Jeg tror ikke butikken findes mere. Mails kommer ikke frem og telefonnummeret på siden, er til en der ikke har noget med Flyvende.dk at gøre mere.
Det er Danmarks bedste butik, man får altid fantastisk kvalificeret rådgivning, der er altid en kop kaffe eller andet på kanden og så er de samtidig fantastiske til også at afholde events for os all... Näytä lisää
Jeg havde bestilt en transportabel kurv hos Flyvende.dk, men der var desværre en fejl i deres lagerbeholdning, så den viste at produktet var på lager, selvom det ikke var. Flyvende tog straks kontakt... Näytä lisää
Bedste oplevelse EVER ! Jeg har efterhånden købt rigtig mange disc på nettet fra forskellige webshops men ingen har fløjet så langt og træfsikkert som dem fra Flyvende ! Modvind, sidevind og rimshot... Näytä lisää
Vi sælger disc golfudstyr til alle der er interesseret i disc golf. Med mere end 10 års erfaring fra disc golfverdenen kan vi rådgive og vejlede dig bedst muligt når det kommer til disc golfudstyr og træning. Fade og turn, Star eller Champion, Innova eller Discraft? Vi kan svare på alle dine spørgsmål og guider dig til en bedre disc golfoplevelse.
Bregnerødvej 132a, 3460, Birkerød, Tanska
- info@flyvende.dk
- flyvende.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jeg har handlet hos Flyvende 2 gange og…
Jeg har handlet hos Flyvende 2 gange og begge gange havde jeg forventerninger om at pakken ville blive sendt første hver dag..Efter 3-4 hverdage, har jeg måtte skrive i FB messenger, om pakken var på vej.. Dagen efter blev der så sendt. Gad vide hvor lang tid det havde taget hvis jeg ikke havde rykket i dem. Jeg elsker deres produkter, fed butik

Vastaus yritykseltä Flyvende
Hurtig service og forsendelse.
Hurtig service og forsendelse.
Folk der ved hvad taler om og rimelige priser.

Rigtig god Disc Golf butik
Rigtig god Disc Golf butik
Med en masse gode Disc golf produkter 😁😀

Vastaus yritykseltä Flyvende
Altid godt humør og skønne Putting…
Altid godt humør og skønne Putting Leagues. Glimrende sortiment, som løbende udvides og popper op på ens platform. Hunde meget velkomne.

Godt udvalg
Godt udvalg, god service, hurtig levering og en dejlig hilsen på pakken

Vastaus yritykseltä Flyvende
Steffen er bare en guttermand med…
Steffen er bare en guttermand med hurtig service!

Vastaus yritykseltä Flyvende
Utrolig god kundeservice og…
Utrolig god kundeservice og konkurrencedygtige priser. Ekstra stjerne for en lille hilsen på kassen og nede i kassen. Det er god stil.

Helt gnidningsfrit…
Helt gnidningsfrit og hurtig levering.....I like it 😎👌

Danmarks bedste Disc golf butik
Det er Danmarks bedste butik, man får altid fantastisk kvalificeret rådgivning, der er altid en kop kaffe eller andet på kanden og så er de samtidig fantastiske til også at afholde events for os alle.
Så skal du starte til Disc Golf eller mangler du lige din Halo Destroyer som røg i skoven så skal du helt klart besøge Flyvende.dk

Kun det bedste
Altid super god service. De ved i hvert fald hvad de taler om mht. produkterne. Også rigtig fine priser ift. markedet. Kan kraftigt anbefales.

Vastaus yritykseltä Flyvende
Dejlig atmosfære og rigtig god…
Dejlig atmosfære og rigtig god udstilling som giver et godt overblik af de forskellige producenter. Og super kompetent vejledning lige fra tasker til discs og alt andet i den verden.
Bestemt ikke sidste gang besøger dem

Bedste oplevelse EVER !
Bedste oplevelse EVER !
Modvind, sidevind og rimshots er ikke længere et problem ?!

Outstanding service og ekspertise

Vastaus yritykseltä Flyvende
Virkelig god service og udvalg hos…
Virkelig god service og udvalg hos Flyvende! Varm anbefaling herfra :)

Super god service!
Super god service!! Hurtig levering. Flotte produkter som altid rammer kæderne 🔥🔥

Super service altid hos Flyvende
Super service altid hos Flyvende. Altid hjælpesomme. Og tager sig tid til en god snak butikken. Kan varmt anbefales 🥏👍