De inductiebeschermer arriveerde snel. De kwaliteit is erg goed en de maat is perfect, De kleur was donkerder dan ik verwachtte, maar ik heb het, denk ik, niet goed ingeschat. Wat ik jammer vind, is... Näytä lisää
Super mooi fotoboek ontvangen! Helaas was er op 3 pagina's een streep op de pagina te zien waarbij de inkt door een vouw niet goed afgedrukt was. heb een mail gestuurd en binnen een paar uur reacti... Näytä lisää
Lekker voordelig? Valt reuze tegen! Via vakantieveilingen.nl 2x 'gewonnen' voor € 1,- Daar zou dan nog 6,95 verzenkosten bij komen (blijkt achteraf). Maar oke, toch maar ah bestellen. Moet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Foto Op Canvas ❤ Canvasdoeken & Service als beste getest door ZOOM, Consumentenbond & DIGIFOTOpro ☆ Gratis Verzending Foto's Op Canvas!
Jumaweg 4, 9291 NA, Kollum, Hollanti
- canvascompany.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Top klantenservice
Prachtige tuinposter ontvangen, was een eigen foto. Jammer dat bij ontvangst alleen in de hoeken ringen zaten terwijl we gevraagd hadden om ringen om de 30 cm. Binnen een uur na de klacht via mail te hebben doorgegeven al response gehad. En nog beter binnen een week hadden we een nieuwe poster met ringen op de juiste plaatsen. Super ervaring met dit bedrijf.
Snelle levering binnen 2 dagen ..
Snelle levering binnen 2 dagen ..
Afdruk is mooi goede kleuren ..
Erg blij mee
Kwaliteit minder dan vroeger
Plus snelle levering
Min kwaliteit doek minder dan vroeger, merkelijk dunner
Afwerking achter minder

Topservice
Topservice, heel snel geleverd ! Mooi en veilig verpakt! Top!
De bestelling was snel geleverd en de…
De bestelling was snel geleverd en de kwaliteit van de print is ook prima !
Buiten canvas
Wij hebben een canvas voor buiten met eigen foto besteld. De bestelling is zeer goed en super snel afgehandeld.
Prima produkt en vlotte levering
Snelle levering en prima kwaliteit
Snelle levering. Achteraf controle of het pakket juist aangekomen is. Netjes verpakt. Mooie kwaliteit.
Hoi beste
Hoi, bijnd eerste bestelling hbnik een mooi resultaar gezien, vandaar ik het nog een keer heb bestel. Like it. Ga zo door met dit product. ❤❤❤
Reactie op review ook onvoldoende Onjuiste afleverdata en incompleet ophangframe
`10 mei 2026: Ondanks alle beloftes, bijv. om ontbrekende verbindingshoek voor Moederdag binnen te hebben, niets ontvangen. Gisteren bleek ook gewoon dat het ontbrekende deel moest worden bijgemaakt en pas vanaf 13 mei aanwezig is. Ook opvallend dat canvascompany, opeens een reviewformulier stuurt en daar in vermeld dat ene Froukje contactpersoon is, dit terwijl Sophie eigenlijk iedere keer de mail beantwoord. Ook met het antwoord op de onderstaande review kun je niks, want alles blijft bij hetzelfde. Kortom veel geblaat en weinig wol. Men heeft totaal niet de intentie om juiste info te verstrekken. Gekocht is gekocht en service nadien is waardeloos. 06-05-2026:Tuinposter met ophangframe wordt, zonder voorafgaande informatie, in twee pakketten opgestuurd. Krijg je de buizen en overige stukken waarvan 1 hoekverbindingsstuk notabene te weinig (drie ipv vier). Alles gaat heel stroperig en langzaam. Alles via de mail en voorzien van foto's. Weten blijkbaar daar zelf niet wat voor materiaal ze gebruiken. Resultaat zal wel zijn dat alles niet voor moederdag binnen is, hetgeen wel wordt beloofd. REACTIE CANVASCOMPANY SPEK EN BONEN VERHAAL Ook de reactie van canvascompany is bedroevend.moet nu weer alles met foto's en klachtomschrijving opsturen. Daar ging mij klacht o.a. over. Frame incompleet, geen tuinposter, die moet nog komen. ADvies: niet bij canvascompany bestellen.

Klantenservice onbereikbaar
Jef product was al beschadigd toen het geleverd was en het paste niet in de bijgeleverde de lijst. Ik krijg vervolgens geen contact, je kan alleen mailen maar ze antwoorden niet.
Na onderstaand bericht direct gemaild, helaas geen reactie meer ontvangen. Ze lijken onbereikbaar...

Vastaus yritykseltä CanvasCompany.nl
De inductiebeschermer arriveerde snel.
Wat ik jammer vind, is dat de twee gaten voor ophanging aan de lange zijde zijn geponst. Misschien heb ik speciale aanwijzingen hiervoor over het hoofd gezien. Het doek is nu te breed om ergens op te hangen en ik zal een cirkeltje in een andere hoek moeten knippen om de beschermer alsnog te kunnen ophangen.
Ik heb iets besteld krijg niet eens een…
Ik heb iets besteld krijg niet eens een mail van wanneer het komt enzo.
Heb het een week terug besteld en er is nog steeds niks mee gedaan waardeloos. Een contact krokg je ook niet met ze ik heb een email terug gestuurd naar ze.
Krijg ik een automastiche mail terug van de emailbox van canvas zit vol dus hii kan niet verstuurd worden en komt niet aan. Hele slechte service.
En heb ook nog steeds me pakketje niet gehad.

Vastaus yritykseltä CanvasCompany.nl
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit.
Zeer tevreden. Zowel voor een foto op groot formaat als ook de hexagon foto’s.
Zeer goede service en kwaliteit.
Zeer goede service en kwaliteit en adruk is goed.
Snel geleverd, mooi product
Snel geleverd, mooi product. Had direct spijt dat ik niet heel veel eerder besteld had.
Netjes verzorgd
Netjes verzorgd. De foto was nog mooier dan verwacht. Ik zal zeker vaker bestellen
Slechte service
Eind vorige jaar via vakantieveilingen bij CanvasCompany een diamondpainting ontwerp laten komen. Bij het maken bleek er van kleur 3860 ruim 500 steentjes te weinig. Eind januari zou ik de ontbrekende steentjes ontvangen. Na vele mailtjes, toezeggingen.... nu nog steeds niets !!

Vastaus yritykseltä CanvasCompany.nl
Goede prijs en leuk product.
Goede prijs en leuk product.
Vlot bezorgd.
Lastig was het uploaden van de afbeelding. Deze was blijkbaar te groot.
Met een schermafbeelding is het uiteindelijk gelukt. En de kwaliteit was vrijwel perfect.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.