Flower Bar Warszawa Arvostelua 290

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Zamówiłem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa była na miejscu w Śródmieściu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piękne, jak na zdjęciu. Specjalna torba z w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kwiaty były prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszło sprawnie. Trochę bałam się, że będzie problem z dostawą, ale kurier trafił bez problemu - ja w czasie dostawy b... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kukkalähetys

Yrityksen kirjoittama

Dostarczamy wyjątkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. Każdy bukiet jest wyjątkowy. Jak okazje, które nas łączą.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Gorąco polecam - szybka wysyłka i serdeczny serwis!

Gorąco polecam! Złożyliśmy zamówienie około 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamknięcia przyjmowania zamówień na dany dzień, więc przypuszczaliśmy, że kwiaty zostaną dostarczone dopiero następnego dnia. Po krótkiej rozmowie telefonicznej pod numerem podanym na stronie, z bardzo miłą Panią, piękny bukiet został jednak dostarczony jeszcze tego samego dnia i to w ekspresowym tempie. Serdecznie dziękuję i polecam raz jeszcze!

30. maaliskuuta 2026

Przepiękny bukiet

Kwiaty były przepiękne. Pomimo iż odbiorcy nie było w domu kwiaty zostały pozostawione w bezpiecznym miejscu bardzo dobrze zabezpieczone w pojemniku z wodą. Fantastyczna obsługa. Gorąco polecam

6. maaliskuuta 2026

Super service

Super service, beautiful flowers,
Very friendly people working in the shop❤️ It is a pity I am jot a man and I do not need to order the flowers often.

23. helmikuuta 2026

Super kwiaciarnia

Bardzo łatwy i szybki zakup! Obsługa była niezwykle miła i pomocna, co sprawiło, że cała wizyta była czystą przyjemnością. Piękne kwiaty i świetna obsługa!

26. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Oryginalna kompozycja kwiatów i świetny serwis!

Flower Bar oferuje świeże, oryginalne aranżacje kwiatowe dostosowane do potrzeb klienta. Moja mama byla zachwycona bukietem ktory dzięki doborze roślin i ozdób, dostarcza jej radości tygodniami. Dostawa była na czas, prezentacja bardzo ładna. Mieszkam za granica, transakcja online nastąpiła bez żadnych przeszkód. Serdecznie polecam Flower Bar w Warszawie.

7. joulukuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin