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende website en goede klantenservice. Huidige eigenaar is uiterst betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Dit platform staat voor mij op nummer 1. Andere platforms voor freelancers kunnen hier w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I work with the new owner since 2026 as an interim business developer. The way of working together is excellent. The new team behind freelancer.nl is very motivated to continuously improves the proces... Näytä lisää

1. Rekrytointipalvelut
  2. Työnhakijan hakujärjestelmä

Yrityksen kirjoittama

Nieuwe website en eigenaren sinds 2025! Freelancer.nl is sinds mei 2025 met een nieuw platform officieel onder nieuwe eigenaren actief. Wij zijn op geen enkele manier verbonden met de vorige eigenaren of met Prolinker, zoals in sommige reviews genoemd. Met een fris team, moderne functionaliteit en persoonlijke support zetten we alles op alles om de service te leveren die een gebruiker van ons verwacht. Wij verwelkomen jou graag op onze website!

Hyvä

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Mooi platform met echt goede matches…

Mooi platform met echt goede matches tussen opdrachtgever en opdrachtnemer! De nieuwe site werkt erg fijn!

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Bedankt voor de review. We doen zo goed mogelijk ons best om opdrachtgevers en freelancers te matchen, met behoud van goede service. we zijn blij dat je tevreden bent en zien je graag in de toekomst weer! Groet, Koen - Team Freelancer.nl

Efficiënt

Ben tevreden over de werking van freelancer.nl
Site werkt goed en is overzichtelijk. Handig voor mij als ik af en toe een opdracht zoek.

Aanrader

State of the art platform voor freelancers en opdrachtgevers. Onderliggend een professioneel en prettig team. De eerdere positieve ervaringen worden gecontinueerd.

Saanut 5/5 tähteä

Fijn dat het platform weer online is…

Fijn dat het platform weer online is met een nieuwe eigenaar, fijne communicatie en leuke opdrachten. Keep it up

Saanut 5/5 tähteä

Mooi aanbod aan opdrachtgevers waaruit…

Mooi aanbod aan opdrachtgevers waaruit goede leads komen. Gebruiksvriendelijk en goede manier om opdrachten binnen te krijgen.

Saanut 5/5 tähteä

Blij met de service & support

Sinds kort weer begonnen met het nieuwe platform, blij dat het bedrijf weer alles op de rit heeft kunnen krijgen en dat het onder de nieuwe eigenaren wel weer goede service geleverd kan worden.

29. huhtikuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb meerdere leuke interim…

Ik heb meerdere leuke interim opdrachten eruit gehaald en werk nog steeds (inmiddels 5 jaar later) met veel plezier bij een van mijn opdrachtgevers die ik via Freelancer.nl heb gevonden! Ik heb me 2 weken geleden weer aangemeld omdat ik nieuwe opdrachten zocht en ik kreeg binnen 3 dagen een contactverzoek dus dat was heel positief en leuk om te merken dat het werkt.

25. huhtikuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Snel de juiste freelance dropshipping expert gevonden

Wij waren als bedrijf op zoek naar een freelance dropshipping specialist, na enkele dagen hebben wij goede reacties ontvangen. We beginnen volgende week met de samenwerking.

Bedankt!

Saanut 1/5 tähteä

ProLinker schrijft ineens geld af! Oplichters!

ProLinker is de nieuwe naam van Freelancer.nl
Ook onder de nieuwe naam gaan ze door met oplichten. Schrijven ineens een bedrag van mijn rekening af, nadat ik mijn betaalde account al ruim 3 jaar geleden heb opgezegd. Ben het nog aan het uitzoeken, maar heeft waarschijnlijk te maken met een telefoontje van een Engels sprekend meisje die mij een aanbod deed om opnieuw lid te worden, maar waar ik heel duidelijk NEE tegen heb gezegd. Oppassen geblazen met de oplichters van ProLinker en Freelance.nl!!!

24. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Wat vervelend om te horen over de onterechte afschrijvingen, wij zijn hier als nieuwe eigenaren helaas ook van op de hoogte. Bij deze wat toelichting van onze kant.

In februari 2024 hebben wij als nieuwe eigenaren freelancer.nl overgenomen. We beschikken sindsdien zelf nooit over klantdata of betaalgegevens.

Tijdens de ontwikkelfase draaide de site op een eenvoudige template zonder betaalmodule—er kon dus helemaal geen geld worden afgeschreven.

Sinds eind april 2025 is onze nieuwe site live en bieden we betaalde diensten aan via Freelancer Services Benelux BV, met Mollie als onze betrouwbare payment provider.

De onterechte afschrijvingen zijn door Prolinker.com gedaan; wij hebben dit direct gemeld bij de betaalinstanties en alle betrokken freelancers gemaild. We nodigen je van harte uit ons vernieuwde platform te bekijken. Voor vragen of meer uitgebreide toelichting neem contact op via support@freelancer.nl of koen@freelance.nl

Enorme prutsers

Enorme prutsers. Slechte kwaliteit leads. Slechte service. Afschrijven van abonnementen lukt ze wel, ook al had je daar zelf niet om gevraagd.

7. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Als nieuwe eigenaren van Freelancer.nl willen we graag reageren op jouw feedback over het oude platform:

Geen binding met het verleden
Sinds februari 2024 hebben wij Freelancer.nl overgenomen. We zijn op geen enkele manier verbonden met de gang van zaken of beslissingen van de vorige eigenaar.

Nieuw team, nieuwe werkwijze
Ons volledige team is vanaf de overname nieuw. We hanteren volledig frisse processen en een andere aanpak, gericht op kwaliteit en transparantie.

Vernieuwd platform en introductiekado
Eind april 2025 is onze gloednieuwe website live gegaan. Om je eerste bezoek extra plezierig te maken, bieden we je een speciaal introductiekado aan – een klein bedankje voor jouw vertrouwen.

Niet bereikbaar

Niet bereikbaar, waardeloos!

14. marraskuuta 2023

Organisatie deugt niet

Ik heb twee jaar voor met freelancer.nl als tussenpersoon tot ze eind vorig jaar zijn gestopt met het betalen van de rekeningen. Via mijn incassobureau is er uiteindelijk een betalingsregeling afgesproken. Echter wordt deze niet nagekomen.

20. heinäkuuta 2023

Kort op de bal

Freelancer voorziet mij dagelijks van een overzicht met de nieuwste opdrachten. Snel, adequaat en met minimale tijdsinspanning.

19. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Bedankt voor je positieve reactie! Wat fijn dat dat freelancer.nl je voorziet van nieuwe opdrachten!

Oplichters

Als jullie het echt zouden menen, dan zouden jullie bellen ipv een anoniem antwoord sturen. Er klopt NIETS van wat jullie zeggen!

Helaas zijn er heel veel freelancers die hun centen niet hebben ontvangen, ik ben niet de enige.

Ohja het emailadres dat jullie opgeven, bestaat nog niet eens! Nogmaals opgelicht.

1. marraskuuta 2022

Saanut 1/5 tähteä

Betalen de opdrachten niet uit

Betalen de opdrachten niet uit ! Wachten al sinds september 2022 op een betaling. Vragen telkens om via mail contact op te nemen, maar reageren NOOIT op mails. Frauduleus bedrijf, die rijk wordt op de kap van freelancers. Een SCHANDE van een bedrijf maar zo te lezen zijn er heel veel mensen boos. Laten we ze samen aanklagen

ONDERTUSSEN REEDS ENKELE KEREN PROBEREN TE MAILEN, MAAR NOOIT EEN ANTWOORD !!! wat een corrupt bedrijf is dit !!!!!!!!!! we laten het hier niet bij !!!!!!!!!!

13. kesäkuuta 2023

Beste Freelancer,

Wij betreuren het te lezen dat u zich gedupeerd voelt door onze werkzaamheden. Het klopt dat er binnen onze partner Freelancer Select bij een aantal freelancers betalingsproblemen zijn geweest. Dit heeft ook te maken met het feit dat opdrachtgevers Freelancer Select te laat betalen. Aan te raden is om betalingen van uren zoveel mogelijk op te knippen in deelfacturen om zo het risico te spreiden bij wanbetaling. Met ons nieuwe transactie systeem kan dit straks volledig geautomatiseerd waardoor dit soort problemen niet meer kunnen ontstaan. Freelancer.nl is al lange tijd gestopt met de samenwerking met Freelancer Select. Wij doen ons uiterste best om gedupeerden te helpen en dit op te lossen. Het is zeker niet de regel maar een uitzondering want het gaat gelukkig om een beperkt aantal freelancers. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@freelancer.nl.

Excuses voor de situatie.

Team Freelancer.nl

Saanut 5/5 tähteä

Een aanrader voor zowel ervaren professionals als startende zzp'ers

Top bedrijf, het faciliteerd je bij het vinden van een opdracht en verzorgd het contact, contract en facturatie. Een echte aanrader voor zowel ervaren als beginnende freelancers!

2. kesäkuuta 2023

Hi Rik,

Saanut 1/5 tähteä

Meld je fraude bij de FIOD

Daarbij wil ik bij deze een oproep doen aan alle gedupeerde Freelancers:

1. MELD JE FRAUDE BIJ FIOD:
Als jouw facturen nog steeds niet zijn betaald, onderbouw dan jouw persoonlijke casus en meld dit bij de FIOD! Hoe meer freelancers dit melden des te groter de kans dat de bestuurders voor wanbeleid persoonlijk aansprakelijk gesteld kunnen worden. Ook roep ik freelancers hierbij op de facturen die zij hebben ontvangen van Freelancer.nl zonder toestemming te hebben gegeven dit te melden bij de FIOD.
en/of
2. Je hebt recht op WETTELIJKE RENTE en INCASSO KOSTEN. Dit kan je melden bij via een incassobureau (in google zoeken "incasso indienen". Indien je facturen dan alsnog niet betaalbaar worden gesteld kun je vervolgens via een Incasso Advocaat zoals E-Legal faillissement aanvragen.
en/of
3. MELD BIJ TV-programma RADAR :
Zij behandelen ook de problemen waar zzp-ers te maken mee krijgen.

Waarom?
In reactie op bericht Freelancer.nl.
1. Reviews van mij en de andere Freelancers zijn gebaseerd op feiten en communicatie met de bedrijven Freelancer.nl en Freelancer Select BV.
2. Freelancer.nl betaalt Freelancers die zij bemiddelen niet uit na voltooien opdracht! Zij lossen betalingsproblemen van lopende incasso trajecten niet op.
3. Doordat zij bewust handelen is er sprake van oplichting en fraude. Bedrijf is niet benaderbaar en reageren niet op betalingsherinneringen.
4. Freelancer.nl beweert op Trustpilot dat zij proberen problemen op te lossen. Reactie blijft echter compleet uit en freelancers kunnen fluiten naar hun centen.
5. Meld je oplichting bij de groep: opgelichtdoorfreelanceselect -apenstaartje- gmail.com (apenstaartje = voluit geschreven omdat je in Trustpilot geen e-mailadressen mag schrijven).

FYI
- De eigenaar van Freelancer.nl is (was) dezelfde als Freelancer Select. Zij misleiden de freelancers heel bewust. - - Wijzigingen in het KvK handelsregister zijn pas in april en mei 2023 doorgevoerd. Deze gegevens zijn publiekelijk zichtbaar via de KvK en Company Info.
- Communicatie is altijd namens Freelancer .nl geweest.
- Ik heb in het bezit van gerechtelijke stukken en uitspraak van de rechter waaruit blijkt dat de eigenaar van Freelancer.nl / Be Found Media B.V gelden bewust heeft onttrokken uit Freelancer Select B.V. (conflict met inmiddels andere oud-eigenaar - april uitgeschreven KVK).
4. Freelancers hebben via een tussenovereenkomst gewerkt. Freelancer Select B.V. heeft gewoon gefactureerd bij de bedrijven en ik heb zwart op wit dat zij ook daadwerkelijk alles hebben betaald. Er is helemaal geen sprake van een te late betaling zoals Freelancer.nl.via Trustpilot beweerd. Freelancer .nl belazerd Freelancers door hen te bemiddelen via een tussenovereenkomst in een aparte B.V.
5. U heeft via mijn incasso advocaat een betalingsregeling getroffen en daarmee ook tussentijds uw betalingsverplichtingen erkent - echter dit stopte ineens zonder enige communicatie.
6. Daarbij is het opmerkelijk dat medewerkers van Freelancer.nl nu werken voor Freelancer Recruitment. Ook in deze BV net als Freelancer Select B.V is Mercurius Investments een buitenlandse onderneming Inc. gevestigd in Belize aandeelhouder.

Onderneem stappen als jij ook gedupeerd bent! Hoe meer meldingen bij de FIOD hoe groter de kans dat deze bestuurders vervolgd kunnen worden. Elke melding dus ook die van jou is van belang! We moeten samen voorkomen dat deze bestuurders nog meer mensen oplichten. Ze hebben namelijk voldoende kansen gehad - tijd van mooie praatjes is voorbij.

30. toukokuuta 2023

Oplichters

Oplichters. Via Freelancer Select een leuke opdracht gevonden. Betalingen verliepen altijd prima, tot een half jaar geleden. Zit nu met een kleine 7000,- aan openstaande facturen bij Freelancer die ze niet willen uitbetalen. Er valt ook op geen enkele manier contact te krijgen met iemand van Freelancer. Ongelofelijk triest dat zulke bedrijven bestaan.

Update na reactie van freelancer.nl:
Geen medelijden met je Koen. We hebben in die periode meerdere keren contact gehad, zowel per mail als telefonisch – je wist exact wat er speelde. Als je je reputatie wilt herstellen, begin dan met het betalen van je openstaande facturen.

29. toukokuuta 2023

Stand-by account

Ik heb 5 jaar geleden een account aangemaakt op freelancer.nl maar nooit gebruikt en nu krijg ik ineens een factuur voor een “stand-by” account dat kan natuurlijk niet. Ik ga hem ook zeker niet betalen je kan ze ook niet bereiken via een telefoonnummer. Vreselijk bedrijf…

19. toukokuuta 2023

Vernieuwd platform en introductiekado

We nodigen je van harte uit om ons vernieuwde platform te ontdekken en zelf de verbeteringen te ervaren. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen via support@freelancer.nl. of koen@freelancer.nl

Saanut 1/5 tähteä

Sturen uit het niets een factuur. Stafbaar!?

Ik krijg ineens een mail met een betalingsverzoek, voor een maandabonnement die ik nooit heb afgesloten. Ik maak al jaren geen gebruik meer van dit platform.

Echt bizar. Ik heb geen zin om er verder tijd in te steken, maar ik neem aan dat dit strafbaar is.

Ik heb mijn profiel meteen verwijderd

19. toukokuuta 2023

Eigenaar Freelancer.nl namens Freelancer Services Benelux BV

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin