Flyvende Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Jeg tror ikke butikken findes mere. Mails kommer ikke frem og telefonnummeret på siden, er til en der ikke har noget med Flyvende.dk at gøre mere.

Det er Danmarks bedste butik, man får altid fantastisk kvalificeret rådgivning, der er altid en kop kaffe eller andet på kanden og så er de samtidig fantastiske til også at afholde events for os all... Näytä lisää

Jeg havde bestilt en transportabel kurv hos Flyvende.dk, men der var desværre en fejl i deres lagerbeholdning, så den viste at produktet var på lager, selvom det ikke var. Flyvende tog straks kontakt... Näytä lisää

Bedste oplevelse EVER ! Jeg har efterhånden købt rigtig mange disc på nettet fra forskellige webshops men ingen har fløjet så langt og træfsikkert som dem fra Flyvende ! Modvind, sidevind og rimshot... Näytä lisää

1. Ulkoiluvälineliike

Vi sælger disc golfudstyr til alle der er interesseret i disc golf. Med mere end 10 års erfaring fra disc golfverdenen kan vi rådgive og vejlede dig bedst muligt når det kommer til disc golfudstyr og træning. Fade og turn, Star eller Champion, Innova eller Discraft? Vi kan svare på alle dine spørgsmål og guider dig til en bedre disc golfoplevelse.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Toppoint!!

God og nem hjemmeside at finde rundt på og som altid fantastisk service!

/Kasper Jæger

22. toukokuuta 2023

Hej Kasper!

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at du kan bruge vores hjemmeside. Vi håber at se dig ude på banerne så vi kan give dig en highfive. :)

Lynhurtig levering

13. toukokuuta 2023

Hej Brian!
Tak for anmeldelsen.
Vi er glade for at pakken nåede frem hurtigt! Vi håber at du bliver glad for dine nye discs.
Steffen, Flyvende.dk

Søde dudes som sælger discs og de…

Søde dudes som sælger discs og de lægger Werthers Ægte karamel i pakken, ughf.!

19. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flyvende

Hej Sebastian! Mange tak for den fine anmeldelse. Selvfølgelig kommer der altid en lille ekstra ting til den søde tand med i pakken. Det er jo næsten ligeså vigtigt som discene. ;)

Super service og udvalg

Super service og udvalg - som altid :-)

11. huhtikuuta 2023

Hej Thomas
Mange tak for den fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på og håber at se dig i butikken meget snart.

Hurtig sending

Hurtig sending, kender flyvende drengene 😍

11. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flyvende

Hej Jeppe! Mange tak for den fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på og håber at se dig ude på banerne en dag. God vind!

Hurtig levering

Hurtig levering, og god service.

9. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flyvende

Hej! Mange tak for den gode anmeldelse! Vi er glade for at alt var som det skulle være og fortsætter det gode arbejde. God vind!

Alt var fint

Alt var fint, fik den bestilte vare til den aftalte pris, og med den aftalte levering.

25. helmikuuta 2023

Hej Christian
Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og håber at du vil handle hos os igen. :)

Super fed hjælp

Super fed hjælp. Kunne bare ringe også var der intet jeg ikke kunne få svar på. Ny kunde her

23. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flyvende

Hej Mikkel! Mange tak for den dejlige anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig. Du er altid velkommen en anden gang. :)

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Blev ringet op så jeg kunne ændre en Disc der ikke længere var på lager. Ovenikøbet to gaver i pakken :)

1. maaliskuuta 2023

Hej Kim
Mange tak for den fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. Vi håber at discene kan bruges. God vind! ;)

Super firma

Nemme at handle med og hurtig levering.
Derudover også super turnering på Eghjorten 🌲🥏
5 stjerner hver gang!

19. helmikuuta 2023

Hej Jonas

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på det og er virkelig glade for at du synes vores turneringer holder 100%. Vi glæder os til at se dig til vores næste event.

Alt som aftalt :)

Alt leveret som bestilt og til tiden

14. helmikuuta 2023

Hej Anders

Vi er glade for at alt var i orden og sætter pris på din anmeldelse.

Hurtigt levering

Som lovet og hurtigt!

24. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flyvende

Hej Janus! Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne levere et tilfredsstillende produkt og til tiden.

Altid en fornøjelse og vi håber at du har lyst til at handle hos os igen.

Fantastisk service

Fantastisk service
Hurtig levering

3. tammikuuta 2023

Hej Camilla
Vi er glade for at vi kunne hjælpe og håber at du bliver glad for dine nye discs.
Du er altid velkommen til at skrive til os igen. ;)

Helt fin oplevelse

Helt fin oplevelse, betænksom besked på leverings kassen :-)

19. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flyvende

Det er vi glade for at høre og vi er glade for at høre at beskeden faldt i god jord. :)
Steffen, Flyvende

God kendskab til Discgolf og discs

God kendskab til Discgolf og hvordan de forskellige discs flyver for forskellige kastere, ved hvad de saelger og kan hjaelpe med tips og trix ved behov.

10. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flyvende

Hej Johan - vi sætter stor pris på din anmeldelse da du rammer ned i det vi lige præcis går så meget op i. God kundeservice og at kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige disc. Vi håber at se dig igen. Mvh,

Supergod srrvice

Hurtigt og meget hjælpsomme

14. joulukuuta 2022

Hej Frederik
Tak for anmeldelsen. Vi sætter stor pris på det.

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse, de havde desværre ikke en af de bestilte disce alligevel. Men jeg blev tilbudt en anden disc og alt blev godt :)

Kan klart anbefales! Jeg handler her hvert fald igen!

15. joulukuuta 2022

Hej Palle

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi håber at du bliver rigtig glad for dine nye discs og ser frem til at du vil handle hos os igen.