Jeg tror ikke butikken findes mere. Mails kommer ikke frem og telefonnummeret på siden, er til en der ikke har noget med Flyvende.dk at gøre mere.
Det er Danmarks bedste butik, man får altid fantastisk kvalificeret rådgivning, der er altid en kop kaffe eller andet på kanden og så er de samtidig fantastiske til også at afholde events for os all... Näytä lisää
Jeg havde bestilt en transportabel kurv hos Flyvende.dk, men der var desværre en fejl i deres lagerbeholdning, så den viste at produktet var på lager, selvom det ikke var. Flyvende tog straks kontakt... Näytä lisää
Bedste oplevelse EVER ! Jeg har efterhånden købt rigtig mange disc på nettet fra forskellige webshops men ingen har fløjet så langt og træfsikkert som dem fra Flyvende ! Modvind, sidevind og rimshot... Näytä lisää
Vi sælger disc golfudstyr til alle der er interesseret i disc golf. Med mere end 10 års erfaring fra disc golfverdenen kan vi rådgive og vejlede dig bedst muligt når det kommer til disc golfudstyr og træning. Fade og turn, Star eller Champion, Innova eller Discraft? Vi kan svare på alle dine spørgsmål og guider dig til en bedre disc golfoplevelse.
Bregnerødvej 132a, 3460, Birkerød, Tanska
- info@flyvende.dk
- flyvende.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jeg tror ikke butikken findes mere
Kundeservice svarer ikke
Kundeservice svarer ikke. Skrev en mail i juni om at deres retriever knækkede ved første brug. Ingen kontakt og dårlig vare
Fin service
Fin service, blev kontaktet personligt da de var nødt til at ændre min bestilling. Blev leveret hurtigt derefter.
Hurtig og god service
Flyvende leverede en hurtig julegave helt som ønsket. Fint firma - vil bruge det igen :)
God hjemmeside og super god…
God hjemmeside og super god kommunikation med Daniel
Fantastisk service og rådgivning
Fantastisk service og rådgivning. Personalet er altid enormt venlige og hjælpsomme. Fed forretning og handle i.
Hurtig afsendelse var ikke mit tilfælde.
Sender inden for 1-2 hverdage var ikke tilfældet i min, ordrer. jeg ligger en ordrer den onsdag d.14/08 jeg modtager så en mail fra dem af en af mine produkter som jeg har bestilt ikke er på lager og vad mine muligheder er, jeg svare så tilbage inden 15min. efter at jeg ønsker et andet produkt. Torsdagen går og jeg høre intet fra dem, så ringer jeg til dem fredag d.16/08 og ingen tager telefonen (de ringer heller ikke retur) kort efter får jeg en mail med at ordrer er afsendt og svar på mailen om at de har erstattet produktet med de ønskede produkt. Men på trods af de har afsendt ordren om fradagen bliver den først sendt mandag og jeg modtager først ordren Tirsdag d.20/08. overordnet vil jeg ikke sige det er hurtig afsendelse og jeg vil heller ikke sige at servicen er i top, jeg kommer ikke til at handle her igen, når der er mange andre gode danske alternativer til at handle disce på. Mvh. Emil

Kanon service
Kanon service, de ringede da den ene disc var udsolgt for om vi kunne finde en anden.
Måtte vente lidt på svar på en mail jeg sendte. Men de svaret og fik en super løsning. Stærk anbefale dem
Hurtig levering
Hurtig levering, fede discs og en sød besked. Selvfølgelig også en gratis mini i metal. Giga god oplevelse.

Vastaus yritykseltä Flyvende
Blev sendt iden for 2 timer og god…
Blev sendt iden for 2 timer og god service og produktet er som forventet

Vastaus yritykseltä Flyvende
Varen kom hurtigt var i fin stand og…
Varen kom hurtigt var i fin stand og var nem at bestille

Vastaus yritykseltä Flyvende
Altid god og hurtig service.
Altid god og hurtig service.
De har stort set alle de discs du kan ønske dig, kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä Flyvende
Kundeservice af højt flyvende kvalitet
De er hamrende flinke og altid gode at tage en snak med om discs og diverse tilbehør. Hvis du skal købe en disc, så kan du trygt gøre det igennem Flyvende.