Saanut 5/5 tähteä

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Jullie hebben zeer goed werk geleverd en het was ook nog eens zeer snel geleverd ondanks het weekend en een feestdag bij ons in België. Proficiat vo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Prachtige foto, en een ontzettend goed bedrijf een echte aanrader. Enige nadeel heb veel betaald voor een foto op plexiglas omdat mijn zusje dat ook heeft en super mooi lijkt en mooi blijft. Al... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De originele foto’s op het scherm bij het maken van het fotoboek zijn mooi en kleurrijk. Helaas valt dit fotoproduct (boek) erg tegen. Het contrast van de foto’s neemt zodanig toe dat de details in d... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Goede kwaliteit

Handige software, levertijd rond de 5 dagen, goede service en goede kwaliteit van afdruk! Al meerdere keren boeken (en foto's op doek) besteld, en kom zeker terug voor meer!

3. marraskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Goedkope afdruk en snel geleverd.

Goedkope afdruk en snel geleverd.
Ik heb een aluminum zwarte afdruk besteld.
Wordt in een grote kartonnen doos verzonden, om de foto zitten aan weerszijden een kartonnen plaat, die met plastic banden om de foto zitten.
Die plastic banden zitten zo strak om het karton heen dat er afdrukken op de zwarte aluminium foto zitten. Dat is erg jammer. Misschien een stukje schuim er tussen doen.

1. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fotoproducten

Wat jammer om te horen dat er afdrukken op de zwarte aluminium foto zijn ontstaan door de verpakking. Bedankt voor je tip over extra bescherming; we geven dit door aan ons logistieke team.
Wil je ons een e-mail sturen op review@fotoproducten.nl
met je ordernummer en (indien mogelijk) foto’s van de beschadiging? Dan kijken we het direct na en nemen we persoonlijk contact met je op.
Dank je wel dat je dit meldt. ^Nienke

Prima product. Verpakking slecht

Ik had een gepersonaliseerd huisnummerbord besteld.
Het product ziet er heel mooi uit.
Het enige minpuntje waarom ik 4 sterren geef is omdat het leek alsof bord als een haastklusje in het verpakkingsmateriaal was gepropt en daardoor maar voor de helft in het daarvoor bestemde bubbeltjesplastic zat toen ik het uitpakte.

30. lokakuuta 2025

Lovely photo album

Very nice photo album, love the hard cover as well! The website is easy to use and there are many options for the photo and page format you can choose from. Finally delivery was quick!

25. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Let op je kunt maar 1 maat hexagon tegelijk bestellen!

Ik had via groupon kortingscodes voor verschillende groottes hexagon foto's gekocht. Nu blijkt dat je niet verschillende maten tegelijk kunt bestellen (dit staat niet bij de info over de groupon code maar kom ik achter na contact met de klantenservice). Je moet de maten apart afrekenen en dus ook apart verzendkosten betalen terwijl ze gemakkelijk gezamenlijk verstuurd kunnen worden naar hetzelfde adres. Nu heb ik dus 8 verschillende coupons waarvoor ik dus 8 x verzendkosten moet betalen! Bij andere websites kun je nog afhalen selecteren en dan sturen ze allemaal gezamenlijk op voor 1 keer verzendkosten. Dat kan bij dit bedrijf niet! Dus als je verschillende maten besteld ben je dus extra duur uit. Ik ben mijn geld nu dus kwijt voor mijn groupons omdat het aanschaffen van de producten nu 3 keer zo duur is geworden door de verzendkosten en dat ga ik niet betalen.

23. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fotoproducten

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. We begrijpen dat het erg frustrerend is om er pas na aankoop van de Groupon-codes achter te komen dat het combineren van verschillende formaten in één bestelling niet mogelijk is, en dat dit leidt tot meerdere keren verzendkosten. Dat is uiteraard niet de bedoeling van een actie die voordelig zou moeten zijn.

We willen hier graag op reageren en je situatie verder bekijken. Zou je ons een e-mail willen sturen op review@fotoproducten.nl
met je bestelgegevens of de gebruikte Groupon-codes? Dan kunnen we samen met je zoeken naar een passende oplossing. ^Jannie

Saanut 1/5 tähteä

Foto op plexiglas besteld

Foto op plexiglas besteld. Helaas was er een klein stukje "wit" op de achterkant beschadigd waardoor er dus een klein stukje niet bedrukt was.
Gebeld met fotoproducten.nl, die gaven aan om foto's te sturen van het probleem.
Daarna kreeg ik vragen om het verzendlabel te sturen. (Dus op mijn kop de kliko in om hier een foto van te maken.
Daarna kreeg ik de vraag om een foto te maken van het verpakking materiaal dat intact was...............Helaas die lag al in de kliko (Die ga je niet voor de lol bewaren). Nou Nou Nou...........nu was het plotseling niet duidelijk of dit wel behandeld kon worden, daar moest een collega deze week eens voorzichtig over gaan nadenken.

SCHANDALIGE REACTIE VOOR EEN HELE DUIDELIJKE PRODUCTIE FOUT

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fotoproducten

Dank je wel voor je review. Het spijt ons te horen dat je zo’n teleurstellende ervaring hebt gehad met de afhandeling van de beschadiging van je foto op plexiglas. Dit is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten.

We begrijpen dat het vragen om meerdere foto’s en het bewaren van verpakkingsmateriaal vervelend kan zijn. Dit doen we om ervoor te zorgen dat we de situatie goed kunnen beoordelen en een passende oplossing kunnen bieden.

We willen dit graag alsnog goed voor je oplossen. Zou je ons willen mailen naar review@fotoproducten.nl ? Dan nemen we direct contact met je op om tot een snelle en passende oplossing te komen. ^Jannie

Mooie afdrukkwaliteit canvas

Eerste ervaring n.a.v. een iBood aanbieding (coupon) voor een fotocanvas van 90x60cm. Bestelling en levering verliep prima en zonder problemen. Duidelijke statusupdates via de mail. En het belangrijkste….het canvas zag er prachtig uit!! Zeer mooie afdrukkwaliteit.

12. lokakuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Het bevestingsmateriaal past helemaal…

Het bevestingsmateriaal past helemaal niet en de afwerking is ook niet mooi.

7. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fotoproducten

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat het bevestigingsmateriaal niet past en dat de afwerking niet naar wens is. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We willen dit graag voor u oplossen. Zou u ons een e-mail kunnen sturen op review@fotoproducten.nl met uw ordernummer en eventueel een foto van het probleem? Dan kijken we direct met u mee naar een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak, en we hopen dit snel voor u recht te zetten. ^Jannie

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin