Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Zamówiłem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa była na miejscu w Śródmieściu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piękne, jak na zdjęciu. Specjalna torba z w... Näytä lisää
Kwiaty były prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszło sprawnie. Trochę bałam się, że będzie problem z dostawą, ale kurier trafił bez problemu - ja w czasie dostawy b... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Dostarczamy wyjątkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. Każdy bukiet jest wyjątkowy. Jak okazje, które nas łączą.
Yhteystiedot
Mińska 24, 03-808, Warszawa, Puola
- 536238032
- info@flowerbar.pl
- flowerbar.pl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Great service
Gorąco polecam - szybka wysyłka i serdeczny serwis!
Gorąco polecam! Złożyliśmy zamówienie około 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamknięcia przyjmowania zamówień na dany dzień, więc przypuszczaliśmy, że kwiaty zostaną dostarczone dopiero następnego dnia. Po krótkiej rozmowie telefonicznej pod numerem podanym na stronie, z bardzo miłą Panią, piękny bukiet został jednak dostarczony jeszcze tego samego dnia i to w ekspresowym tempie. Serdecznie dziękuję i polecam raz jeszcze!
Przepiękny bukiet
Kwiaty były przepiękne. Pomimo iż odbiorcy nie było w domu kwiaty zostały pozostawione w bezpiecznym miejscu bardzo dobrze zabezpieczone w pojemniku z wodą. Fantastyczna obsługa. Gorąco polecam
Super service
Super service, beautiful flowers,
Very friendly people working in the shop❤️ It is a pity I am jot a man and I do not need to order the flowers often.
Kwiaty we flowerbox zaczęły więdnąć po…
Kwiaty we flowerbox zaczęły więdnąć po 3 dniach mimo podlewania według instrukcji.
Super kwiaciarnia
Bardzo łatwy i szybki zakup! Obsługa była niezwykle miła i pomocna, co sprawiło, że cała wizyta była czystą przyjemnością. Piękne kwiaty i świetna obsługa!
I got the flowers for my girl and she…
I got the flowers for my girl and she loved them really much.
Piękne i świeże Świetna jakość i estetykakwiaty
Piękne i świeże kwiaty, bukiet był starannie wykonany i bardzo estetyczny. Kwiaty długo stały i cieszyły oko. Zdecydowanie polecam!
Profesjonalnie i na czas
Szybko, sprawnie, jakosciowo. Dzieki za serwis, wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Bardzo ładny zestaw kwiatów
Bardzo ładny zestaw kwiatów. Dotarł na czas. Dziękuję bardzo za dobry serwis.
Another perfect delivery with a…
Another perfect delivery with a beautiful bouquet and a very happy recipient!
Super obsługa i super produkt
Przepiękny bukiet o niezwykłej trwałości; kwiaty stoją już ponad 2 tygodnie i nadal piękne.
Oryginalna kompozycja kwiatów i świetny serwis!
Flower Bar oferuje świeże, oryginalne aranżacje kwiatowe dostosowane do potrzeb klienta. Moja mama byla zachwycona bukietem ktory dzięki doborze roślin i ozdób, dostarcza jej radości tygodniami. Dostawa była na czas, prezentacja bardzo ładna. Mieszkam za granica, transakcja online nastąpiła bez żadnych przeszkód. Serdecznie polecam Flower Bar w Warszawie.
Stroik wygląda tak samo jak na zdjęciu
Stroik wygląda tak samo jak na zdjęciu, w pełni zgodny z opisem. Jest starannie wykonany i bardzo ładnie prezentuje się na żywo. Idealnie nadaje się jako dekoracja na stół lub komodę . Polecam !
Usługa od a do z zrealizowana na…
Usługa od a do z zrealizowana na najwyższym poziomie, polecam z całego serca.
Bukiet zostal dostarczony tego samego dnia.
Bukiet zostal dostarczony tego samego dnia. Bukiet był przepiekny! Osoba ktora go otrzymala byla zachywocona i wychwalala to jak kwiaty dlugo utrzymaly się 😊 polecam serdecznie!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.