Er zijn in het hele proces meerdere dingen misgegaan, wat al heel vervelend op zich is. Er is uiteindelijk als oplossing een gedeeltelijke terugbetaling afgesproken. We zijn nu ruim een maand en meerd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Jullie hebben zeer goed werk geleverd en het was ook nog eens zeer snel geleverd ondanks het weekend en een feestdag bij ons in België. Proficiat vo... Näytä lisää
Prachtige foto, en een ontzettend goed bedrijf een echte aanrader. Enige nadeel heb veel betaald voor een foto op plexiglas omdat mijn zusje dat ook heeft en super mooi lijkt en mooi blijft. Al... Näytä lisää
Eerste ervaring n.a.v. een iBood aanbieding (coupon) voor een fotocanvas van 90x60cm. Bestelling en levering verliep prima en zonder problemen. Duidelijke statusupdates via de mail. En het belangrijks... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle levering en mooi product
Prachtig boek! Snelle levering. Een aanrader. Misschien het programma meer uitbreiden met meer mogelijkheden van zelf de kleuren te kiezen van de omkaderingen van de foto’s
Mooi produkt voor een leuke prijs!
Helaas zeer slechte kwaliteit fotoboeken.
De eerste keer hier 2 boeken besteld.
Na ontvangst op veel foto's zwarte verticale strepen te zien. Vooral in de kleuren groen en blauw.
Na dit gemeld te hebben via mail netjes vandaag 2 nieuwe boeken ontvangen. Helaas nog steeds dezelfde strepen op de foto's!! Zoals ik ook bij hun aangaf lijkt het alsof de inkt van die kleur bijna op was...
Begon aan mezelf te twijfelen, maar dit is op de orginele foto's op de laptop echt niet zichtbaar.
Ik zal hier niets meer bestellen.
Service oké, maar waar het om gaat bagger.
Beste Nienke,
Ik heb gisteravond al gemaild maar nog geen reactie ontvangen.

Vastaus yritykseltä Fotoproducten
3 tal fotoboeken gekocht. Duurde bij elkaar 1,5 maand om de boeken te kunnen bestellen door technische problemen. Ook eind resultaat was wel beroerd. Lege pagina’s en pagina’s die los zaten. Hele beroerde prijs kwaliteit verhouding. Beter ga je naar de concurrent

Vastaus yritykseltä Fotoproducten
2 kortings vouchers besteld op iBood voor fototegeltjes als aandenken aan mijn overleden hond. Uiteindelijk dik €125 betaald voor een paar kartonnen tegeltjes die geprint lijken te zijn op de inktjet printer van de buurman. Matige kwaliteit voor deze prijs.
Klacht ingediend over de kwaliteit en er werd aangeboden om de tegeltjes opnieuw te printen. Uiteindelijk kreeg ik een paar tegeltjes opnieuw toegestuurd en nog steeds in diezelfde slechte kwaliteit.
Ik heb echt spijt van mijn aankoop. Zonde van het geld!

Goede kwaliteit fotoboeken.
En ook een heel goede service.
Aanrader !
Ik kreeg een bestelling die bestelling die aan iemand anders toebehoorde.
Rectificatie 11 maart 2025:
Na snel en fijn contact met de klantenservice heb ik het juiste product ontvangen. Hier kunnen vele bedrijven nog van leren.

Vastaus yritykseltä Fotoproducten
Ik heb een vraag gesteld over het dupliceren van een fotoboek dat ik reeds gemaakt heb. Er werd binnen de 48u gereageerd op mijn mail, helaas was dit geen antwoord op mijn vraag. Op mijn reactie heb ik geen antwoord gekregen.
Website werkt niet goed, eens een fotoboek openstaat kan je een tijd lang niet meer naar een ander fotoboek gaan. Ik heb 2 fotoblokken gemaakt. Helaas moest ik opnieuw beginnen om tekst toe te voegen omdat deze niet opgeslagen kunnen worden.

Vastaus yritykseltä Fotoproducten
Mijn bestelling kwam beschadigd aan vervolgens is hij in mijn ogen goed genoeg om op te hangen maar dit aangegeven bij de leverancier. (slecht bereikbaar trouwens. meerdere malen na 15 min gewoon opgehangen en mail binnen 48 uur reactie) Contact gehad wat te doen en aangegeven of er een mogelijkheid was om nieuwe afbeelding af te laten drukken. Kon je ook aanvinken op het formulier. Krijg je als reactie er wordt een nieuwe naar uw verzonden. Jammer nu moet ik er een weggooien wat een verspilling. Hierdoor minder blij. Was beter geweest als ik een nieuwe afdruk had mogen kiezen. De kosten van afdrukken en opsturen zijn het zelfde. de eventuele interne kosten had ik nog wel willen betalen. erg jammer!
Uiteindelijk contact gehad met ze. Mijn verhaal gedaan aangegeven dat de klantenservice wel wat aandacht nodig had. Hopelijk wordt er wat mee gedaan verder tot een passende oplossing gekomen. Daarvoor dank

Vastaus yritykseltä Fotoproducten
Verzendkosten zijn voor dit bedrijf een verdienmodel. 2 boeken op eenzelfde dag besteld worden apart bezorgd en betaald. Niet meer van deze tijd, ook als je kijkt naar het milieu.
Per bestelling kan slechts 1 voucher ingeleverd worden en ze rekenen meer bezorgkosten dan ze aan PostNL moeten afrekenen. Voor 72 bladzijden 7,95 euro en 30 bladzijden meer ineens 8,95 euro. Beide boeken nog onder de 2 kg, dus kost bij PostNL maar 4,25 euro.
Geen goede kennismaking, maar gelukkig veel concurrentie, dus volgende keer maar elders bestellen.

Vastaus yritykseltä Fotoproducten
Ik heb al veel boeken besteld en ze zien er prachtig uit. Alleen de software is wat gebrekking. Zo kun je geen fotoboeken en paginaopmaak kopiëren, wat erg tijdrovend is. Ook kun je het album niet in mappen verdelen. De service is echter geweldig want ik had pas 3 boeken waarvan 1 pagina los zat en die niet mooi waren afgesneden. Toch kreeg ik 3 nieuwe boeken opgestuurd!!
Ik schrijf deze review op basis van meerdere ervaringen, maar allen m.b.t het maken van foto albums.
Qua gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit valt er het 1 en ander te verbeteren voor het kunnen maken van albums. Zeker in vergelijking met bekende concurrenten.
Ik vind het bijvoorbeeld storend dat het onmogelijk blijkt om de foto’s tijdens het bewerken te ordenen/ structureren/ sorteren voordat je ze in het album sleept. Als je foto’s uit meerdere bronnen of in verschillende tranches sleept blijven ze op volgorde van het uploaden staan. In mijn huidige project (Safari album) maakt dat het een zeer tijdrovende klus om de juiste foto’s steeds terug te vinden. Het zou ontzettend veel schelen als je binnen de foto’s een mappenstructuur of a derde sortering filters (Geolocatie? Datum?) zou kunnen toepassen. De templates met de standaard foto indelingen en foto + tekst mogelijkheden zijn beperkt.
Tegelijkertijd is het wel weer erg gebruiksvriendelijk dat de hoeveelheid foto’s die je als klant in je product kan toevoegen echt ontzettend groot is. En het doorlopend automatisch opslaan is handig.
Als je deze service gebruikt in combinatie met een scherpe aanbieding krijg je nog altijd wel het belangrijkste waardoor ik het nu meerdere keren doe… “ Value for money”!

Vastaus yritykseltä Fotoproducten
Ik heb 10 foto hexagons besteld die op woensdag 18 december geleverd zouden worden (hier ook extra voor betaald). Gisteren eindelijk verstuurd en vandaag (zaterdag 21 december) krijg ik een klein pakketje binnen. Een te klein pakketje voor wat ik besteld heb en ja hoor er zit een random zwart standaard-achtig dingetje in dat absoluut niets met mijn bestelling te maken heeft! Klantenservice is niet bereikbaar tot na 26 december. Heel erg slecht. Wat moet ik hier nu mee?
Update: Na het ontvangen van onderstaande reactie heb ik maandag 23 december een mail gestuurd naar het genoemde emailadres. Hier kreeg ik dezelfde dag nog reactie op. De bestelling zou opnieuw gemaakt worden en op 24 december werd mijn bestelling opnieuw verzonden. Ik ontving deze uiteindelijk op 27 december (vanwege kerst). Afhandeling van het probleem na het plaatsen van de review wel goed dus.
De kwaliteit van de hexagons is oke. Ze voelen erg licht en een beetje breekbaar aan, zijn niet mat (ook niet glanzend, maar zullen wellicht problemen opleveren in fel zonlicht) en er zitten hier en daar wat kleine print foutjes in (niet zichtbaar van veraf, alleen van heel dichtbij). Er zitten stukjes dubbelzijdige tape bij om de hexagons op te hangen. Zeker niet bestellen voor de volle prijs, maar met een goede aanbieding (80% korting?) is het toch leuk om zo je herinneringen aan de muur te kunnen hangen.

Vastaus yritykseltä Fotoproducten
Mijn ervaring is precies hetzelfde als deze hieronder.
Wel betalen, geen product ontvangen.
Ik wordt ook al 10 dagen aan het lijntje gehouden met track/trace codes die niet werken.
Dan krijg ik bericht dat het boek door de vervoerder is kwijtgeraakt ( vreemd als et nog niet opgestuurd is ).
Vervolgens bericht dat ze precies op schema lopen en dat ik geduld moet hebben ( sturen ze 8 dagen na de uitelijke verzenddatum ).
Zeer frustrerend, want je bent toch dagen bezig met een fotoboek van 100 pagina’s en je betaalt er netjes voor!!
En dan vervolgens niets ontvangen en telkens afgescheept worden!! VERSCHRIKKELIJK!

Vastaus yritykseltä Fotoproducten
Mooi afgewerkte fotoboek met mooie kleuren. Prachtige kaft en achterblad!
Het eindproduct zag er goed uit en er zat 70% korting op.
Netjes verpakt en het album ziet er mooi uit (liggend A-4). Ben er erg tevreden mee.
Snel geleverd, goed verpakt. Goede kwaliteit fotoboek.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.