Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Jullie hebben zeer goed werk geleverd en het was ook nog eens zeer snel geleverd ondanks het weekend en een feestdag bij ons in België. Proficiat vo... Näytä lisää
Prachtige foto, en een ontzettend goed bedrijf een echte aanrader. Enige nadeel heb veel betaald voor een foto op plexiglas omdat mijn zusje dat ook heeft en super mooi lijkt en mooi blijft. Al... Näytä lisää
De originele foto’s op het scherm bij het maken van het fotoboek zijn mooi en kleurrijk. Helaas valt dit fotoproduct (boek) erg tegen. Het contrast van de foto’s neemt zodanig toe dat de details in d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goede kwaliteit
Handige software, levertijd rond de 5 dagen, goede service en goede kwaliteit van afdruk! Al meerdere keren boeken (en foto's op doek) besteld, en kom zeker terug voor meer!
Mooie canvasprint
Mooie, kleurechtheid canvasprint. Vrijdag besteld, dinsdag ontvangen.
Prima afdrukken, wel kanttekeningen
Prima afdrukken, alleen jammer dat er 2 lege pagina’s ergens middenin het album zitten.
En…sommige foto’s zijn zo uitvergroot dat ze niet goed passen. En dat vind ik erg jammer.
Goedkope afdruk en snel geleverd.
Goedkope afdruk en snel geleverd.
Ik heb een aluminum zwarte afdruk besteld.
Wordt in een grote kartonnen doos verzonden, om de foto zitten aan weerszijden een kartonnen plaat, die met plastic banden om de foto zitten.
Die plastic banden zitten zo strak om het karton heen dat er afdrukken op de zwarte aluminium foto zitten. Dat is erg jammer. Misschien een stukje schuim er tussen doen.

Opnieuw top
Goede kwaliteit foto's en snelle levering.
Opnieuw na vorige ervaring ook deze levering weer positief.
De fotoboeken voor 18-de verjaardag
De fotoboeken zijn heel snel geleverd. De kwaliteit is heel goed. We zijn tevreden met de kwaliteit en de service.
Snel en goede service
Prima product. Verpakking slecht
Ik had een gepersonaliseerd huisnummerbord besteld.
Het product ziet er heel mooi uit.
Het enige minpuntje waarom ik 4 sterren geef is omdat het leek alsof bord als een haastklusje in het verpakkingsmateriaal was gepropt en daardoor maar voor de helft in het daarvoor bestemde bubbeltjesplastic zat toen ik het uitpakte.
Lovely photo album
Very nice photo album, love the hard cover as well! The website is easy to use and there are many options for the photo and page format you can choose from. Finally delivery was quick!
Alles was goed
Alles was goed. Zeker een aanrader als je iets speciaals wilt doen
Zeer tevreden!!
Snelle levering, goed verpakt en belangrijkste prima kwaliteit
Let op je kunt maar 1 maat hexagon tegelijk bestellen!
Ik had via groupon kortingscodes voor verschillende groottes hexagon foto's gekocht. Nu blijkt dat je niet verschillende maten tegelijk kunt bestellen (dit staat niet bij de info over de groupon code maar kom ik achter na contact met de klantenservice). Je moet de maten apart afrekenen en dus ook apart verzendkosten betalen terwijl ze gemakkelijk gezamenlijk verstuurd kunnen worden naar hetzelfde adres. Nu heb ik dus 8 verschillende coupons waarvoor ik dus 8 x verzendkosten moet betalen! Bij andere websites kun je nog afhalen selecteren en dan sturen ze allemaal gezamenlijk op voor 1 keer verzendkosten. Dat kan bij dit bedrijf niet! Dus als je verschillende maten besteld ben je dus extra duur uit. Ik ben mijn geld nu dus kwijt voor mijn groupons omdat het aanschaffen van de producten nu 3 keer zo duur is geworden door de verzendkosten en dat ga ik niet betalen.

Foto op plexiglas besteld
Foto op plexiglas besteld. Helaas was er een klein stukje "wit" op de achterkant beschadigd waardoor er dus een klein stukje niet bedrukt was.
Gebeld met fotoproducten.nl, die gaven aan om foto's te sturen van het probleem.
Daarna kreeg ik vragen om het verzendlabel te sturen. (Dus op mijn kop de kliko in om hier een foto van te maken.
Daarna kreeg ik de vraag om een foto te maken van het verpakking materiaal dat intact was...............Helaas die lag al in de kliko (Die ga je niet voor de lol bewaren). Nou Nou Nou...........nu was het plotseling niet duidelijk of dit wel behandeld kon worden, daar moest een collega deze week eens voorzichtig over gaan nadenken.
SCHANDALIGE REACTIE VOOR EEN HELE DUIDELIJKE PRODUCTIE FOUT

Mooie afdrukkwaliteit canvas
Eerste ervaring n.a.v. een iBood aanbieding (coupon) voor een fotocanvas van 90x60cm. Bestelling en levering verliep prima en zonder problemen. Duidelijke statusupdates via de mail. En het belangrijkste….het canvas zag er prachtig uit!! Zeer mooie afdrukkwaliteit.
Goede kwaliteit, nette prijs en duidelijke instructies!!
Canvas schilderij met lijst gekocht, het bestelproces is makkelijk en het resultaat erg mooi!
Het bevestingsmateriaal past helemaal…
Het bevestingsmateriaal past helemaal niet en de afwerking is ook niet mooi.

Handige tool snelle en mooie levering
Handige tool snelle en mooie levering
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.