Saanut 5/5 tähteä

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Jullie hebben zeer goed werk geleverd en het was ook nog eens zeer snel geleverd ondanks het weekend en een feestdag bij ons in België. Proficiat vo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Prachtige foto, en een ontzettend goed bedrijf een echte aanrader. Enige nadeel heb veel betaald voor een foto op plexiglas omdat mijn zusje dat ook heeft en super mooi lijkt en mooi blijft. Al... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De originele foto’s op het scherm bij het maken van het fotoboek zijn mooi en kleurrijk. Helaas valt dit fotoproduct (boek) erg tegen. Het contrast van de foto’s neemt zodanig toe dat de details in d... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Eerste ervaring n.a.v. een iBood aanbieding (coupon) voor een fotocanvas van 90x60cm. Bestelling en levering verliep prima en zonder problemen. Duidelijke statusupdates via de mail. En het belangrijks... Näytä lisää

4,3

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Slechte afdruk!!

Ik had een voucher gekocht via Groupon voor 2 fotoboeken. De kwaliteit van de foto’s is slecht en soms zelfs korrelig. En er zit een grijze kader omheen wat je met het samenstellen niet ziet en zeker niet gekozen heb. Dus doe het niet zonde van je tijd en geld. Jammer, wel met de klantenservice gemaild kreeg ik als oplossing een kortingscode voor de volgende keer. Maar waarom zou ik een kortingscode willen als de kwaliteit van de foto en afdrukken slecht is.
Ik bestel voortaan wel weer via colorland dat is vele malen mooier!!

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fotoproducten

Bedankt voor uw bericht. Jammer om te horen dat de kwaliteit van de foto’s in de fotoboeken tegenvalt, dat sommige beelden korrelig zijn en dat er een grijze rand omheen staat die u tijdens het samenstellen niet heeft gezien of gekozen. We begrijpen ook goed dat een kortingscode voor een volgende bestelling niet passend voelt als u niet tevreden bent over de kwaliteit.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat u alsnog tevreden bent? U kunt ons een e-mail sturen via review@fotoproducten.nl (graag met uw bestelnummer en een paar foto’s van het resultaat), dan kijken we dit graag verder voor u na. ^Nienke

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig fotoboek, goede klantenservice!

Prachtig fotoboek van mijn vakantie kunnen maken! Ik had een fijne kortingscode van Groupon, maar had zelf een (stomme) fout gemaakt waardoor de korting niet werkte. In paniek met de klantenservice gebeld, die mij daarna zeer goed geholpen hebben om het toch nog op te lossen. Ook per mail was de klantenservice goed bereikbaar, en dat is bij sommige andere bedrijven wel anders!

3. joulukuuta 2025

Vreselijk programma, mooi album

Het album zelf is prima, maar het programma is eigenlijk 'vreselijk'. Bij het inloggen moet je telkens opnieuw het product 'aanmaken'. Je kunt dus niet met 1 klik het album openen. Ook kun je tekst niet vet of cursief maken. Een beetje amateuristisch.
Het eindresultaat is echter goed.

30. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fotoproducten

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het album naar wens is, maar jammer dat het ontwerpprogramma niet aan uw verwachtingen voldeed. We ontvangen graag meer informatie zodat we dit kunnen meenemen in onze verbeteringen.

Kunt u ons hiervoor een e-mail sturen via info@fotoproducten.nl? Dan kijken we het graag verder voor u na. ^Nienke

Saanut 3/5 tähteä

Vaak mooie boeken bij jullie maar deze vond ik iets minder …

Sommige foto’s waren niet echt duidelijk terwijl ze dat op de telefoon wel waren

25. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fotoproducten

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat sommige foto’s niet zo duidelijk afgedrukt zijn als ze op je telefoon lijken — dat is natuurlijk teleurstellend.

We kijken dit graag met je mee.
Wil je ons mailen op review@fotoproducten.nl met je ordernummer en een foto van het resultaat? Dan zoeken we graag een passende oplossing voor je. ^Nienke

Saanut 2/5 tähteä

Niet geleverd wat er op de site vermeld staat

Ik heb 16 hexagons besteld. Op de site staat vermeld dat ze geleverd worden met handige plakstrip. De plakstrips zijn dan wel handig, maar dat ze er veelste kort meeleveren is dan minder handig.
Als ik een mailtje stuur met de vraag of ze na geleverd kunnen worden, krijg ik het antwoord dat er altijd te kort meegeleverd word. Erg vreemd

Ook is het erg bijzonder dat ze onbeschadigd binnen zijn gekomen als je ziet hoe het verpakt was.

Helaas dat er zo op gereageerd word.

26. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fotoproducten

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat er te weinig plakstrips zijn meegeleverd en dat je daarop ook nog eens een vreemd antwoord hebt gekregen — dat had uiteraard anders gemoeten. Ook de verpakking had duidelijk beter gekund.

We kijken dit graag opnieuw met je mee.
Wil je je gegevens mailen naar review@fotoproducten.nl?
Dan zorgen we dat je melding met prioriteit wordt opgepakt. ^Nienke

Saanut 3/5 tähteä

De foto is een beetje onduidelijk op plexiglas

De foto is een beetje onduidelijk van dichtbij, valt me een beetje tegen

23. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fotoproducten

Jammer om te horen dat de foto van dichtbij wat onduidelijk is — dat is natuurlijk niet wat je had verwacht. We kijken graag met je mee naar een oplossing.

Wil je ons mailen op info@fotoproducten.nl
met je ordernummer en een foto van het resultaat? Dan helpen we je daar graag verder. ^Nienke

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig en snel geleverd!

Ik heb vaker producten gekocht via Fotoproducten. Vrijwel altijd goed, en de ene keer dat het niet goed ging is dat netjes opgelost. En deze keer is het resultaat weer prachtig en snel geleverd.

19. marraskuuta 2025

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering! Recent twee keer een aankoop gedaan. Met twee dagen in huis ( gewoon de standaard levering gekozen)

11. marraskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Cadeautje naambordje

Het naambordje zelf was heel mooi en goed, er zat alleen 1 schroef bij terwijl er 2 gaten voorgeboord zijn (tegen betaling).Het was een cadeautje en de mensen waren er heel blij mee, dus geslaagd!

12. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

I’m really disappointed

I’m really disappointed with my experience. I purchased three Groupon vouchers — two for 30x20cm canvases and one for a 100x70cm canvas — and accidentally applied the wrong code when ordering. This meant I used my higher-value code (€22.79) for a much smaller product (€3.79 value).

I immediately contacted the company to explain the mistake, thinking it could easily be corrected since there was no financial loss to them. Instead, I received a series of dismissive responses quoting policy, and was initially offered only a €20 “goodwill” voucher — which still left me paying almost €90 extra to get the product I had already paid for.

After multiple emails explaining the situation clearly, they finally agreed to issue a new code for the correct 100x70cm canvas — but only after considerable time, effort, and frustration on my part.

While I appreciate that the issue was eventually resolved, the process was unnecessarily difficult and left a very poor impression. Mistakes happen, but a more flexible and customer-friendly approach from the start would have made all the difference.

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fotoproducten

We’re truly sorry to hear about the frustration you experienced while resolving your voucher issue. We understand how disappointing it can be when a simple mistake turns into a lengthy process — that’s certainly not the smooth experience we want our customers to have.

While we’re glad the situation was ultimately resolved, we take your feedback seriously and will review how we can handle similar cases more efficiently and flexibly in the future.

If you’re still missing anything or would like us to take another look at your order, please reach out to us via review@fotoproducten.nl
— we’d be happy to find a suitable solution together. ^Nienke

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin