Er zijn in het hele proces meerdere dingen misgegaan, wat al heel vervelend op zich is. Er is uiteindelijk als oplossing een gedeeltelijke terugbetaling afgesproken. We zijn nu ruim een maand en meerd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Jullie hebben zeer goed werk geleverd en het was ook nog eens zeer snel geleverd ondanks het weekend en een feestdag bij ons in België. Proficiat vo... Näytä lisää
Prachtige foto, en een ontzettend goed bedrijf een echte aanrader. Enige nadeel heb veel betaald voor een foto op plexiglas omdat mijn zusje dat ook heeft en super mooi lijkt en mooi blijft. Al... Näytä lisää
Eerste ervaring n.a.v. een iBood aanbieding (coupon) voor een fotocanvas van 90x60cm. Bestelling en levering verliep prima en zonder problemen. Duidelijke statusupdates via de mail. En het belangrijks... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Erg mooi resultaat, in goede staat afgeleverd.
Goede kwaliteit afdruk, snelle verzending, netjes verpakt. Jammer dat je alleen de kleefplaat zelf op de afdruk moet bevestigen.
de levering vond snel plaats, de foto's waren uitstekend op de cirkels afgedrukt en waren goed verpakt in de doos. Niet onbelangrijk is te vermelden dat de prijs erg gunstig was, ondanks het feit dat je de verzendkosten er nog apart bij moest betalen
Foto heel mooi afgedrukt en goed verpakt opgestuurd met ophangsysteem.
Heel blij met de foto tegels en zien er super uit. Goede kwaliteit en snelle service. Wil je iets bijzonders aan de muur, zou zeker voor foto tegels gaan. Het handige ervan is dat je steeds nieuwe erbij kan hangen. Super
Uiteindelijk alles ok. Enkel jammer dat ik volledig opnieuw moest beginnen, omdat ik pagina's had toegevoegd in het midden van ontwerp ( zelfs na contact met fotoproducten). Bleek dat extra pagina's niet te verwijderen zijn
Ik heb hier al vaker besteld. Steeds goede kwaliteit foto's. Ik heb net een foto laten drukken welke ik ook had besteld op profotonet. Daar was de kwaliteit ronduit slecht en heeft de klantenservice niets voor me gedaan. Bij deze bestelling mankeert nog wel het ophangsysteem, maar ik ben er zeker van dat dit in orde komt.
Mooie foto op canvas, vlot geleverd!
Altijd heel tevreden over de kwaliteit van de producten en een snelle en zorgvuldige levering.
Mooie kwaliteit en prima op tijd geleverd.
Wel lastig dat je op voorhand goed moet inschatten hoeveel pagina's je boek wordt. Pagina's erbij voegen gaat wel, maar eraf niet
Mooi product, snelle levering, goede communicatie
Zeer tevreden. Product was zoals omschrijving en afbeeldingen.
Aankoop met kortings coupon, makkelijk en snel in te zetten. Snelle levering van spullen.
Heel mooie kwaliteit en een fijne website om mee te werken.
Ik mis wel een makkelijke manier om verder te werken aan een album waar je al mee bezig was. Werk je aan 2 boeken is er ook totaal geen handige manier om van het ene boek naar het andere te switchen. Dat is jammer.
Foto op canvas werd snel geleverd. Kwaliteit prima!
Goed hoogwaardig product, goede en snelle levering.
Zeer tevreden!
Precies zoals aangegeven op de site.
Ziet er mooi uit.
Snel in huis.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.